嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒& M0 J. O! k' n- u
用來射都抵呀1 c1 w! O, k7 B: Z
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵  \0 W6 ~2 u' [

7 b! O0 F& y3 C- P[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
! L7 m7 ^1 ^* O4 a8 Q有oL 味道

好靚喎! 又平+ ]! b: _7 V5 W1 s9 G
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
/ q& I$ G' w% m: u好看呀⋯⋯+ ~- L/ D8 k% X, m
有oL 味道
! u! j2 N, I) _係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
, l1 Z. g  ^& C7 Z好靚喎! 又平
  v6 u8 `7 q* [- m% n$ N% A6 O& W! X買多幾件! 可以玩爛都唔怕
3 f& j( p3 Y( S8 B我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   ( F: H8 t. W0 a( F7 @; j2 x& s6 Q
修腰款式好靚
  b$ O% n0 {' @
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
$ V- Y( G. u3 ^# j; ^
* u2 K' S  v6 \; R8 O好靚 * Z$ [5 b( G, m+ _

- z8 _- N! T5 z4 C, g(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
! `; ?6 i! W' C4 |4 n4 F5 M2 O5 |4 [0 o* X* G( N
  A8 Y7 a6 G+ w

# o3 V  k& Y) M
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
! y; C/ k9 a( q4 M+ V% d% i# L; s! l, a3 F
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
4 e" ?7 o8 K5 A9 M上圍大,收腰; a0 W, X; Y8 |6 Q8 H
4 X4 q: \& ^9 w  u
好靚
; E+ S5 H) _: X# u; M& W
4 |2 N, V6 J' K3 A/ z(*^o^*)
: B7 P+ `" Y( S& O0 a9 N
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
- I! }) Y) C) ~+ E( p我要加加大或加加加大先著到0 U4 {% k( y9 I4 w1 f' j$ T8 j
% o7 q- N8 n. G- E  X5 R' V

6 J( N7 O: `3 Q+ j' I% I
% v, N+ n& J2 \; `
, t  J; k4 g) t4 v/ P5 R如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表     y" [9 L* Y% K! c, D* r. \
等開箱文,好平,質料點?
' A. v$ H  G3 p/ g* i" M) z
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
; d$ f3 U$ W" X  v8 H8 y* p: f- z8 q$ N5 S. G
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
. s: I& c8 k/ V% F; B
' U( r* D+ t: O& q" ~, u
最好,( {1 x3 M  p) k1 W# a

9 d7 @' X6 E* ^穿上身要 舒服 % G* F/ J- j& ]8 T
% J% S/ f6 l2 N2 X( ?* U; H
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   1 v+ M$ x# X0 s, \; E: ~$ O
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
8 y, Q" y3 I) _( R; p
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   ) [: H1 v( M3 z" a
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
  h# y% \9 s' B
我幫襯呢間是統一價錢