嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   & L" S! y) s9 Q
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
9 |; A  G" n0 E: S7 z
. u0 `4 d' i/ U5 a" v+ T; V" Y
吾知,大家身材
/ m: Y/ k4 X1 ~& H日不是,差不多
4 ]& M9 x, Q" J5 Z) R; s  Y* G
- [- R' K& A2 [3 L% A5 I(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊9 C4 l& P8 g3 U4 [' {1 `( O; Q
人生實在有需要取捨的時候
' m+ F+ J  [. s如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   
9 `9 Y3 z: M1 M$ S+ l女女應該吾知, cd 的生活 ?
6 g: j! m" ^# Z- _; v7 Y

7 a* j8 v8 L8 ]( n+ ]9 P; C; V當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
* P# Z' i% S- K+ O3 X' L8 {享受下二人世界先。$ l  _& |( J2 N; a
一有機會你就會跌番落.......
* D5 g% s1 L" W1 r7 M
* x7 g$ F7 S% M8 u- f5 [" @: `0 W( }( R  F" M2 g
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
! A9 _8 g# _; q9 O9 I+ q8 o9 ]之後,同另一個結婚以為完了。' G1 q5 h4 k% u& U: t4 V4 `/ `
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
, @6 n/ c' x2 z- i' e: p+ s跟住生小朋友,又以為過去啦。$ N/ h3 q* _% P! g- w- B% C
但 ...
% Z5 b" W" n- w1 {1 I2 v
% X, Q0 A6 B; a  [唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   : E; f: [; a1 H  z# c
你可以同女朋友說下
) f3 d% z9 l* M& o9 i1 Q3 z但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
3 |1 W* s! R: {/ [  t我一開始就係話玩玩下變裝出街2 Q3 l9 P  a1 Z; m8 Y9 B$ ?- `
之後她就接受了
4 l( {+ |0 R0 ~3 I+ `) h( u: v5 T/ h& e
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
- y' v% x# c# k( \放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
8 a) P+ A) i  V2 q
' `, Q: A2 _2 J! c女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
* y; V; Z% @6 P4 m' v6 J5 F5 l& E襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
/ X/ c; l5 r0 k; x5 J6 E* d# c搵個機會白天出街吧- b" @0 }" K6 e- @1 f( N
遲下結埋婚既話就更難了6 I2 ?) _* O- x/ c% C
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
5 Q  ]& ~- |* E- j# b
8 V  b/ l1 E# u: U) E0 C4 u) q0 K
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
; g! h6 X9 f6 n/ U9 T! s應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
) c) t& v3 C- N  P
3 _7 x  h" ~3 t. D3 O0 d
警告,都要玩* |% q# m- J6 n- E" [& f

]0 |8 ]6 s! h3 w5 L6 m; X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   ) |5 F, F* Q4 m  M
試下講下笑咁同佢講出嚟?
! U1 R! h* g5 Z/ j3 d/ O; o0 {
! c. g' Z1 ?# T9 u8 I$ E
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
( u* H/ |7 P( d( S& c# F應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   3 Z  E5 w2 P7 W& j% I, G& X# N5 O
5 v9 j$ @2 D" X( g

: o8 ^1 H/ y0 y  S# [女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊, ^9 r2 C; z) ~0 Z
應該冇希望
% }2 N8 B* d$ W& D
" }$ t/ V. t6 b1 Y最近,有物咁的節目?
" q1 b$ _" K; G% ~2 C3 a
& d' `' @4 I7 B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ! P3 ?* @& c( J! ~8 b
# Y& ^* B5 y' W3 H1 A; r  m2 }

3 ^- S2 I4 V2 h) I女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
6 V5 U' x* B" x0 C& q) L應該冇希望
; j, X( C0 w# Z
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   % i. ^* w3 }5 @+ H! l: c1 i

) L9 y* w0 y: a8 K妳都犀利,隱藏得咁好
' X& w* o$ p3 N2 ~
: C& ]; R1 M2 G) `, V
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
! }+ J  H4 M# {* m7 r
4 h& g. T2 Y/ y& T) N; F$ L
/ ~1 m- s5 n7 A+ Z3 @2 j之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
; k4 K6 M+ Y, C/ c$ v9 o
* I+ I) _6 j) t好多這樣的姊姊,  n( N& l+ n7 B+ o4 n
有相同的經驗。
/ j( d9 @) u5 h- F: w7 U, L, U9 ?" h7 A3 w. r
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd