嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

今晚與以女友著校服,交換著,點知玩大了,我的JJ慘了....

與女友交換校服著,我著校裙,  e; u- a1 R% A
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
4 h. ]3 V, l" n之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,9 a% \6 s% t# F2 w2 G
之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
: v) C8 V0 k, r# i將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
& `& d. ?. V5 I+ M( g現在黐得很實,很難撕離
( F6 \' r4 |. Q0 ?而在JJ不停出水,水由包住JJ的小孔流出來,: ^$ r# H. T, C5 a
她要我一小時後才我撕離,她一小時後幫我慢慢撕走,
/ Q: ^" Y' n& X; w近花了30分鐘,過程非常痛苦  U: i! N* Q4 G0 o' F& Y8 X
" Q8 D0 d1 y9 j! I3 _7 Z# R- C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

看來女友開始玩SM了' ?8 D* E$ T7 `9 M& v9 g
小心返唔到轉頭

wow! 請樓主真是要小心呀!
2 R/ z8 y( H! N, KJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返

可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢

看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。

好似好好玩咁噃.............3 {3 k- @8 h5 Q. `

& {* u; Y- N) L你女友有無咁講..............?3 J2 w. D7 ~, n# f4 b6 I( K1 I6 A
* q0 ^, ]# r9 t/ y* V: P9 P

呢個究竟係咩玩法

估唔到玩得咁激。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-4-20 08:24 發表   $ B" T8 Q: v& l$ g* p0 Y+ d
看來女友開始玩SM了
  ]* ]9 X" \: f& p- Q1 e8 G小心返唔到轉頭
" m5 M, y' y2 ?! m" X+ i
其實一星期都會玩玩兩次

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-4-20 08:54 發表   
% ~. c% H+ E  l( Rwow! 請樓主真是要小心呀!
; j2 a5 ]) C/ eJJ是很脆弱,一不小心真是恨錯難返
9 ?. v0 h* K. u! s7 R
我已經鍛鍊到爐火純青了

引用:
原帖由 juventusandy 於 2022-4-20 09:53 發表   3 L/ `# V1 e0 k; d( T6 ?# Z+ |
可以同女友一齊著校裙玩,真羨慕呢
. L: `- X8 R; H6 O7 w9 x( w/ E# U7 \很爽yy的

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-4-20 10:55 發表   
- h% k' Q7 a1 `4 D% u8 e6 x看來你女朋友是懲罰你玩她校服裙,這樣子搞到去醫院的話,相信全間醫院都認得你和你的這個記錄,繼妹妹有哥爾夫球青瓜和喝湯用匙羹後,會口耳相傳流芳百世。
$ T/ Q1 l" ]4 r1 {
其實所有校服都是我的,共40多件
5 s. d" v7 d2 u: E' M; D今次由於黐時間太耐,實在比較難甩

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-20 10:57 發表   
1 ]" h; ?( {! c2 B" E3 n. V$ H好似好好玩咁噃.............
" R& I4 c0 R+ p; T$ p2 q- A4 u. ^( E: N
你女友有就咁講..............?
1 J1 ]8 M+ L# G/ R2 n# t$ Q% `真的很好玩,每一個月都會玩幾次

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 00:53 發表   ! l7 q* W. e# ^( @% ]) z+ |
與女友交換校服著,我著校裙,; T! d! o" J. a# Y! [" p" ?& s" E7 r
她將我一件不合身的校服剪開一個小孔,
, ?) q: E7 q) o( k6 r/ J" g之後走過來,包住我的JJ,小孔對住我的JJ小孔,
# K; }; s; R6 U1 \8 f$ b+ O+ }之後最可怕的事發生了,她拿住了一支超能膠,
) y2 T) z+ w/ `1 }. g1 i& m( y將超能膠塗上包住我JJ的校服上,
: \7 J' g, L. t( }% i. s現在黐得很 ...
( f; N1 {0 m8 r$ b* W# Q
大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-4-20 18:33 發表   
, s2 z  _$ O& Q: W; _& t1 _
1 e9 y$ \. o5 x) r- l5 r大家都一齊著校裙玩好正喎 有冇試過你著住校裙女友幫你含?
8 R4 o6 S5 l  h3 D佢不喜歡含

呢個究竟係咩玩法......

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-4-20 19:47 發表   3 t) D2 h# C" S- F

" S! P- g( p7 U' y& L% x# R佢不喜歡含
2 U0 G" `' k& E唔係掛? 含都係女友嘅職責嚟喎

咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???

[quote]原帖由 mimiwong 於 2022-4-21 06:11 發表   6 @4 a7 {& o, W
: F% j' @0 B- v
唔係掛? 含都係女友

引用:
原帖由 yt011007 於 2022-4-23 12:01 發表   
2 ?2 j) q+ q0 g: W& A% V咁條裙有冇爛?有冇條裙除左落泥既相???
" x- C) {3 E9 k" j) Y  ~, {件校裙已經撕爛了幾截了,她話留返下次再玩過

最近訪問的版塊