嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   5 I. i0 \8 H/ j2 C) I* C2 J
: C: n& G8 m* i, {
" ~3 ?" K" I! }) R/ b
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
; h9 z. j# G( k. m0 T( l: k你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ; D0 ~2 Y5 p9 w7 s$ u
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
+ y" @9 q. v  R如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款1 P8 H2 f$ {, d# m7 G9 Q
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
+ H/ d% i6 f! U1 K到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
7 R% ^/ K  s* a' v' t8 C. a
. A  ~9 P% s; g5 A硅膠款彈下彈下真係好過引架
& @1 }5 W; }' B0 A

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   ) G, \: u5 E+ R, H
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
4 i# l# |6 v7 g& x( q1 @% f$ c' y8 X& E3 v, s  r  _
這款o 唔ok? $ O; G4 H8 [8 C. d2 D

" W5 K: W# u6 f: ?" Shttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
+ h) c/ O/ i( U) R& L
* G. P7 c( V6 O; U9 W9 z# \8 ]
2 i/ u! u" Q! U- f; B3 H
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較1 i2 Z0 U9 Q8 w9 r4 }
  f0 E; t6 j- x. u7 a* H( w
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
) _' b4 ?  W8 ]) }視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
, `5 O0 d  @# T5 y. O出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油4 S3 s$ Z8 g% D5 p3 m) D
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手1 O+ ~  e- m  P) V1 v2 l: d6 A
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
& ~9 o* j) y: J  r' s+ H$ o& Q' Z
5 l5 r- G2 V& i& M8 c
, b$ k& Z* a* L: Z' s! Y' x' w買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ; v( @) u) f  M4 d& s
% G+ W( @1 `/ X1 L) p) {- O
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ) G, |- t# p4 a& |5 K2 `, K6 p, b, e
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
2 q2 V8 F6 s5 T$ F/ d" Y: V  {如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
6 l) i' l* k# I/ D# Q
3 B! I& J# m! D  C( b
; J5 f3 `( Z$ W. E% z3 L
wow. 冷知識
, e0 H; M2 d; {) n. J8 T0 p. S8 f2 i. l
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   , g# h3 w; g, ~( N3 K% i
( y; D- n( U6 w# r
真係好大真係好大真係好大
- V3 F3 b; h$ L2 |大到漏出黎
/ M: B5 I+ o, _) b# x9 R

# o8 u* l7 y3 h0 J" t% G似,兩個吹的波波,在心口。9 i5 ?# G# B4 |& M* g; Y4 e
; i  m) u: Y* v' Z$ r/ \9 o
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
8 [  g" \- W: W( g( W. O8 |5 Q4 z$ }# A$ T* F
' p. _0 F0 @3 w$ I
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
& S0 N: B' ]3 K$ s7 h: W9 S

. d  X* f9 Z$ H* e. G; |- c應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。0 ~2 y$ R) s1 }
. s, m8 w$ }- a, |
要身材,也是女性9 m- f9 \4 a- {; {  ]3 G6 w

; q6 A% D! n: i, K6 M(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
, P& l$ L) f% a, w3 H如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   ; I2 {9 _! |  J+ [

# V  ?% o5 W9 @+ U" R. k+ [0 Q$ B6 a( U
似,兩個吹的波波,在心口。( ~; z, Y! Q9 S4 a) T# ]
1 n2 i( \% r$ G$ g7 v' w8 h
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
- J* x' L& q7 h& c# @6 s
  r! t" w% {& E$ x' t$ i- l; R* k- ]$ {! K- l& j, `' x/ U5 D+ u1 z
/ g9 W( D. Z' g  F8 d* w3 z! y- F# l
4 y9 ]& v7 _" B6 Y
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   9 Q1 K: P, m8 l8 `
夏天會唔會好熱?
6 c: @- S, t( g7 C$ I, Y' j# U熱,好熱,真係好熱
8 b! {, u. E" Q4 |4 [: f- H* `' Q冬天我都要開冷氣玩呀
$ l! M  m! v5 j% u/ A4 \- f+ j+ m  Y; g: G1 a! v1 `
) c( l9 x2 ~3 Y! x$ e4 c5 ~, H# Q
1 c4 U% [5 v& P9 E
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
9 {: w7 e7 h( `% N$ r1 ~7 E好貴呀
# K6 M( `3 h2 l) L# \6 q! D
: j2 m/ ~8 k6 ?+ [0 Q. s
但係值得 2 {5 i8 @: Y/ b9 m' ]
( b3 V5 w+ E) X* y( Q# @
# B8 }( z* E0 c
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
% ?+ Q7 h! M- Q* X( F+ Z 應該好重
+ ]( j4 j/ a0 i, T8 ~
戴左重左 5-6 KG
+ @' Z" g4 e5 O/ I
) Y8 n8 G, t( m1 m! w
. s/ N8 Q0 v0 ?0 r
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
+ O( e3 E7 n! O至喜歡看你腿+ u8 E; v: u& i8 N% b
如果我腿似你更妙
) J1 _3 D& {$ T0 B. T1 g$ y3 I  `7 f$ E2 }
我以後貼多D比你睇
: `& d# h5 r8 }* S8 }! b" b# ?! X. Q

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
- h0 _- z' i( q  }$ w; q/ J我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
9 D& ^# u$ D' t! N4 p+ P5 L
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假5 R! @5 w+ x5 ?3 Z( m" T* Y2 i% G" Z
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
7 l# x/ N$ j8 p) ?. q- @. s如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
1 {7 u( c. p+ w: x) l, r5 R
; _" V# D# @. O3 G7 z# [, R) J3 H% ^7 u有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
& `4 y* |, b" M% W* k/ `, [/ ^! ]用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
; u- G1 s. s6 p5 i/ D9 G
% U0 L) Y" u; L) ]6 o0 u
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
7 Q5 r! W" L/ d+ m: ]$ i6 \男友話我
3 c9 o9 x  @, g" a- f+ H# r
# L* f3 t, w! _% C
仲有一個頭,未計,
$ R$ n, \- j8 G' c' J- u0 d2 U) c: Q/ k+ i
除非,已經⋯⋯
" @( ?1 T. {9 W: w4 j(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   3 B" D# m) H4 q+ y1 t5 C
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
' }& s' S9 U3 O! ], I& {

# E6 R9 O  y" }: A上身又要,
+ _- S/ V; A% e# O下身又加臀。6 f2 v; W" C% A' j6 }% e
. O' T' O: I& I$ U  u
會不會,好熱,好焗
! E0 R$ f* b& x- D1 Z* i; f$ I! B& X- T  m+ [8 I% E
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
/ y; u1 d; T6 F% v% {% k- Y# Z, j% c7 X5 s' M$ t  M$ r& N
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假( r6 O( }: j: ]! r- s; H3 q3 E' @
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
6 a! j( y- t: B  n6 i; C
' E% @5 `9 J3 x: s
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張3 l  G* ]. p! a+ A) Y+ C
Nice