嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

34歲直男想識個細粒CD發展長期關係

直男
9 o& h& ?6 ?2 I1 s2 d+ I4 F! X2 X34歲,168高,70kg4 E. s# Y8 f4 X- ?8 ~
住港島區
# P0 t- Z5 v7 f& K2 v# ]
. C5 z( l) v# X9 `3 c想識返個細細粒既cd發展下
4 n" ^8 X) i7 f- F/ t平時會係星期一至五既17:30前比較得閒- D3 l2 Y; N, L" d* {- Y0 _
其他時間可另夾
- l2 P" C3 h2 O3 |$ n+ J+ q
7 F. ]4 t1 n2 i5 B* X& {- x) J  |有意pm contact比我大家認識夾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果我年青時有同樣的post就好啦!

識到未啊?

要幾細粒?

回復 1# Seekforcd 的帖子

你好!我167/62,應該不是你口中的「細粒」類型囉!

TG:cdkinki

要細粒成點?

上下水先 無上黎好耐

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2021-10-3 22:14 發表   2 V; h+ Q/ _' I+ f/ U
直男
! {$ @3 ^5 q; B- q6 c; g7 \34歲,168高,70kg1 |9 t2 n; t" `9 E$ {" ^6 K4 ?
住港島區
+ G6 F6 W# Y. r5 Y
3 f1 f; O' J9 ]* K" G想識返個細細粒既cd發展下
) Z/ U' h+ p/ y* \) Q% m平時會係星期一至五既17:30前比較得閒- M' l5 N% D) o! a
其他時間可另夾
% f; Z% |8 O4 x+ _* U6 ]2 C) B5 r+ I
有意pm contact比我大家認識夾下
" w( U& `* B1 X

4 ~  _5 Y  |0 |! F" s8 _& b你條件又唔係好7 R3 C( W) I4 G* d9 O
憑乜野要揀細細粒) E2 q5 v$ @3 T' J7 I. a( G
有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦* o* x; V6 f7 N# w/ ]
仲要D雞蟲時間
/ }4 O* t+ y; @" x! x$ }8 h你去叫雞算啦on9仔
.

29歲招到上34歲仲招緊 ) x' R1 R4 G( t/ n, ^% n! a
+ |' X  @3 Z; E! Y( k* ~+ U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
.

回復 10# hi0383 的帖子

会是同一位哥哥吗?好可爱呀!

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 18:12 發表   
; F  C7 C/ g: t) b1 y/ ?& ?29歲招到上34歲仲招緊 3 O/ v; o0 I0 v: K8 S6 {7 C
" b6 U. V# k1 L9 E! k8 |1 r
* j+ x8 @8 o5 U# U8 L已經試左幾次啦所以8 K$ Y* ?  e( N& m
有恆心

引用:
原帖由 hi0383 於 2022-2-1 17:44 發表   ( d* F* f. ]. R0 u
" s: O# N- W$ s+ P

0 q+ {: M4 O1 g/ s( m1 _( F+ x* D你條件又唔係好
6 b8 b; y" U9 W1 {$ J憑乜野要揀細細粒
& t' X7 B( ?7 b5 L0 t1 T有大隻佬帶假髮同你玩都偷笑啦2 Q) ?9 T" A+ `& L: m! @; Y
仲要D雞蟲時間5 Q5 P" F' h8 @0 S+ o& v
你去叫雞算啦on9仔
" e9 u' O, A- s7 J5 o
+ s; ~3 D" [" C6 l$ X# C4 r事實上係招到
' K5 j# {% p7 @7 z0 m4 B9 K1 h不過你無品我唔會同你一般見識

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2022-2-4 14:51 發表     I* Y0 X* m+ k2 n
& p2 }: {  P" d9 T/ B/ n& C
) V% L( t$ J: N- J0 D
事實上係招到
! ]( H  V+ m) g- }% M1 `3 K; S& O不過你無品我唔會同你一般見識
0 B2 N- Z& m- l" k- K$ }* y( O3 G# p2 {7 x2 O$ O4 z7 n4 X# ?6 ~9 Z: w
你係掂既,一早同人KEEP住長期啦
.

Del.................
) l% N' E; W7 S& v1 j+ h6 h* F: t7 o" m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 10# hi0383 的帖子

他成日想找CD ,你自己都一齊CD 一齊玩好過啦 直男,想了那麼多年不用再直啦,呢到直唔直冇人理

最近訪問的版塊