嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
$ K6 Y6 U$ M& A
1 M1 }/ b$ x! A" t! S4 e8 w未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   ) c/ f' k$ _* p
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
  g" [# k7 D2 A+ E9 |7 M' M8 S3 i
: P; i+ K( a4 P- a7 |& q1 y/ H
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
0 Z% q; B! R% \' F你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
2 G7 H2 n! I" X: `6 k0 d) _& _
# p/ P$ G2 W- k佢又唔鐘意呢味野
6 P$ D) @# o# ?+ ]: z* P+ Y
* _3 ^% B+ o& T呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   & R+ C4 Q/ ]7 v  V0 Z3 e9 {# t* o  z
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
5 {& U* G% B. ^% P$ @- V& i2 Z
0 Z! ?6 i6 v" C9 q7 {
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
& q( R( X0 @, Y/ B$ I但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
4 F3 @- i. m2 F5 p+ }7 S點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
7 s! ?9 ~! {; u8 J& {  R, B* D% J. J; Q! }# T
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服5 |7 u. P/ t8 h+ t- u* {
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
. _. y  K- P/ Y  E7 Z, N唔知你情人節收到咩禮物
3 w0 l- a! [/ e6 S6 n
( D; r# n" V/ H8 t4 u2 j3 i5 L8 C1 o# P/ J, `, z% h
大家買同一套 ,正 * V4 X6 Q5 v9 e( e' h
, s4 L4 B9 H* `1 e! n/ B- M# \
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
" o0 q4 B  q, f6 e6 I
: g2 ]6 d3 c: P; P' e8 B
0 X/ s) `( _' q" r: r$ y不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋  }) H9 p6 u: k5 w  U
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下( x' ?$ N1 y3 Y5 i
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我1 [1 ?! p8 o4 D
; y$ }+ M) M& I; @
你地有無同另一半, 屋企人講?
9 a3 s: C8 S9 M9 Q8 L4 t0 h8 a

, ?2 Y) K' G' u( O" @1 y試下,試下,
* W- ]& w7 U, [0 X) Z6 S+ P5 b' ?; `' {4 h: p0 ?4 x( u; J' n; @4 r
就應該會成功的b8 |+ b$ k4 _; {. @

& G7 t" P% A* _" \(*^o^*)
  i  L$ p% s, ?9 t& |3 R( j2 P8 ^% [% z: o
是不是,有次撫到女底底 ?
" T) [. |% \  S5 J0 q! H/ C8 T9 o/ l/ g: Y8 K2 s* U+ B
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   5 o" C! k7 h( Y5 \9 _# o
女友真好啊
3 v3 }5 r0 B6 U% u( r3 {
+ }( v& w+ d. r, p  ~7 s
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
5 t* o( E) D0 ?7 `) U# m& v+ D9 T  [) M' Q6 {- R8 `
! H1 D+ c) y* ?0 P4 u
試下,試下,, u  u- L) f% Q2 p( r) g
. d7 C# r" x  b, ?9 A' T/ m
就應該會成功的b9 F) a1 w6 D+ R. W7 B

: X9 s& h; H+ _! d& J* _6 j) U(*^o^*), q3 ], ^5 K7 S7 x! B- q5 ]' e
3 s$ q( W0 n9 q
是不是,有次撫到女底底 ?
% o7 x) B" G2 ]# B

- E* `. V5 ]; F我著底底,絲襪她Ok0 ]; Q, M7 S; ^& X( C2 J
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
$ ~* h& h. }8 _我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
- Q1 H, O2 {$ g6 m2 Y) Y& _這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   : U. n2 L# y7 {: P
昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你8 b4 v. i! ?  u4 O( b6 p) V

6 q! F3 L3 d0 i3 s7 g) y未試上身, M碼應該有啲細
9 l/ C4 Z& I6 t, x9 N: R

4 i5 ^: K: Y" r% V9 p不是每位女人, 可以接受
% F2 f; c( s. f) ~1 ?你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   # F$ M5 j/ x2 U1 s9 ?
" T! M/ W8 G, z9 Q" K/ P
4 o% C* b& O; @0 v$ a! O
不是每位女人, 可以接受
0 H% m3 _0 W% @1 f5 G+ _你的女友, 己是十分愛你
5 M. g  w! L9 t' V+ g
7 Q- H8 C: `+ e5 {3 G9 j- {. lagreed.  no more
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊