嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......* |2 V( {7 m. A3 _7 W3 r
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬2 Y8 G- V) t5 C- g+ \5 }# M
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟6 Y& i' ]+ Z. f2 a7 o3 r
唔知有冇人好似我咁?) A$ _9 p/ V2 P9 k( L1 @) V' L
5 ~* X. x/ `) m1 B7 L0 z2 P+ K3 L
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
4 v" p4 K0 |; X* Q自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的....../ _/ ^" X9 f. Y5 s$ f6 _6 K
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
+ ^) {& y; V, {% o: t/ b但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟3 g8 u- U: S' t3 Y3 s6 D
唔知有冇人好似我咁?
$ v1 F, b: y" L8 H$ m
) `$ b6 t' t! W( k) [
我多年前已經把自己代入女人角色
& F4 z& q6 i+ w: H" z看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
: e+ f9 L6 V% M# n7 m* r+ h' D! S2 \5 G) }$ {! ^( d5 ]5 h
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
) \. a: ~% p' E9 K' q自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
5 \) Y+ i! T$ y9 }3 `我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
# J8 Y( x3 b9 F+ }% Q/ d但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟4 t: {4 U, _7 O; s
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   ( s: |+ r2 N2 W3 F8 j, a7 `4 h
又硬又軟,到底硬定軟?+ F0 L8 B9 U7 q3 |- ~1 o  l
9 v) `3 s- \: h: F* n: G
8 _( H& m0 P# |1 e, m3 A
幻想自己是女時會硬
. }. {/ @. ~0 ~但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   ' c. b+ h9 X1 a- x6 h) J

3 e, X0 }& n( I( E' v$ J幻想自己是女時會硬
; c3 ~! u8 l( ?* I0 K2 g但幻想不到自己是男角色整極都軟
  l% k, ?+ }; ]) }正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
2 p  w( R' r7 x自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
# i# |; h6 E4 G我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
9 m% i5 r, [7 l但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟4 ?1 o6 Q6 W) l4 G+ ?3 B. w. {
唔知有冇人好似我咁?
0 p8 H; M5 D$ B5 _; O
+ c9 V7 B& u: j1 R9 s8 i6 A6 z9 J# ~, q
如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱6 _: S8 M! \* L( G5 H+ G
4 C7 J; I0 i" w' y0 q

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !5 v& L4 h/ @; C; m, y( o' P
.% F" v. Q) \) F% Z1 z# k5 B8 V

% e" T/ C) Z: ^1 D4 y(睇下冇壞)到高潮的方法3 i. {% G" d3 s1 ~) S5 o$ t
http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html
' `  i+ I! Q" j.
) v4 {5 J3 L+ q7 ^( n1 P) p% z& \  _/ J  b( M! H
$ S0 Q, j' A" v: ?4 s
8 D3 ?/ S- c5 J

9 y- E( @& m7 Q! A' L# n/ p; m+ F  N- r% M: {1 l6 e/ h

3 F& a) n. u0 V5 q) u0 d5 ?8 ]4 u( q/ f# \" a- [1 {0 Y

( E' z3 x! |/ i( l! S9 {5 G2 S, c" F$ e) k3 X
  `/ J; |- X5 `
1 z" Z/ X# Z) I9 a' L. i
.+ V5 j) x1 m4 F$ k+ [/ L
9 @0 W' e5 k# K2 x" o

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。! B+ }* W6 J- s8 s, L$ U/ [
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
  d7 x+ W9 C5 `4 G. A7 c4 [但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
- o/ y* |; U* h0 y我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.; V0 r+ U7 z6 Q7 D6 h! P0 O& a
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   7 _0 p( f  J8 u- C6 U! z9 J4 a. o1 t
切左佢鑽個窿就無煩惱/ F% n% K% u) a: @) L

2 q: R3 B% O, V7 {
5 e& s" h, a& B) h) b... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
( W- P8 J1 I9 t) G  P  L" Q/ _$ ?" J3 h# \/ ?3 j8 v9 ]
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   8 {* S& D; C$ k9 m

1 W5 z% S) r7 Q9 j, A; k... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色0 A  N/ W  m4 j7 c
會幻想果度的感覺
! [. C2 ^1 p/ f! L. f3 h2 N! o不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!; w$ @# Y6 Q0 C' p! q
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快