嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家
4 v$ X6 v6 u* g; f你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
& j7 k/ U2 R7 E) y同埋玩幾耐時間?6 a/ O: z( \9 A) j4 b

% D& C( u9 l$ @[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   
  R$ I, X( ?0 P( W! n4 r未玩過喎!乜好好玩架咩?
; j0 S/ ^* U* b9 C' }9 g- n
) a% K+ z6 d/ W: m4 u1 m2 x* o. r
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
9 k/ B3 {' |! f) ~
5 G) I& U$ d( A) w: Q- h" c. l* T! e, w* }
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
0 b; t/ j9 k. J2 P3 F5 g# f. i' Y$ x+ j0 X1 Z
我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
8 D) j5 f( u  F: ?! m6 F) [5 J" {: O7 ^: [/ i8 J
7 V! ?  G8 f5 l' }8 v: T+ x
我亦很想得到女性高潮⋯⋯
7 x% x5 ]7 O% T9 I- w# s2 n$ r
. ~- Z7 L* P' ~  n4 P! ^& `/ Q乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!/ F. P) a) @( e6 d0 W6 O* k2 G  ~1 G

原來咁多人未玩過!5 {" G# T$ X$ J  B9 P5 k) y( r
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   , y4 c2 U; {6 D4 Z/ E

+ c, C$ @7 H' l; k) r7 S0 J/ u6 d8 D$ U8 R9 R1 r
乜你唔係好有經驗?!
3 Q8 D# M- Y* p) v: v" U) n& T  c8 v$ Z4 \9 n$ m
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   
) L1 j. h2 n* s# C" m! ]4 i& n7 U% }
6 V/ f$ M7 O6 e
不會每次也得到女性連續高潮
/ b$ ~& K2 S9 v+ p" B- e: m( u. W+ S! A/ J4 K4 X+ P
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   % v- h9 q- `+ T+ X9 O2 O( G
都要到虛脫無力才肯罷休
3 p. Z4 I$ W$ z( W) o
& F4 c" T7 x% F0 G4 [% G! a玩幾耐先會虛脫無力?( X2 E; i# v+ X, N: A# a
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺7 @  v9 B: I# A! q' R% h

( o: T& G2 c( R% s我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?
+ O) W% D; N) ^' H# u3 L( ~2 {) ~9 L

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
4 S/ W, X6 r* z" H; Z玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
. k8 Y5 E' |; E( [0 U! J+ L9 Z5 E) Y4 f3 i
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   5 ?4 h8 m( o+ r9 A/ q

+ x9 n( ^% ^2 l' i) i  [' r6 r; P& T, W( z- U
似乎想享受都係有D難度
1 f! B" n2 B! m* ]! V/ t' M6 C# W& E. u- G3 H( t, k
看看我的玩物' H& p. L  G$ f( R  _% _; y
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html/ S0 y4 C; `  t8 \. L
很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表   7 F: B) D3 P* F; Q+ t3 R

# G2 s; d* H  X
) O' r; C: J! Q0 |' `3 Y' a5 v. V2 I看看我的玩物( n/ m" z6 U  T  @; H6 N' F) Q
http://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
! {4 i! e8 x0 g/ y% x" l- x很多時只有快感⋯⋯
( B- x, v9 x; X1 a5 @- R  _. @; k/ h

- s1 G- n* E0 |2 B5 x" l: D我果支都有震動8 N+ q5 ^& V# p- U( e3 \+ B
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩3 q& g% k# Q" P  I
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂
) f5 N, m2 j5 x平又有貴又有& ^. t9 j/ \8 S7 C( i
3 T% L7 U/ M& S
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   3 o* G) v) ^5 t7 @
乜類型都用過哂
& b7 S% H8 |& |, @2 E1 {平又有貴又有
, [; o. S' u, Y
7 Z- X+ @0 j, i4 b/ f* E1 t; H. R係未試過炮機
0 k, c$ s6 M3 z( u3 P
6 v& {/ X, p) s- E2 _8 g去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?

最近訪問的版塊