嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?
1 p% F+ z: b5 @) j2 ] my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
' w( E8 a. {& G1 V+ L7 z! K我有套背心唔想要? 你要嗎?) o8 M) v0 V6 q( n# k) `
my tg :n13579g
6 ?8 `2 q6 `* l  |謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表   
9 L: b$ b, F4 V" d9 h5 C淘寶search媛野
/ X: M; }1 t1 h* Z

/ P; Q4 n. \9 b4 ?7 f7 c# g- N4 W而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
2 f3 V- r: B8 [9 x9 W% }* k但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,* q9 j8 T6 J: R, b4 I% b
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   8 C. _1 b' f9 N$ h7 j! B
硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
, k9 j2 v6 K8 G
$ `! `  P9 |6 {- @4 {
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.# n" i( B2 v$ Q% k
4 B7 ^6 a2 l( W, G
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   2 R$ m. R& G/ ?8 ~( k6 C

! ]: B) a9 E; ]5 C# Y" H$ b" p( W9 L0 Q. y# A) `7 Y! E
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,- u" ~4 k' }8 U( Z0 N- E
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,' |# S$ Z* l% V8 S9 ?3 j! Q$ @% f4 s
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   3 x, S1 ]1 d! C+ ]/ h; Y( B2 K; O
一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.# N/ ?4 R8 @4 N$ G. ?6 {+ a
7 V7 X$ `# V, f- y! `: L* x
6 V- L! w3 d# {8 O5 r
* p9 `* X+ |! Z. j. t1 A
明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   
. u1 u0 C/ @, L( e/ P我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
) r  \5 l  U, p# `# L0 L
跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0
) `3 l* V0 t. l9 }* `
) S+ |) ~5 _4 s. A1 n對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
- W: r: V# S- y7 _5 n. a* n0 h7 `1 P0 ]4 k/ z) r# k
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   6 y, s3 f7 C" U/ m' }

- A1 _" l2 |6 y$ P! Z跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   
5 D& k8 B( L3 D8 }) q# j3 t3 W  d3 ?" e! A

4 i9 _( e! J3 E9 X! J有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
, M/ B- U; w( M+ W! i4 Y請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.
$ \# x' t% t4 A) L
. N# p& i* i; p$ Y因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
+ y0 z- y4 M2 x3 D% x! Q+ C
, f  u4 a% o1 b5 ^9 D6 K6 K* x
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   
$ X& k' U  Y. P5 i# \4 f* x# \# R5 [, s$ k8 b' K7 B) D  W
請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
. l, _# e# ^0 Q( Y; ^2 c. ]
6 A3 A/ w7 ~: r; Y& ?

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   " U3 ?) p* @* h0 x7 f4 A9 O7 c
跟住升級轉形, 巨胸2.0
7 P0 ^0 y. W: b  x  i
/ T, C" w$ {4 q0 i- |; Q- @2 R對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。
2 S( j' i) M; y$ \6 Y/ S' d
& w+ O8 v' e, c. d3 N  r
* P. @  o( T2 X/ a1 o
& ^0 j2 a* L/ }6 N' g7 D$ c
巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚
( P4 h$ Y5 R/ Y' C% l# p6 _" x因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   
* c* Q+ g! A% e) L! F5 a7 x9 [
* Y) \/ s3 B5 c& v5 u# z3 k
( m  L6 R  w7 Y! F! f2 ~+ }7 O而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
4 `6 `0 x2 W! |* P4 S( y但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,5 p0 o. q2 b& \( Z
唔知新會唔會
5 k9 I9 e1 E. i1 e9 Q& A/ s. a2 c$ e. _- l- n0 T. ?/ a  g  u
佢D野好似好貴

最近訪問的版塊