嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,9 T3 t+ _, ~+ v! z0 N. [' _
在youtube上有不少的介紹跟試穿,
! b! E6 Y- v4 y1 v  H一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,- A8 m  y$ f9 }7 x6 |7 f
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,5 n, l3 b* j- U% s
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
- h' m( S$ J9 c: J之後有什麼新的感想再上來說說…5 A; G$ }0 X  j- t

& e% A) b1 T  j0 a; Y
: C5 ^, I2 Y' j1 T. g+ ^& w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品5 z- Z. g- l9 ~9 X( n9 \
期待妹妹穿上

是 T 檔的?  N; ~; v* G  {
; ~0 s( x3 {1 _5 J, K# D! {
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   , M% Q, f  h% X
是 T 檔的?
" `% ?8 y# |  F  f& s
* k4 f- R# A6 B0 w( @9 t" U(o^^o)
; g7 |' ^8 q  T( h是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   + C7 |- H1 b# ]1 a8 J
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
- h8 c8 V4 O* r6 ~世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,3 Q: [9 t# \! X$ ^% F8 V
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,# m5 M, ?9 ^, o$ _1 S/ Y) A
這種光澤真的很漂亮,8 d5 e0 B9 w: D
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
( l8 R% s# S1 p0 U沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,$ A# v) n% i0 [' C* k8 }
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,) g/ s7 K) Y% e/ l
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
# t/ X/ d9 X- ~) U! F9 X/ D謝謝。
9 v0 c% `" l6 |/ |0 T* G3 _- e" c! W- M0 n

" u& T2 i& ^4 e: d/ ^8 ?* E$ w4 l* P
6 P- `  S/ F; c7 Q- _" x6 l; f
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   , ?' y% v2 s! M  w/ s

! q* }$ R+ h: m; z3 |世界各地的價格都不同,人民幣約250元
8 b* z! O" J9 F; e0 X6 d
9 m5 `8 h. u' Z9 ?6 z( W( J
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   , }4 e' ~9 z, k7 C% e2 y
今天在室內穿了一天,
  d  B4 f8 a$ |( X- X在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,  T/ j( N4 y6 i% {$ E
這種光澤真的很漂亮,& n  I1 ~. _! k+ _9 E/ \4 X
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,) f! }/ W, X/ k3 p
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
5 C9 a$ w1 V$ m- t- g即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,/ v3 I- r4 Y" D# T% K
日後還會再買Wolford其他 ...
: k8 t. P% e2 }* J' A. p太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!5 C3 I. I0 {7 U  Z
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   # b3 [( K6 c* S
: ?6 Z' R; Y, x0 z6 Y  M
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!1 [2 u/ H8 ~) B# E; M( o% \, d
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
, H4 ~3 h! B; \4 w的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
& g7 t* D  h) p' q  h5 v8 x1 l
: x* z2 |# C, w" T+ M2 D[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
- Q+ c3 t, F1 E, N- p) f; U
. `9 }/ V  M: l/ [0 |5 ]' n0 g太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!1 ^7 A& r3 y% G+ w$ Y
( M" i& v' [. V( e* S$ t" u: h+ W9 i( H0 n: ?# ^1 g8 }7 w5 R! [
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.& k1 m( B& A( O/ B# n& y5 D

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃1 r- T/ E, @, w
! @" x5 Z& ~8 X8 x7 @* S! P
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
7 |8 X" W: q* y+ p  K6 x1 y3 e+ F- k; S2 G( F
你意思係街頭定屋企?) J! y! I% y4 }$ ^( f$ |- p: x1 Y8 O
9 _, L2 O; H" \  _- A4 d4 E

最近訪問的版塊