嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 & k4 M( O6 R- c
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
8 h5 m: a; Q+ u' w( [; k% U本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 $ n4 P! A/ ~. q0 e& B" I
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
8 L/ _: K. `$ t2 m8 T) _, z  r. U+ _/ z
% V: q- r% }) i) X' w. ~# }: t# ^
我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
, K  [8 T2 @) K(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
0 }7 J* m( ?/ q! g! n/ W, X係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   % k7 }; I& C7 g8 h
幻想有可能成真.............
" j% Q) J- K1 ]0 C! Q; s
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試' a' E6 ]+ ]4 p6 W! Y6 |* ]" x

( p1 o3 u/ C7 T3 U[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   7 M1 K- j% u! s! }  _6 F* J* {+ u
9 }! A8 {) q* R1 J7 P6 U/ G% }3 ]$ ]
, V% c2 n) \2 M
我也有幻想,被輪姦
9 [7 U/ v( {" b) h" X
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
2 V4 `: T9 Y# W8 e! P% c+ d7 W咁你想點呀? 出post在交友區
% r1 t; y6 f6 y! \係唔係想夢想成真搵個人調教下你
$ N% P% E$ H% E3 u8 |: T4 |+ H" u& C哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
4 D6 l. w- Y8 {: t' m9 o
# l0 C' f3 H- l, E有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
6 y! ^/ B) A, G7 z
8 g4 T7 }' w7 ~. d. {) n2 k今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
3 V- L! O1 G& |( O: a( P+ T/ B8 D& f5 }5 t# a
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
& ~7 w; G( K( a2 X! I3 e# a1 |; k2 y4 r9 J
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
# a+ A& w; {$ H4 y3 o& n0 \) z6 I5 |# D& A7 q" r
以前我都係咁
- j4 {* [" D  E1 b' b. ]7 Q8 _後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 8 H1 n* o! a/ x% Z7 I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style- P* d  o# {( h; T

( n, ^- ?6 q' T! R[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   : S9 v2 Q2 f+ f3 D2 Q4 \1 y3 V

8 X- F+ T6 a5 C4 J我常常都有咁幻想架 好有feel
8 d9 E& K0 F( A6 x% D
' @+ H# l' Z/ G( e6 B
喜歡女生這樣穿0 y3 x. T! @& I# r/ K$ K
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   + X: g5 |+ D9 ^$ v3 y0 [" G" w

. V, c. X  J0 D: W' ]& t- X1 i7 ]3 l: n  v0 P/ B! Z" n  x5 _% l3 y
以前我都係咁( N4 S; Z9 D$ L" e8 l4 {, e
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 & v$ ^1 O, _: T& u9 p% Q4 T% c
1 {6 S1 N( v6 K6 g) Y& \
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
# U& ~- z5 D' m+ d7 N好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
  V+ G* ]; N8 x% b/ n
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   + \+ G4 B1 [' q3 j( ^

9 I9 }; Y) u, W# w! G9 _
; ^6 N+ X% F$ q# h喜歡女生這樣穿6 H* l7 B' Q* t: M' V4 Q8 T3 v
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
; ]1 g& x/ S. N4 u9 O戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   ! g3 y( @7 I6 d, @( P0 ]7 {- B0 Z
( h$ p5 ~. c- z! n
戀戀點數唔夠睇唔到
5 x. O, m3 ?3 `$ \0 T7 H
) Y8 `8 Q+ ^. R1 m1 N/ X7 ?
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件