嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問下大家

想問下大家

作為男士的你!除了女性胸部和下體這露骨的部位外,你們喜歡女性那部位?我比較特別,喜歡女性白淨無腋毛的腋下,您呢?傾下!) y7 r( e2 P; K; D6 o" R

4 a' Q$ F" ^% L! M7 ~- }[ 本帖最後由 Kimbs 於 2020-2-27 21:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

鎖骨,耳背,手腕
+ e2 _7 {1 Z4 {( s! u* p) b6 K3 g特別女性獨有的胯部
( ?' X* ~3 m( e+ S1 s

2 m; G/ [* \+ @8 W" X1 d; r; I5 W密集恐懼症病患者路過
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

喜歡白滑美腿、腳趾、無毛腋窩……

長腿,性感的長腿

我鍾意看後頸* x4 v" }' i$ h: d, {
但99.9%的靚女相都看不到; T& F& F) f  |4 \
唯有看唔靚的

wow! 這件是否泳衣還是胸圍呀?

legs and pat pat~~

普遍都中意腿,我都係

喜歡 股股
/ J  H5 r0 R# C* R! r) ]4 C& I3 b6 @& X8 R: e
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   ) A* o- S' l. K8 o* X- t" P
1 m; K3 x3 ?; e. e
1 `) r  A) b, @8 I6 p; X  |, w  v# N尤其,是 穿上短裙的
' B( }! \& y2 I# G" `3 m3 J; \7 `) z+ L' R+ u' a: L' j8 r, o
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-2-29 10:05 發表   
/ n) I4 L3 K, z我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
3 h4 n% u3 ^- b! a) j5 ?9 h4 |

' \  d( d/ j4 ~1 o0 ~) q# b中間,有冇夾了 蕉仔 ?8 E3 R8 L; V1 F

. [8 [8 n  t; ^- v$ R+ V8 g; ?(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   ' o1 I& `! X- [) V8 w
* Q! ~  D" d- [
補圖,呢個位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-29 12:12 發表   
* A1 G, D3 p+ _& @5 `) X8 O( B" L8 I2 V% ~8 D; R& R: h+ C6 T
補圖,呢個位
, Y& N* W+ d7 e3 e) ?4 @
, S; P9 X6 q7 [% a% @4 i# |" s& W
無限想像力8 B/ Z: T' K& W8 J' @6 ~6 Z- N
∠( ᐛ 」∠)_
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-29 14:02 發表   
7 M8 s% U: q5 ?0 n$ ]( N
; H5 ]& ~: N" l, d+ ~( E) E8 d; @. K1 Y" e) c
無限想像力
+ ?1 R  L2 a; b  d* s; }% c∠( ᐛ 」∠)_
, }4 e# }6 P8 F. Z呢個位似Gap罅所以特別鍾意