嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
4 j% M- K  `1 ^' U有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
# S, I5 j3 \0 C2 q! Z; b) X8 {
我年紀比你大呀
2 ^% v6 F2 g3 L$ q你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
3 j3 ^6 W' n  f& j% v" t* p8 e1 c* x

+ d. _9 s' ?2 z' n3 @" X4 V0 A' |我年紀比你大呀0 b2 _/ @- O4 P9 M) v& N+ @; {
你喜歡三十多女人?
. S- j6 c) v* ^2 L5 U7 T
鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   
2 H! b) U; c! i! n( t2 b
/ {2 o2 t$ v# U: x+ i2 b鍾意呀∼
( b6 V3 G$ K; L( ]+ g" E, C# L4 X1 o& X4 f& T/ d7 b: }% m  p
你喜歡看本小姐穿著. @$ |# @& Q$ c( Y1 i! z
貼身裙1 I( E# m* k+ g/ }* }/ y
,睡衣,
# a! a" @% ~9 [5 t) O0 J休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
. K; M# C4 }/ r4 P5 @- ~4 v有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
) P1 f. i, g2 S: }. F1 U# }

4 |& x7 _, \5 ]* F0 s我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   8 J* N) K& a/ D
2 W( D4 o( d- H! L
7 r+ G  P, E" C$ W8 j+ \9 z
我這樣打扮喜歡?
2 D2 P+ o! F' f3 A
射爆你

情人就pmed
; ~+ [$ U+ G5 K: c5 q5 D1 cSP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer 8 b, k0 e8 \8 x! ^# v
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
/ d, O8 B6 F/ o! J你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
* x. C5 S, Q$ Z% yWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   ' U$ A$ a3 ^9 y' B2 o9 W" z8 r/ ]
: B- J- ]. M$ _
射爆你
+ k' v! ~+ N" j9 V0 |( x
6 F+ f4 K/ G6 `6 ^  a- y想要射在我那裡?