嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, * l# [( Q! J; M; ]
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.7 ~9 q+ `, a; x+ ]. u* }
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...9 _$ D, j0 f4 a1 ~

& Q- Q- x: T2 [1 V- O依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋; H- o- [6 y" R( c  E8 n/ O6 A
我都搵左好耐9 M0 I7 {$ S) K* m0 j$ O  I9 O
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
8 C) |3 Z+ g; i- w' W! ZAll are yours or u took photo at shop?
! S% v: m5 l, ~% {
+ D" F- u9 @5 L- t9 [' L% W; r- s$ j
唔係呀, 係我個collection 嚟架( d. _9 e7 H1 P" K( S9 H4 z# R
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
) p. N' c2 Y( x. p居然有咁大SIZE既鞋
6 j4 O( H8 E% M* F; I1 E我都搵左好耐: A' I# U& u8 X+ D4 G; v! r
都搵唔到~~
% r. C4 T( V' _5 C3 E. ~- I- d& A' c" \) y/ r4 W% Q8 c8 l8 o! t6 Y
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
/ G" q1 I0 G4 x( j我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   & r2 Y6 J$ ^5 u% b
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
7 m0 S% v, S7 B0 H0 |
- w& B; o/ S" w( k$ {2 ~大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   ( z% R' k3 c' N4 X# V+ F

" R( o: L1 k  P- s' O' p
! c$ T6 {5 P# @有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
) [* l1 T5 |  T- `我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
) Q& X9 {" D+ g. n* }
7 A- V7 o0 j6 h- p& i3 F
7 C& J/ R/ d; z; k* V- F係呀( a& W" d' O* n
咁邊度有得賣呀?2 f# M- x6 W9 Y7 u$ _0 Y+ F
款又多唔多?
' ]; i' q1 E" M" i+ V. g- m+ x) }貴唔貴呀?& q# p  \" Q3 N! ?
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   ( p+ @& ^; ?* H7 [9 @/ }. p

3 g: d* Q) T$ U' I7 p+ b$ ]' B1 O  Y
  S% {4 V, p" z. a
6 e7 m: B6 o" R" q, Q7 x! U$ {" P/ @係呀
- v( X, x# I4 i( B" `+ E! z2 c咁邊度有得賣呀?$ U0 Y. T% S! F2 T, q' K2 D3 ], s
款又多唔多?
, U+ w' Q& P8 O1 [貴唔貴呀?
9 ^+ \# ]2 l0 ~我都想買對
# o0 Z6 P# M: H* g0 F0 N
0 b" Z. _8 G( o
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
$ P, ?' z1 E0 E  q8 f不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   ! x# P8 a1 T9 m7 B8 H" P% c
  x( v* M* X* L5 z5 B

8 r4 H9 Y; I0 o3 J去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180# O+ @) @; B- O% C8 n
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
2 u9 v8 @# u+ }8 ^6 o

6 O% w( i2 [- f8 k) u6 ?  R
9 F0 {6 `8 e2 d$ B6 X! A我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
5 Z6 b  E2 m. P0 L9 F2 l" ]0 I1 F8 n2 b* @' X2 r& s0 O  J

- k2 ]; o2 Y# v2 G% j8 T0 @4 i+ A8 `. [/ O: x6 c& \
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
, `, {" F* S/ f! b$ Y3 y$ K; P  d
$ _3 c4 k8 E0 U: h: v+ K幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配