嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了! C( k) d- f% @, b

. k' o# y+ f1 S, l! F- M( \[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-3-19 00:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2
% x8 a7 f, k0 B( X8 ^& e; ?8 R! n* Q0 z2 D+ R
要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   / m1 q1 ]  A6 L9 p" X+ Z
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
9 i0 B( m; A8 {+ X+ ^: [. R# a
出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   
' h: h4 i! p% \) }) \8 w8 u
! \: F; Q) q" R- w0 s, k9 H! {0 c/ w) T
出實物圖小心有人偷相
: r8 ]* A' R' u0 i* y; t# q
係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎
! Q4 s% C  V+ f3 ]大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR- J# ~# f/ G7 U  x! n0 Z4 v7 a/ a
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   - t! y" u( n$ W: I
我見到賣成萬一套
! _2 v9 ?8 f8 e8 |1 j

4 r9 {0 c/ M) c- {0 l: v: s又會不,是淘寶- r1 x8 y% u6 D6 F
* @; j8 j8 E1 S0 `% t
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
% Q4 u( ?; w8 L4 E% x我見到賣成萬一套
/ r+ T) m' [# s: D5 S# ^. C& Q- P9 l- D
一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
" M7 H; q  Z% o8 G: g' ^  |我見到賣成萬一套
6 o5 R$ S9 I' U) u& K9 m$ o

9 F# C0 ^/ c1 W9 T* |" Z1 U除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。9 G5 @& Y$ v* q" i1 u" l
+ M; t7 q& @2 q/ e  K, m# Y& r/ x( i
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
' Z( B+ P. M+ s- z+ v( h收左套地勤
; E9 v' X# Q: S1 O/ ~3 _3 T+ J% _! V  Q# V% ~
旋轉門 好多近期登記賬號
9 g; O& d0 u+ Q" }' s. ~2 |, Linbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
, W1 d8 r8 J+ a& }0 v4 o% R* Q
, r! p& A" L/ y% h[ 本帖最後由 fish 於 2020-3-19 21:13 編輯 ]

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   
& g" M: D# Q( e; d: b, ~. A! L# x) X好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟
7 L! H. r* D) T8 [- k1 ]4 `
0 j- [  L( Q, `$ R/ Q1 i5 T通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以4 F% w  q+ S+ X/ X) ~
但睇過都幾貴,7 U2 W5 [3 r; i$ z
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   
8 \8 ]! K  ^8 x5 w面交最安全! F" u, a$ S0 k/ r! O8 K4 l6 G
收左套地勤
0 ]! y% B4 v4 w) x( s8 B3 v/ c
旋轉門 好多近期登記賬號0 a% ^- `& r' M
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
; g9 f0 M8 e4 f' O/ X* Y! L) c

% n* n* F; |! ]9 p因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   6 c: {8 c0 `6 F+ ]. s, ^6 X. }
想收番套大碼hx,紅,紫都可以
, v( w6 N1 `; I但睇過都幾貴,
1 z9 @$ A) \5 A% K: \- a有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
. M: v$ r' ?; S; z# Z) S, f$ s) }  p6 f4 ?. M
4 p0 f1 _5 Q2 }3 b/ K
我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000