嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。
# Y: u* e6 _& Y& p8 k1 t+ s睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊
- |5 U  a. a) ^0 P2 e
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
- o% k$ i8 c; I7 `3 @唔错,不过点买到啊7 Z* i! _- k" n: r
+ E# E9 r$ ^0 f$ Y( c: s+ j  E好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   % @9 h! a* C' v, @: G/ n9 b" `
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
* c, b& F$ s8 s! ^# ~9 ~
著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
3 D  @) }4 D) F, x/ A這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 : a( \6 z5 X. ]' O
睇番標籤係墨西哥製造
3 t: K8 q) F! L1 t! }* z. p: f2 S4 ?2 s
紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\"
+ D  @  g3 j0 C% y是 satin  用料 ?
7 {" e6 @- O  i% V! S& F3 ?
聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
( s* P: q. N2 d5 D+ i; J4 C! L( p2 B& F. Z; G8 n

7 e, k' m; r5 Q) V! X! y+ r' z( i8 q# L紅色火熱的
( [. R! y% f5 `
當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   ) I: C0 q( {  S! o
很漂亮
- }; j" z3 q  q* ?9 D
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   
# M- [% n% j4 z7 |7 T0 L- \4 i( D
4 x$ [) _# H2 _當年係新年前購入…
/ q$ y0 N8 T& y% [. {% G- C
7 k# d) u. x1 [有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   " p) n8 Y* \& Z
6 ~& \) S+ y( D) J) Q8 g" H

x9 {0 s* b2 g6 y, ^有冇,也買 bra ?
3 @0 K* v, I# Y; t這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   
) K* w6 e& {! m6 W  [9 S& P* x; `# Y
這個無…
4 n9 r) e8 Z# [2 K9 K$ P; T: J2 {4 ^1 }; j+ z9 D& o2 @* M. E
可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot

最近訪問的版塊