嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   3 T8 B8 [8 N8 @
去沙灘 祼泳唔洗著...
# T8 \( M. f: h; F! G5 R

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
" X4 J! a$ y$ l4 M/ C0 W着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
# r# Y( |3 b+ N5 r! D" M3 \
: J' }& P1 G  H% T! q4 m; D咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   / T; v1 r( ~  g4 p
係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
1 R1 D5 t( A; U+ G好靚啊
  ^" B, q; c5 P" [8 B8 yrealise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   
3 A8 m! C2 Z8 B) \
$ O! ?$ H1 a6 F# M0 g, j6 g$ s7 W; p4 I, [* I9 H
咁著 太吸晴 。
+ x3 [" I5 q: C5 [+ K% t% Y
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   ' q+ p0 u) M* _+ _& x! L+ @: u7 D

& ]4 |9 I2 e! g' E9 x8 l3 Z有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
( Y7 B" w- y- I3 w

/ S/ h% G1 c: s& j" X# h這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
/ q4 u% N6 Y" u  V' ]0 s- o! A# Z
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   8 h. R0 M1 G0 v" ^* s

) M3 f+ ~2 E/ e0 _6 N5 Y* k, L( P( X4 }. }3 P
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。4 g0 Y1 p: W4 j6 }  ]. j
# U; W1 f+ E' g1 v/ a
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
) _' Z4 A- [2 ?7 C/ V* x) u& l5 ^咁如果着呢隻色冇問題啦掛- T5 ], \7 B3 P  T9 z5 A$ ^5 D5 H8 @% A

( L+ [" t3 w/ H) ]但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   
" r. d8 Y; |( i4 U# O4 w4 u6 y% ]  u9 U- P
咁如果着呢隻色冇問題啦掛
0 \2 b! n# z1 m+ J; h- {- |* f+ p
6 f; S& _* N; K# d  E: i. [但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
1 Y! a5 w7 Z0 ]/ K8 F
  R4 ]/ T0 N9 d$ o9 E% n/ O
你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   2 X5 ~7 q! I1 I+ I

" @0 n* `& V! ~! P% G/ _4 S, U, x: @: F% C" b) g9 |
你想,一定要高义?
( \6 u/ k2 M+ k+ l4 s1 j佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   ( X+ s$ M, ~! h7 V

; P" z6 U+ W3 d: i" @7 A佢得呢個款
, d% [/ B1 ]# Q% s! I
同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   2 N* O% \  U6 m8 U! X
& @0 a+ F, I4 I0 ~) C2 H# Z. S
同埋高叉有啲難收下面
6 ^: V- X2 l6 V& o6 ~* y我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
4 p: W5 q  t  N
: w# i5 k8 r1 C9 m+ X# u同埋高叉有啲難收下面
7 R& A1 @7 [. P' W
) O8 J- l2 Q, b+ [; }( |前幅會太細,窄。
' f+ P) `2 e( l7 m$ |$ y收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
# E% ?( Z$ K: |! Thttps://holland.pk/mhxg68b0
- y0 a* j5 S8 [) S" Hhttps://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   : C( q$ X% u6 F
今日着一件頭泳衣游完水返嚟。0 J) A2 X# Q; o7 o+ d$ @* _& v
https://holland.pk/mhxg68b05 R. {' ^/ m& O/ I/ E& o
https://holland.pk/wl6m7pqi
' T+ d: f( {( n  y0 l
& ?) \4 y1 g. B: Q/ t4 F這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   ! F. B/ ]$ S/ i+ f3 a
* `7 K6 Q; D' E8 E

3 X; U, I% b2 P( m9 L# ^! `這件,都吾覺是女裝呢。
4 d9 O* h, d' u童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   ; `* f5 i8 z1 t2 M; M
lee幾日好凍 去左邊到游?
- S! V) `6 n4 x凍先至多人着衫,唔會太起眼; Q3 z7 g0 m! l
. ~& m7 n* R, N- q
荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?. @0 H$ w* f0 z% S1 S" _( N0 ^
; _/ X8 y$ e4 R: n" g& }