嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男想找CD去酒店玩

男想找CD去酒店玩

吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
/ A# a9 s+ ~- Y( x3 ~
' W" U+ f9 N3 [8 E; x/ V[ 本帖最後由 yinyin2323 於 2022-6-6 11:02 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

哈哈!我聽日17號自己去玩,唔同你一日

回復 1# yinyin2323 的帖子

唔靚,無得玩?

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-16 19:36 發表   / Y: Z- S9 A% ?9 L# T) `
18/5 日頭
: Z$ \. F3 z2 \6 i吾知有冇靚靚CD可以一齊玩
) }$ y7 c% ?! A) Y" L' f4 i
- v! B, e; u4 y! M) e
我亦不美啦⋯⋯

我又嚟呃post啦
" o4 R  m' z# ^0 T2 x3 d7 \6 W  J6 P5 X0 ?& b( w, q
不錯!!不錯!!8 p0 H0 c, u7 F+ Z. J

9 \1 Z. j7 L6 ^

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-17 00:26 發表   
! e8 S5 P$ Z7 h; j唔靚,無得玩?
- i' t( n. |2 d) r
! j4 |, I1 {: \  _其實絕大部分CD都係唔靚

肥嘟嘟,唔靚,無得玩

很久没同ZN玩了

ZN是甚麼.....

直男的简称

有興趣可以留低tg 或者pm我' q/ j' b1 r% n  j2 [+ u- m

8 C! O! F. ?* O1 v% `" x感謝

回復 10# milotene 的帖子

多謝解釋.....

回復 1# yinyin2323 的帖子

大戰開始了未??

引用:
原帖由 christina01 於 2022-5-18 18:23 發表   
  G1 X% |& G% Z! i8 E7 T% |( d大戰開始了未??
3 S; q& t+ o" N" Y
9 x- E5 O# F% b約吾到

引用:
原帖由 yinyin2323 於 2022-5-19 19:23 發表   
; x( _- b+ l" p/ S* s. j0 f6 ?/ \. H# O/ f" e/ i; P
8 n9 h1 z2 H+ U) n
約吾到
+ u! o( g0 Y  C9 t
. g! N2 Z) k* q9 H+ G- S4 g, e
正常

回復 14# yinyin2323 的帖子

在那裡酒店

回復 6# kinkikeith 的帖子

慘慘!講出了殘酷的現實…

回復 10# milotene 的帖子

即是將直男普通話拼音,再縮寫?