嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

直男尋找CD傾計or玩玩

直男尋找CD傾計or玩玩

大家好,我初黎報到( b5 V+ h  H! u, c0 e6 S
我係直男,近期好享受同TS曳曳既感覺,而家都有興趣同CD傾下計認識下,岩玩既話可以cam or見面。0 k8 N- P' W: h. v' Y; @' p

, g4 P6 R! ^0 b" m7 H1 X我都想搵CD奴。有意可以pm line or wechat比我,thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

你都怎麼玩?這種問法,目前有妹子和你聯絡?

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-5-6 23:54 發表   
( o: J. M$ `9 M# |你都怎麼玩?這種問法,目前有妹子和你聯絡?
- m9 z$ d9 L2 l0 z! j( R都有幾個啊

引用:
原帖由 Funnyman 於 2018-5-7 08:42 發表   8 g. Z3 Y4 F9 T# a7 t

: x; B' F! j: g3 m) j( J都有幾個啊
& B* y! J  [9 ^  R6 k
這個回答我看不懂…

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-5-7 12:00 發表   
$ R- k& ~* K: b( K5 P8 t9 |: D& Q2 g# m1 g; H) W1 z
這個回答我看不懂…
+ y2 Y- q, S( R+ Z7 W3 k& C
為什麼?你是台灣的?呵呵

怎感覺愈來愈多男人想找CS/TS玩…

引用:
原帖由 Funnyman 於 2018-5-8 13:58 發表   $ S8 |! _% x( a7 Z
" O. I* N$ W) Q: f! n( H: m/ M
為什麼?你是台灣的?呵呵
4 J# W( W' B0 A* f7 L# f$ i) Y大陸吧..

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 21:29 發表   . c& `4 N0 C; H/ T& E% l
  c# W( m' W4 S9 I  L) {性解放..

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 21:29 發表   ) L9 g6 g$ t# B
5 C4 x2 ?: H# N" b
因為唔洗錢

真心覺得cam 好冇誠意 點解吾大大方方約人出黎?
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

引用:
原帖由 ggininder 於 2018-5-9 22:27 發表   % m6 i7 y9 f6 L
( v  F; S6 Y+ `0 a, P3 U  W% Z
因為唔洗錢
+ d! V+ E8 j: B9 D- t+ q4 S" g+ e你誤會喇,我之前啲TS全部要比錢,而且唔係香港的TS

引用:
原帖由 火狐子 於 2018-5-9 22:52 發表   
% M' O/ a, J* |8 e真心覺得cam 好冇誠意 點解吾大大方方約人出黎?
8 o3 D- v' z6 G0 v; B  U. ?" T咁有時大家未必方便出來,只是提議

Push push thanks

回復 11# Funnyman 的帖子

Cd 同ts 唔係一樣ga bor..

Push push :)

加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

Hihi

我是ayres我we chat :ayres6969

回復 1# Funnyman 的帖子

TS與CD不同,其實你搞清楚想找TS定CD未架?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-11-5 01:26 發表   " [7 c/ x1 u6 d
TS與CD不同,其實你搞清楚想找TS定CD未架?
3 A- V  p7 V9 p* G& Z# a. D兩樣都得

回復 19# Funnyman 的帖子

咁請問你,喜歡甚麼類型的CD呢?

最近訪問的版塊