嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?7 a! D& _2 w% a- Y7 Y+ v+ k
可能小時食雞翼食得多
$ ^% D' {* F7 E  x/ P1 ~3 N# I! U, g. }: ~* W/ H/ \
都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
# e" z/ p2 ^$ G9 _7 E有無人同我一樣都有男性女乳症?+ _" r& s+ D& S9 h
可能小時食雞翼食得多
+ i% ~4 A2 z, K
" q9 o& o0 j. a5 G- M都唔知是好事定壞事
( {" u2 }) i! T  _女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡
7 u. V" u. a2 Z) e" I1,你係咪肥胖
( F8 C9 a) b* i' _# N, C2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢( c  r+ Y$ Q# ~
3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙" \8 z% O) F7 g% K# B- `- M& c
最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   
' A& B! v* r% x0 f2 ]5 W( ^8 a你有幾大呀?
2 R1 @3 l* b8 b; b: e7 ?; ^
應該有A
; N, x& ~. c% C6 V# S問題是乳頭突起
% z* y4 O/ d: [1 B) e& D
& t; i' E5 A5 Y6 X) R2 ]& VCD的話其實幾好
& X2 U# P; P7 M: H% c( H7 d但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   7 _/ I; @( S: ]9 p6 v  s
肥仔大多都好似有
" L% R) n& a' p! a! C( B/ s的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   + \1 v" m! s& d

) Q2 Q2 J1 _* N) c. N; ?. d女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡& _* Z% h' ?( N% ~* \! N
1,你係咪肥胖# D/ W: R4 U! F; p# S2 J9 |
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
, M( Z: m. j$ D" r2 r$ Y3, ...
3 x% z' p$ j/ N1.有少肥
' ?+ a( v0 C- c/ h8 Z1 F3 k2. 唔舒服又無; f( ?$ U' A0 f0 d9 j) I1 e9 Z0 z
加上我無食荷爾蒙, a- b/ O& W- Z
$ _3 U6 F; k" C/ f
但可以Fill得曬個bra又幾滿足
4 Q: h8 R- p% U: Q) e8 E/ h8 B1 N4 ?: @/ K1 p8 U
可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   ; t# T5 `1 P5 `; A- K) x$ A
' h1 _! T, G4 a1 q
1.有少肥$ S9 X+ J- q) K- ~
2. 唔舒服又無- c" Z) }% {$ w1 U
加上我無食荷爾蒙
: D4 W8 e, S; n7 X# }" m" c
" I! q2 E$ \) E% d但可以Fill得曬個bra又幾滿足
. t, C2 M* h8 n( Y  L6 v
$ w( ]/ V1 L9 r. \6 I可能要搵下醫生
, i/ ~2 N& [# J/ D+ @因為個巴有pad 啫,試下攞走會點, - ~+ m6 Q! h" ]  T$ I
我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
! {$ m! Z& ~0 a" d: S有無人同我一樣都有男性女乳症?2 D( T& A& k% U+ [' g" m# o0 K
可能小時食雞翼食得多7 t. t3 e3 V6 L' n4 _. `: S

0 j/ w% S5 c4 _8 {. S都唔知是好事定壞事
8 e) Q; n2 w+ b2 \) v* \
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動; X. ]5 S  m( _
2 N2 b) E! R# Z

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   
( I) V7 G/ t# C% y5 t
2 Y. g' z  o7 t/ x2 Q. k因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post
8 m: @/ ^. M8 z) E3 D9 R8 b# Xhttp://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   3 L& O3 g2 _# V/ E* w- C- C* A8 J! l
I have... see this post
( x% j, Q5 w5 ^8 x) q* i! f2 |http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
4 A" T( q4 c' W2 p, g
好羨慕!
% _9 J4 {. y! s平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   
7 ~+ C$ e' |! b- \8 f: ]其實發福多數都會有,肥胖就基本有
/ U2 [( Q. A4 b' F( J) h- n, v我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有/ Y% j( J! x7 R7 G1 R
而且乳頭位置比較Puffy 3 Y' j" K+ J; j
所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun
3 C. s  y8 N9 Y5 z
( ?+ ?+ g" X" x你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   
5 H9 y4 h& X) l5 r2 H& a: W0 G. k3 s# x% f
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
4 c! h( f. i8 S$ ~7 w4 a你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   
6 o% k( Z& ]) r" B: ~( {肥仔波算5算
$ ~& T2 c, a6 C  C- X
男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁