嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表     @. |3 o  L: j  [4 B
$ s2 t' s2 `. B
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表 5 P4 s4 S0 n) ~
9 i5 ]; `$ }, {- c  _  Q

2 i) T, k9 P: i  w, X$ {- ~如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
1 @5 b) |4 H( L( s8 |9 L. e! Y. ]: G4 j
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表 7 e+ h& G: A6 I& V4 }5 y
喜歡(舉手)
. U/ g: d' C; G( x$ H# l都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 8 O- J) h8 ~% H6 P& E
電擊器跟冰塊都很不錯呢....
( K; O: a- s7 `) [+ d: j% ]4 ]自縛的話....不較不好玩 3 k# G* E5 E  H
比較喜歡被縛
" i4 T2 _: k. ^  v5 v7 ~1 v  J4 q8 E6 x5 ]
6 Y! _" g8 q5 r/ Q# u) |
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   + F. S- o- {8 ~

( s; I' Y+ H* Y  t; J5 A) Y' g
/ ^2 ?9 s  f* I( y3 B) }如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
8 P9 z0 o! B2 }& z; c5 U- p
# j4 i$ o  C2 e- M' Y; Y% y
7 I/ N$ @+ }5 S5 B6 `) S$ B7 ]) s' `0 }
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
' _! P' H4 q+ Y( U& m+ @
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
  g0 m( T  J/ _2 t' S6 `4 B/ k: u) \" y% Z6 k+ @) f6 Y1 j
不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
: G; H, y  t8 U7 E6 ]/ j$ n6 o, h/ h, j( p, B$ U
好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm* s8 r  o) m7 g4 J
- a' t: ?0 S9 i8 h5 {) W) Z0 e* i+ [/ V
my msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   
; D) o$ ^% C8 ], f; e% A( {- m, V# y1 g# D
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
! \, A& u6 Q5 G; G  r) F; }
  A3 o* e. B6 Q# N* b! S
) z5 Z* T- M4 H& @' I' A5 p! w! o不是拉~~~~~  G& K. x2 P: X5 F4 s
是像退燒劑的用法一樣....
6 E% p' z4 h6 ^3 t* R不過要先把冰塊弄成圓形的....
' v& d0 k0 s$ K. s不然會弄傷人的

[quote]  F5 u' Q" L, r" S* V5 L

$ A* S4 S. t! s" M" i8 k2 h+ M! n2 c- t4 Y% x
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?# g1 N( L+ W7 @2 q: K/ Q

6 \2 |1 k3 J8 ]8 a! o: C$ I6 I. L# z
* T6 J5 J+ f0 r! T8 J  l

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表4 |  N- V- k! R- f
; |& B- X+ B* t+ f
0 a3 e$ K5 V; h$ S" x" r
但係我玩親都係玩繩呢.... [$ i8 W* _! I) W0 q, c

/ P9 N3 O+ m% ?' q; M2 Q
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表- d, s+ W' B& g! ?/ _' P) m
不是拉~~~~~
1 B; Y7 Y: R* h% q0 x  n是像退燒劑的用法一樣....4 y; [# r- g) u) u
不過要先把冰塊弄成圓形的....6 e3 b, [2 {' ?0 I, b9 X
不然會弄傷人的
+ h, L1 x$ Q" n- I* Z, m, z
5 T; {- W* G1 E9 J會唔會凍傷?, g/ }* A6 p% M# e0 o0 F5 h
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
+ b) \+ `" o2 T2 o: c0 x會唔會凍傷?
" t6 Z/ V1 g4 \! N$ W6 o( i  V6 K-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
8 L! ]$ D( J6 c; d+ w( Y) @5 b$ A
6 F% I2 v0 i6 |3 B1 ~8 |* q那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ" Q: K* J0 v" l# b: ^
凍傷倒不會.....
& t8 ^7 A8 J: G* p3 ]不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   7 k. n! O" z0 K7 O
4 w# K% O, F- ]' v5 J6 X. I$ q. V

. q$ g- P8 p' _2 m
  \: j/ c0 u* D; r& P' C( o不是拉~~~~~+ J0 p' T3 s4 f, c" N) H  Q
是像退燒劑的用法一樣....) l. G5 u+ `6 P
不過要先把冰塊弄成圓形的....& s. w2 K( E  E5 N
不然會弄傷人的
5 S: S7 x  ^' H6 O+ I8 M
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
' B( r7 |3 X7 L9 o+ P: m不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
2 X6 ~) |9 a0 [( V; r! s# B/ @7 T7 t4 e/ V( d
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
6 L1 c  S4 `( g6 e' k  Y唔知個到有無d細粒d ge...
) K, E/ F. Y5 ^' B: z2 x/ J: a+ `& R大家可以去搵搵就係..
6 x3 V# h! W5 {7 ^  h7 a: P8 h- P
1 y/ P1 s. X4 i" A
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 - |6 _1 s# m3 @( e$ H& P0 v
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
2 j7 z* A: q6 v凍傷倒不會.....
& d' e/ s6 C4 s/ q; r; S不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
4 r- `$ v0 E) Z8 f2 o
其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
  ]5 v8 ]- U& r& J, I! R但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
. l6 f! S1 Z3 r種感覺真係好正...
! C' U1 Z6 V# @8 X2 w; B不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既% @9 O6 d, G6 E1 z
唔係好大,大約一立方厘米到
9 L. {, F! J" f
; i" N  R( [! B: ~2 u但我唔係好明你地個玩法
& ^6 s% F" m$ E- ^  v! y6 H8 ?即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
0 m5 A" n. N0 \1 S" P咁你地係喜歡實調還是用網調?
- q& z' \( I6 D當然是實調啦
$ C9 n0 m' M* B8 E* H但...找不到主人

最近訪問的版塊