嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現實CD就好易。
# A1 p( u1 C2 e要發夢,夢中發現自己係CD緊就好難。
) [2 B" \, c& w" p$ |8 ]但係,終於發左個CD夢而醒返成日重記得!, k: Q  e6 @" y, M

1 v9 `1 `; l8 X% L7 L可能瞓覺之前睇緊自己新拍d CD相吧。
3 i2 @6 M: k" @) l# q夢入面,我居然同一班姊妹一齊CD緊,應該係同人一大班一齊屋企CD開Party 吧。
8 Q" V; b, C/ s0 u7 u9 l夢中感覺係…嘩,終於同其他CD同好一齊見面。少少驚喜、又驚又喜。
; Q. @' G! ]. N3 I$ f" P/ k- z之後可能瞓覺之前睇香港一段情色xx新聞。
  h# v/ \7 \2 ?# m" T9 ^' \# ?- g夢入面Party見有一男一女xx緊…1 C; N2 M% c4 A# |* W2 _5 J
Wow…但夢入面既我好似見怪不怪咁,+ i- x# n  e$ m! W
* s. L9 G+ j+ y+ k& d2 \
根住呢…只記得根住係夢入面醒左(但重係夢入面),而驚覺其他CD都好似突然瞓緊/剛剛瞓醒。! V! L( \) ?2 B5 z
之後突然覺得…大件事喇,點解我唔記得party之後發生咩事既,係咪我地全部比人XX左!?  |" ]$ V3 Q! [) ^1 z  l. _8 D9 c

2 v5 ?' I# q  W3 `
3 R1 f/ F2 {5 S5 R- U* b. E- o完…, O$ }* o. V2 I
, e- N4 D4 d* F
之後…就現實中真係醒左.!- U5 Q4 i2 b9 N% D7 m2 ]* e

覺得好的就按一下感謝吧~~
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳第一次夢到自己cd?

可能是每天晚上總會穿

好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )

發呢種夢真係又驚又喜
, {7 J1 n. I8 T; v5 x* `7 Q& `! X7 q+ [! H  U4 n: i) H
我試過發夢自己變左女仔,仲M到
" E; M2 W6 T! S' Y一醒,真係濕左!

引用:
原帖由 denisews1018 於 2022-6-9 21:15 發表   & S4 _* M9 G- O5 _- o( k
妳第一次夢到自己cd?
- S. m3 v0 k7 l6 y2 k
4 p& R; v  l0 F/ m
係呀,第一次。4 M1 V" G: }& P: Y6 Z: ]
* r0 y3 M+ u( ^
引用:
原帖由 okmijn 於 2022-6-9 23:39 發表   
( P! b: s5 N0 T- f# S可能是每天晚上總會穿
7 l" ^! M+ |8 T$ y0 \的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。6 O+ @) D) Y; a" T1 i) j( y* A
& p3 r1 f9 y6 _! v& v
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-6-9 23:41 發表   8 ~' q5 y* I' i  B/ p4 I
好兆頭喎,早日實現 (除左夢中夢唔記得個件事 )
: `' E# I3 R" C, R
睇黎係啦,今日磅自己輕左!. R8 ^" V) I( m9 V* @" g
: x" C1 n1 l* H$ |& q
引用:
原帖由 1677 於 2022-6-10 03:24 發表   
4 T& ~+ @% K% E6 i發呢種夢真係又驚又喜/ h" [3 _; P! n7 A' t, j" t
; |2 I: g+ b( u
我試過發夢自己變左女仔,仲M到
& B. U; H# t/ K. N一醒,真係濕左!
  D% v  l) R  X3 P$ j! D: f' [嘩,要夢到M到重難。) M6 y- `9 y+ o+ N
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-6-10 09:08 發表   " f3 P) ~: u) z
你就好啦, 可以發D 咁享受
! i  X2 _% c' i' h/ L
我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
: F  T( o7 Q8 d' A2 R1 ^- ~" G( R$ I" _$ n5 L8 r0 i# Z$ ^9 Z+ x; Z6 t
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-10 10:05 發表   
+ V. `4 q/ s. p+ H9 s2 ~; c3 b7 Y# G; T- g3 m# ]7 @
; _2 ~1 H0 n' Z# ^9 o
係呀,第一次。) A+ Y3 q* `, x! q& Y
/ p8 o6 b4 B6 x
. M/ j5 |/ ^+ o+ Y8 c2 Q& u
的確係CD中睡覺。但已經好多次也是CD睡覺的都夢不到自己CD呢。
' g' _) ?7 D) z6 W# Q6 v
/ n4 i9 c3 ^1 ^5 I
% }3 a# Y) V( ?+ ?. S- b8 _: S睇黎係啦,今日磅自己輕左!" `: ^* f7 N9 ]( G# P  j

- [, K2 B4 A9 l; y
; c6 D2 ?3 |* L嘩,要夢到M到重難。$ f0 k( ~) W9 y9 s2 N- q

% v# _' v" g+ a. g: j) G, c我估係因為我瞓覺之前,修緊自己d CD照…咁就入左腦。
+ o3 e9 I# a, g" w& n5 ^
(你的cd夢好開心噢 )
) F; t  L9 m: P1 ]7 A  J! {- n1 j3 f' |, |9 ]# C

& B. T$ E* W/ k% Z# s" u6 u& @7 E我也發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是出不到外面的!! z' g4 `. J9 T! Q7 K1 I

; l( g4 R! N( x1 ~: X% y跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )

發完夢就現實中辦一次