嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO" E, X7 V/ P1 v1 J8 C- |# F
放飛機
5 E3 f. F" v: s- G+ L' D隔左成日先覆人話電話壞左& ~" _1 v- i, V, T+ v
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
6 A/ H4 V: q/ ~# ^1 t. c7 tHI完之後講完D性幻想就約你' v. \7 N, }. O$ v
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
# C. H' D2 j( P( }3 t0 w0 ?
3 U( l" Z  t/ h6 |0 n& `; Y+ [8 t其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
7 J" `% V, S2 u" E1 j0 E  y9 @7 N就求其搵CD出火- q; e  y1 s; O& R" j
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩0 K4 x8 W# _0 e, `( @8 X* O/ O- r" C
唔識氹人
' F# g' k; W- E+ d. a' C5 z仲有D 頭像都唔敢SHOW8 r/ y% R7 @& S
一味問你拎相黎睇
" O* M. A! K4 l1 ?& J1 J0 m3 J$ V* {! l$ Z( w" E3 x
可以咁講  N0 X( |% I% z* {1 g4 x
唔敢SHOW相一定有古怪
9 l% p3 \+ i! Q! a* h佢地唔SHOW相,根本冇野輸3 Y. I1 ]% G$ p. Z4 M) A
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾. a7 `2 x! O1 Z! a. ?
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
4 Q( B5 o: K! j. I. m2 O: t/ c) G
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html) Y& w- c8 m0 b) z* c, G& H9 w. a

# q  J! G3 _7 [8 D唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
7 u* H8 T; J, _: s" g( M) Z我都試過WO
4 }5 V3 L6 H2 M  D$ U# S8 h! ?放飛機
% R* u' D  f) ?9 E# {6 C隔左成日先覆人話電話壞左+ ]2 d+ l' }0 G9 Q
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出! Y6 n/ v& \! f) h
HI完之後講完D性幻想就約你
" V( x# s* D. R; P& S% G7 Q9 u中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦! V( t7 m' s) z6 A  g
8 Q6 r' X  T8 @( E
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ c. K( L: ^* o) p: I7 I就求其搵CD出火! G: j1 k; h2 }' x0 ~" L
睇講說 ...
' O. f6 |$ [3 f2 i; {. I

6 r# M: \, A! i' N1 I你身材咁好都比人放飛機。

抱歉; U8 |9 B. a/ h3 c" `0 K% i
我個人也算是較少約人
: C! ~7 `6 f$ h6 X類似的事也試過, w. j8 N6 d# G! T0 a+ k
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
7 b$ X7 Z& D" V% |7 E我都試過WO
* k, d' p5 g3 \1 O放飛機
! h2 F7 v( E4 j7 A: p) o0 s  f: A隔左成日先覆人話電話壞左# O, n2 c* L5 k, H0 T* n; [# n
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出6 l( J- ]( o, ?. E! r( e
HI完之後講完D性幻想就約你
% D9 x+ y  N6 L1 u6 i中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦. z9 `; Q3 }5 f" P% ?
& y6 a+ ]3 b8 T% m3 d. m" p2 w
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
2 P# {. l  b% M, N& ?1 }5 Q) z; N' {就求其搵CD出火9 a6 v# G5 o4 \  N
睇講說 ...
. {/ R" Z4 @/ ^- a咁又唔好數臭人
6 f% f+ p; `# @& ?$ w5 _% j: q  [$ k你問下你自己當初既初心係乜先
" h( Y8 d. @2 `# a$ P* C人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔+ q, I' L5 F8 i# l

9 [5 z; P+ }! l7 e9 h- z$ ~! }[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
, X+ |7 [0 |0 P  o7 \& ~% m% i: G& ?3 \+ T
咁又唔好數臭人
0 @1 f! a; a9 H+ u5 H  [" e你問下你自己當初既初心係乜先
) q" o, X( f& H" `' P" A7 e7 U人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
8 Q% x: @; c) ~, T4 D
# E. P# n7 V9 g! T唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....! Q) P7 R5 K; D* Z
我CD係為左滿足自己
% m* H; |; E" O5 d  }8 j5 J7 b5 C( H唔係為左滿足D死毒男既性欲 : v; m7 N# o. X6 P* M
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人* a( E. ~* ^1 @& r! z
唔好講到CD係為左男人 + ~  a4 N8 H1 X' }% G1 ^9 W/ a
8 H; M- g3 H/ y) U  m1 Z

6 w* G0 O( {. y4 o/ b各位CD都要諗
. C7 A8 i% b+ s0 [- S+ t- o! ~/ E! q6 I/ X你CD為左咩?
) Q/ ?( N- I0 {* h8 u為左自己開心?
  e3 o  e# V* l6 v9 Y9 v定係幫D毒男出火?! a6 W7 \2 B: Q' o! R

! F6 F/ s% K: U- u/ b[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
0 x: O% T! }1 N- {. n9 C& [3 @8 ]5 ~; J/ b5 g, j

' b3 u  e: ~0 H/ c* T) V$ h唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....5 }" t. }0 s& A* N! ~* F
我CD係為左滿足自己
0 t6 e1 O. w4 [3 Z& I" K唔係為左滿足D死毒男既性欲 5 a3 J) N8 E# g7 @, T% r' [+ V2 k
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
; a: `! n8 j% k  }8 o. T; L唔好講到CD係為左男人
7 `2 b$ E- S+ n4 n8 t/ h: r. u7 W( j  U6 h0 O

/ k: C! o. E  n! c各位CD都要諗
3 z& r; O8 E, l/ B) \你CD為左咩?
* P3 C1 o* J4 G1 i% q' V1 A* X6 |為左自己開 ...
! s* Z5 r% G; O6 X4 b( F3 B
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?( x2 Q: Y# v4 G" Y# K% P
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   7 @( S4 k. u" H  Z2 x, A
! [" s; h& t$ D: L3 R
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
! R. I3 p1 Q" l: g- I: C5 k你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
: B; A1 N9 G; B0 _
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   ( X- I. d- t6 y$ v- r
1 G# ~' g# H! [# ~) s$ x, R
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
" h" {5 `! y2 T- @你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
  {; V4 _1 D  \% Q0 i0 b' g: F2 j+ ~, \
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
0 l0 |4 _' v* W! B8 q- A我女朋友有時都會同我一齊買衫衫0 }$ u( b( [6 Z% @# e! e
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD6 }5 z5 `2 c) c. i

! J+ L+ t$ \5 E* g4 @4 h事實係D死毒撚做錯在先7 G8 v  D0 O  w7 y
唔通要叫先生?: ?$ i7 ^7 X7 b: \/ T, J
我又冇開名
2 i. ^) T* R5 m# N唱衰緊邊個?
" ~# t. {1 i, R8 q) Y定係有人對號入座,覺得係自己?$ d, d8 c  x% X
聽完係咪覺得唔舒服?: E4 i" }# F- L0 i- t! J
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品' F0 j0 @$ G0 F) T3 f
$ k' D! Z+ s" t$ ?: W5 ^+ c( k
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   1 k! H7 X) `$ b2 R
. I. t1 w0 ^' N$ m

2 N0 Y2 ]- a0 J$ O我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?: U0 h( m. B! A! s2 {
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
  F# u( K0 r% f唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
  x, \8 |; e0 R7 b  @
9 Z) }6 \2 i- D( q+ A6 I/ \事實係D死毒撚做錯在先
0 I- o, D5 `- w, r: X唔通要叫先生?$ \- V* d6 y7 g9 w0 w4 g
我又冇開名2 \( U6 a5 ^- F1 E; v+ G
唱衰緊邊個?
  q  E" c7 Y( k+ n9 l1 y) E' C定係有人對號入座,覺得係自己? ...
- q7 E# s# u7 }5 |, X$ ~
仲要用死毒燃/ C7 s1 h4 O- S, M1 _1 M
日日自我感覺良好
4 b* m9 x# b1 n% n# z好似全世界都欠左你6 a; j% e% `5 j8 q/ ~) `- _2 E
有時一個人突然咁大反差,一定有原因/ ?  W6 V! N$ B; W$ ^1 A6 ]/ u

; _( y' N6 t' n% R9 ?/ v' Z; ^[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
/ r( S/ U7 j! M3 a8 K; c3 t1 ~2 P" \- p+ _, {: W5 t
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
' @% U2 b+ D+ o你唔好幫住佢; z7 Y# T  ?2 c" w# C0 n* x
佢唔識思考先會咁
# W3 n0 I# m- I7 j. b7 G% \- f有時覺得你地既思維好獨特
, H4 H& B4 I' `" V- k對你好,又覺得人地有企圖0 U3 [; D  I. H
對你唔好,就唱人毒男3 Y! B% t, |0 F* G$ O$ h
" l% P( w! u4 G" ]% A7 {8 F9 ?

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
% M: C0 J. B2 h, ~, }1 F0 m可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
0 E5 @5 m0 P0 R0 m' l# Y不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。+ F* T% I2 X) |! Q2 d. Y( m
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
' @) D, f  q: h4 R咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
' D% P+ ^: @  o7 V/ G, Y7 `可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。) d& l' I' w2 t; Q
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
3 H2 h" c) ]& t* b# R
有時有d人可能想交個朋友" K9 d0 k& g- R5 A2 P0 ~6 y
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
1 |/ c+ F7 Q8 S4 w: |! A- ]: i8 |) k- G( ]' b
你唔好幫住佢
& B! _0 L. _3 z) x佢唔識思考先會咁
* B4 o0 |- n2 N0 K& T有時覺得你地既思維好獨特
4 G6 y  G- j* Q對你好,又覺得人地有企圖
% V: n4 s9 R" w, B# x: E對你唔好,就唱人毒男
: I' h' h! [! A  N睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
/ T( p6 F: t6 r% @; `& D可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在; O' ^3 D' ^3 e1 u3 K- Z7 W; b6 F
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講! ^$ Y- Q- x6 ]2 ?6 R, C5 A
7 o# q% f' g# i6 R, [5 t* N
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
3 e5 d  Z. q- Q$ l7 m! h: A個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
1 k* o: B1 @5 B; Q& g( y: {2 H2 ~5 _4 s# o
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD/ \/ B% e( n9 D. i( s6 |) J
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je6 ~4 b: F( g! h/ w  Q) R9 R
% ?  e( E9 P% P
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   ( J1 Y, m3 A# ]& d" r  a( C

( X9 F9 I0 S% H, ?睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]/ S8 G5 q! D6 d
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
! M" \0 F( G9 O/ r9 M不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
* e/ K& D# S8 @9 w) |- p
9 }! s) J4 a/ Q/ QSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心! H5 b$ O( L: L- b1 }
個個搭訕都話想 ...
6 w2 [1 s6 d0 {9 m一句到尾都係你地心態問題
1 @8 l( |9 T" J* Z你地就係討厭男人,先去cd
& ~* N, s  _! @9 u! N就正如你唔鐘意份工,先去轉工
" p/ L1 d6 [! [0 n  k$ W% l所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
% t( s$ I" p" S: l/ {# s* ]即係狗眼看人低
' _% Z3 M9 \. Y, D9 r$ z3 ]* z& X( n1 e8 b5 ^* W5 `! v

最近訪問的版塊