嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。! j! a" a4 X( E; x7 L2 Y3 M/ H% X
; ]  D& |: Z% [! c, R
不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。
$ ^0 l* ^9 F5 W. ?# }! h6 _+ S) o# I& N6 v, n( s
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   3 V+ k1 @. i& w
被人發現的感覺是開心的?
. |5 }: S2 t+ E* P+ z1 ?9 A2 h. w) D- S  [7 u& d6 ^
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。/ h* P8 n9 [, g9 r! i3 A) o
+ _4 V" u! K- r6 l6 J6 A; [
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   
7 n2 U9 t8 O* d' z1 W9 g. e- d, t# k- A8 Q9 V

" g6 r; s" p/ X- w當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。  H0 I: u9 U1 }9 a. z
, N* x' t* \7 W8 f* P/ X
PS 當時係著8D的薄肉絲
" u. C% ^& r, A9 G, ?
. W: |* F' E3 J1 I, a8 Z1 [會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
  k: }; E3 ]% j% i  i絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
! I- f' E% A# s2 e- I- A, y) G
) y  g" K  I  ?7 T( s0 M! Z: r3 ?. t+ C. q! o. b  K
會不會穿上女裝內褲
6 ]8 e$ R2 c* p6 h3 w6 T# Y
3 b4 M; K8 L( ~! d% J
我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   , S6 E. W* Q, r/ {  E5 C% ~
可能佢知有男裝絲襪呢樣野
7 I, O; Z- t" o3 A9 C* t我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   
' d' {0 u0 z' i" ^0 j擔心都係多餘的......
/ e  y: x; P8 v7 V% }, j
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   / e$ c2 G2 l8 X' s; q
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮," f% U/ r( @+ c: e7 {
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
! S- L% J1 ~8 Z+ W+ W. _& ]
咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  7 y, d( Y, s# C& W4 K4 K! V
# G# F9 W! q% ]4 F& B- m( j$ l
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
; W( `9 W  v2 x. _我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..3 \; i& [& Y5 k
8 }3 [8 N8 j2 h$ e0 o% N
有點緊張,但沒事
2 B" l1 q1 d' N( v
3 w6 m* L$ U- N% g* F" B  C+ \姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
  E! o* G9 u+ v, M1 H: ]5 w5 b0 k2 H4 ]& k/ M
結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   - v" ?1 D" u% {! \/ a
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
+ Q- m( R7 j9 t/ H7 b我全程冇出聲!
9 W) m, p  z7 b1 o- _# W. L3 @3 ]8 u% [# |! p' m( A" ~% p
我都試過1 p# U( X* S& j5 z! c
都係全OL裝8 ?: p: [9 V( k' y1 ~
短裙絲襪高跟
; D6 r' S4 F' t# R* ^5 ]我估佢其實想抄我牌
+ P* h: E9 O* H- C不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
8 q5 F8 M0 W/ t
1 B2 p3 Z, t. |, W8 r9 `  d. P4 G( s
7 }0 ?1 T% ?- _4 `我都試過
+ D+ T9 q& Y0 ]5 S都係全OL裝* y( Y) H  U* M2 E
短裙絲襪高跟
6 p4 X! l4 ^+ m. e( c6 K" r我估佢其實想抄我牌$ `# J' p, t, V
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
5 g7 t  }& `. I我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
3 _  L1 z# W3 b2 Q+ N% S# k: A  p0 {: v) N7 p, h0 a0 Z  G
有點緊張,但沒事
; ~* r; `8 ~. ^# J
2 ]3 O1 j7 \3 j6 R% k姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
  c3 w9 }5 i4 A: L: a4 h$ C1 ?& P3 ]' m/ q/ U7 A
結果測到脉搏,唔洗撕。
) N6 o8 ^! |; n! I& ~: `* ?( t. `2 H$ w7 |8 h8 ~. z: S
檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?
7 a  J: Z' u  J8 J' m
( n( t- u5 S' _( g7 ]師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   5 b* O2 G  O5 G- M- K/ X
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
* G/ H' X! r' `- \" h1 j# {絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
5 z; N0 r! X1 M& E, A- q% ^. u' H
  }9 J9 d% b: Y* Z7 H7 h" b會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   ( p0 |, ~- s$ Z# q4 g9 U
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..4 |- T' S) b& H8 \

( p7 J8 x" z  [2 m- P有點緊張,但沒事
: {& o# ~( V& B! a; ^; R+ u( H" z& z* ~
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪1 I4 a. ]& G. j* w  X0 G
/ s0 @# q) }# z" k" H6 p/ V" J
結果測到脉搏,唔洗撕。
7 |0 C( o0 W+ U2 J8 o4 @6 u& g5 {& ^4 q
" P4 ?# W* j1 a$ u% l心電圖check心口唔check腳
; u: b: J" ]) g* N. g! S當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   
! R1 ?3 ]0 S, e
/ n$ N# G7 C+ M3 ^+ G1 O+ e" o; X3 s2 z. K
會不會很麻煩?
5 B9 X/ |6 R1 _6 Z唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   
& k* [5 T- p5 h' o, {' f! v3 [1 O) M( z9 d3 \5 K7 l. Z, S
1 }& f* ?) K6 j+ G) T, [% ~
心電圖check心口唔check腳
% P- b# ]8 n# }  f% B當時係咪著咗全身絲?
& P6 h' Q( O( \# A7 p
! u  X) }  [) F好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。

最近訪問的版塊