嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊* g9 S/ K, v! ]; [. e
最好就一樣係CD啦) @$ S: r6 z+ M3 b
我唔靚架 肥肥地 170高
# n, n% \/ }( M% U一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
9 r+ I9 b" e% t對床上無咩慾望 比起床上
) R6 Y2 u7 U- O  S: F; y更希望可以好似普通拍拖禁樣3 G! L, m7 i  L* L3 e! o9 ]7 ^

0 `+ W, h$ \( V1 |# y5 }9 O# x單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..8 n1 A* I5 ?2 u1 W! u: y' P

( k' u( G) I+ f* c6 L. |: Y& Q, s有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇, e# i5 B  L5 i8 z/ {
/ u1 s8 a$ ^* S* U) |
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表     Y' G) @8 S* s  B7 n* O
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
% @( e8 r3 A& S* u3 \9 q) c
+ }$ d! d9 M( J5 i當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
. H- O9 C# e+ [
4 J/ u  y4 y( D# S9 }' M7 X[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
  O+ J. [0 j6 t! k: ]0 H  u/ Z我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
& J! _8 S* G! n& p  c# N) G

3 i' q. Q8 S+ x' O- Z& V1 l
( O& m+ Q7 u! [: a9 K) \妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   4 C! m9 p; F. I; p$ E. i2 i- Q
長遠,好難搵喎
3 B* J: u1 Z+ j- M

L0 o- i+ c" }) {. F- @% T  W順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
# \* I/ U- ^- S8 gWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
& s/ S& G9 A$ @% q# h( f樓主 留個wechat比我
/ n4 B  s& z: b
; ^9 `5 c+ I( S6 d6 D& N% {* C) @Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
0 e8 w: j. F) x9 {; U: I3 Y1 ^' C. S
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
( Y  s% \7 }5 f3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
5 U+ v, ~* j8 g6 j
- \% ^5 f5 V6 V) ]3 [3 O6 N5 Abtw祝你成功~
0 x" F6 k: i: m7 f7 ~. X
- a9 P+ a2 o9 f2 D
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
. I% v" ?( g3 C: jCD想搵CD/男一齊8 |* d) a- p# @) L3 E
最好就一樣係CD啦
5 f% g' k8 \0 r% w/ {我唔靚架 肥肥地 170高+ r4 l9 N7 `0 o4 f3 I$ p
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
; Z, g8 W2 M& B1 `; V$ h4 I5 k: a對床上無咩慾望 比起床上( b* S8 c/ Y) G, ?
更希望可以好似普通拍拖禁樣" Z. g6 [+ h( L. n) _) c' g

% J) s+ |7 `, A7 o/ E! m單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
1 y4 N4 C/ f( }# p& b' h
% r, c: w9 D% `  [: u' f; Tdee_love_bebe
& P) e1 a) a+ p  e' ?
- K* e( z* E; A, M2 |. h" z$ K做朋友傾下計