嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   
$ c! C. p, ]4 @只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
  B  Y, x) c; F2 u) @) R9 ?, B9 o( y% W& E
我不太喜吞棈
" A" o( p& @3 r- B2 Y  M至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
5 o3 h8 j. I2 |6 h0 L我唔太受到呑 如果射就ok既
2 q3 D+ q% F  s( J0 Z6 `% Z" ?
# y$ v  F. H9 ^! T' V
我可以接受射在我口," S" O/ A! ^3 Y
但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有# n6 w) t/ ^  Q) y8 o/ a
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
' e; K) a% Y8 Y. @4 I# n# A他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下
! T6 U9 @' I1 O" v3 `( Q% K千萬不要讓精液接觸空氣: W, c) Z$ i1 c0 w3 n
否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   
# `+ \; I3 D* l0 n6 f1 Z+ N( P9 w2 {( I3 L# A: o- D

5 Q0 p) T' {6 V. [% `# F我可以接受射在我口,
: Z# K8 }' a3 X3 p但是不想吞
! n6 f/ u& ]% G* b
我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   4 Q' q7 Z  Y+ F/ L/ d4 K- u
試過幾次,自產或者他人都有
" K# i7 e1 S& j( A自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
9 [( y( {$ X  X9 L8 O他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
3 L4 g% @( l. r; R

4 j; X8 T3 O6 M! W* M呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨. [$ u2 z. X. b6 K
而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   
: `8 ?3 u+ U: X) v8 p) v% s7 v; B7 X
; c$ ?6 L3 N% y8 R% X* F我已經吞過無數次
' R3 ?! A! `" r6 z7 j# d2 ^
/ a& Y7 p3 j" }9 J; Z* A
我較喜歡他射在
6 w* d5 N3 L8 Y9 y7 l! s我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   + v4 u* d/ T. w, R7 V
我唔太受到呑 如果射就ok既
5 g+ Y" j+ V# u# m

6 V# O; A. a; e7 n/ u& n他射在我洞ok 呀
& ~& v4 \& g7 \; O1 S9 S" O( [但是男人是貪心的
' _' C) W1 G. b- X/ g) b射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   ( F. z$ e  P1 t. i* e- ^/ M4 }
試過幾次,本身中意含到 cd 射
1 @3 [& K6 L: N0 w
% {6 _3 p* z2 l, i0 u4 ^% b% z" g至喜歡射前一刻,他特別硬
1 ]9 Z& B( Y1 w, C8 s我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   % V( T& s; u. ]* }( B  V
0 J% U+ T6 V9 B8 t

& T1 X0 \5 o3 ^4 o5 _/ C' L1 A我較喜歡他射在
5 N+ H- h8 O! x2 l, E' y+ w7 ^我肉洞𥚃
9 B3 }7 k: s+ I" j6 w# p# h* y
我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插+ {) D2 l3 ?" F. m! F* ~0 I$ r: q
快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   
( D. M+ p4 W4 R2 X* a7 v1 U5 T5 R妳有試過?
3 T7 h( v3 k! t0 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次