嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?- }6 p% }1 g+ x/ |7 z
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現9 Z( J% e  {1 P7 g
唔知會點做( ~& e% |  l# B5 U, V3 k# e0 N( K

! f  {7 i  p# }% j我就收埋o係有鎖o既櫃的  u* _/ v3 k7 o' Q& {$ U9 t
所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 4 ^8 q# X: c- S* ]" n# S7 L
未發現
# Z  B* s$ V" s* [唔知會點做0 r2 }$ D& y' Q1 g( G
5 V2 v% z( P- |/ j- X
我就收埋o係有鎖o既櫃的
) W: Y, j2 U1 |所以唔驚俾人發現
) d1 ^5 V, P' _  ~0 A8 N8 r
6 I9 B/ b: C- i/ I/ ^: ~
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表
* A5 ^+ E0 t- B( ]1 T( c0 Y. W+ f) Y' }, ~7 ^  x* f) U, t

" J* _. i; K9 @; W: g  h5 N- T我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!
( x" p9 S  g( A% x8 S鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 / N9 i8 }1 L0 F. s% q7 U1 j
+ I9 s) p9 n7 C7 N6 A
: y/ O- a- p1 x
- F& A! ?! H. I+ T+ O1 P/ ]俾人發現左!?& U2 ^  K' I% P  n3 t
咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 ! t- B" H' m3 V/ P2 E9 x/ U  i
廁所假天花上面......
* `& \) I+ D: ]2 R- F# U最危險既地方最安全!?
" b1 [/ j  K* D# f  H' F8 R* p+ s8 A. B
不過...
% J6 j7 L) f! C  t  Y+ v廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
& p4 i* d! f5 w2 p5 \0 ^
4 f( Z$ }, D' Y/ c: ~# y( }0 t8 u3 {0 g! F$ ~% ?3 q
  ~9 y% J7 `4 I3 X- |$ K/ N" J) w) [' U0 v9 {: W
唔係瓜
  Y9 D) H0 Z+ n你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=
# O4 _9 B! N. q; j同學叫我幫佢keep住@@, O# V; g" ?" K# \# L
算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =
, B6 e, l: W) S5 s; q% ]- o: {收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?) Y! {+ Q7 k$ q' X: @
你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表 9 S1 B/ ?$ E4 F- R* N

0 E: t9 ?! o" F/ I2 s5 [& q最危險既地方最安全!?; x- ^6 u0 R6 X& N8 _: X

+ b; y. l  O" y1 X0 E: ~不過.... Q8 x8 s1 S* Z! U% O, C$ g9 K
廁所咁潮濕...小心發"毛"
' I( z. {  R- V' g最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.7 h' x2 |" X8 b& s  T1 \% @+ J
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕
" X$ f& A1 G/ j2 F0 W6 H$ c. v2 ~% q我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表 ' p8 g5 Y1 d5 _) J
你有幾多野?
6 j0 M% {8 _+ a' U你阿媽唔會懷疑咩?
& [6 X$ [* h" A% Q
; L# G5 o2 W# w6 [' n6 H5 O3 a
目前得一件校服@@# g" ]8 b  y6 C
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!
! ]/ ~9 T( y' C7 ~9 X: d4 s& M* n9 ~. t我放左d袋到啊!如果佢想搵我個6 m" W% ~9 \9 }! H8 O# X
舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
! u: x6 m# M) e( j! t; R5 F& b! _唔多搵我d袋d野!+ Z+ u+ J- d6 R' k
除左我屋企人唔見野就大件事d1 o7 {& `1 S1 E' r! p* A1 a
會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
* d2 i% ]# q7 y0 x5 ?) |著完擺番入去一d事都無4 U# T, e: v+ X% Y# m1 w
哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
: e( ^7 F4 z, ^8 \/ h發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="7 ?- `8 i8 B* B
我自己都o左咀. b5 E2 f# C: K1 }& q! S7 D" x
咁都俾佢無啦啦見到

最近訪問的版塊