嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊
$ b  V& L( ]& [. d最好就一樣係CD啦7 X  o6 X- N7 O0 ]/ n( m
我唔靚架 肥肥地 170高
- k" u9 H( A0 C2 K9 ?+ Y一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊& }  x9 J& v8 j7 m
對床上無咩慾望 比起床上
% ]; d8 g2 W, ~更希望可以好似普通拍拖禁樣
" j7 ]$ p! E8 n$ Z& j& d7 E
; i  k+ w* h+ C& x4 b& g單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..6 f: l. \+ {( v( i& M: u3 E4 K
: R* o0 s6 w- P7 y# E
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇  Q) E2 q$ x) Y3 }4 i0 S0 s, b
1 n+ j1 K4 ?3 c7 h$ r. Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   3 r8 |8 y3 P, i4 n- ?) ?. Q3 A8 e
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
; b8 c. T. }( r) G
& y# |$ g5 D1 C( F
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
: o( a$ e; h* l& Z+ a4 F1 F" z
2 K7 {' s3 s& p2 F2 R! h[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   9 b, Y# q8 P; E7 l
# J1 m/ b. W" [3 k( t
- u. F% W3 k0 {6 w; u& v
: D& }% d$ I" G/ e- h6 o妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   9 X# o( V( q% _
長遠,好難搵喎
7 y( j; J7 A3 a. X1 m: m9 E2 p, C5 |8 w
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計  Z: [$ i) L7 S8 z, _2 @
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   5 {( H# S6 R, k
樓主 留個wechat比我
( D; T; v: |5 u5 }7 e7 u1 @/ a
+ ^% q6 x8 i8 c1 jPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
0 c1 p1 X. I& L- Q) H/ R5 a$ P3 L' Y
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表     j) T# g# ]7 z3 F- N9 Y
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
  W" l! S! V& ?$ G4 e+ W7 d5 |- p3 o. ^, _$ d/ O/ h
btw祝你成功~
/ |, @5 q. g! f& c9 p* U; e: C* s) O& G! X$ V, v2 c3 U4 N4 @: ?0 h
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   " E; y$ V( ~. S- A* B
CD想搵CD/男一齊) e! J: v* H" T; `! e
最好就一樣係CD啦
# L% S% |: Y% j  i: _" W% Y我唔靚架 肥肥地 170高
4 j2 e/ S; s% _一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
$ |' g6 E4 m9 `$ d# _* D對床上無咩慾望 比起床上# _3 u" n+ q' U/ S- i  |
更希望可以好似普通拍拖禁樣8 [1 N: @- H4 d% x/ E& `% b

( ^2 \) Q) Z) k& `6 R單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
. C3 P) H" Y" p" b: T9 V0 G! H8 x6 ]

5 o& z) O3 u6 r6 S! d  s1 Qdee_love_bebe- z$ p; P, `& A) j& v: P$ K9 K

, [4 p& a, I! `! c) o; B做朋友傾下計