嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   
7 J2 G7 s, t- {; x# y* X- r- V& }* n只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
- |7 t& Q9 Q6 e3 H
4 X2 [5 O. s  V+ t1 Y
我不太喜吞棈
6 f2 o/ {+ p7 W至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
& m' l( S. @% \# D# o2 m我唔太受到呑 如果射就ok既
, X9 H' o6 F& ]% v9 q' H: e. D

+ n/ F/ W0 [- A我可以接受射在我口,( Z/ o9 `" N% e* n
但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有
; o( z1 p7 G) @9 C自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
9 F. _3 M/ H! y$ g他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下
! ^3 U! n0 g% m5 ^/ [1 k3 p千萬不要讓精液接觸空氣
4 W; o  L  h  Q% {否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   1 u  ]/ \4 v# X/ c3 b$ A
8 E/ w) m) \( i8 O

( Q9 B- E+ i% i我可以接受射在我口,6 C0 ~5 J1 F+ n; W3 J
但是不想吞
2 K6 C4 x) S  Z* d5 q" s; y8 J
我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   0 x4 E2 H$ e! R7 i1 r/ s, ^
試過幾次,自產或者他人都有
4 S! i: d+ ?( d* G2 N* [1 f自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔..." F: j/ w  [* ^! ^: C- Q
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
6 F# {1 f3 X" v+ c' X0 G$ U9 p
1 z5 y- P/ v8 U5 F  V2 N
呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨
% H) }8 k4 P7 X( S8 f4 _! I2 V而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   : l2 E: k  u# E9 @% b

! b) ~; \; {4 u# O8 m5 r+ U* j我已經吞過無數次
( z, E2 ?4 N7 n  G* e4 m! m# ^9 C* j

" F* Z" K8 |( c% ~9 D9 J( M我較喜歡他射在
! K0 L1 R1 o+ c# M( ~1 I1 }9 _+ o我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   $ |" ?' Z% Q1 u. J
我唔太受到呑 如果射就ok既
! [6 {/ U1 @4 \. `
0 |1 S& s, ?; x* f0 h* O  Y
他射在我洞ok 呀
+ e' N9 V, G8 \+ U6 Y但是男人是貪心的
5 S' Y5 N0 ^8 N) C# u. p3 p! O射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   ( j; _  O! h6 f5 W
試過幾次,本身中意含到 cd 射
" u6 l! c- d9 J. a7 G+ v

, f5 H* c) `' k至喜歡射前一刻,他特別硬
* u/ O" V4 A+ w$ B2 \我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   " `9 U& [8 j& J3 F
: A% _: w5 ]% O0 p

/ W2 G& E+ j% [+ @, p: F我較喜歡他射在
/ q$ z* h$ o6 t1 ]我肉洞𥚃
: ^" Z7 L. y( U  W& D6 y& e
我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插
- z- M# N, j; \* J  K$ g- C5 c快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   
+ B. u$ o, e/ G  \; ]妳有試過?
* e3 h- ]7 t' N8 n. U, X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次