嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
8 \( N* j. ?6 x4 [$ d5 q% l我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬7 n; V( R5 F0 ?3 I/ P
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟7 z& T# N" \' p
唔知有冇人好似我咁?& _: _8 g# ?( _0 E) I

v1 L( |2 y+ b[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   , I$ Y# W% L; ]. P
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
# S# R* P: B# \8 _" X我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬" o# E2 G. y+ }) e9 t  Q. Q; t
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟" V/ r% t1 N% j
唔知有冇人好似我咁?
$ n3 L0 @- ?, f' G: f) k) l3 k

2 P3 F1 S! b. a% b$ e# P8 @我多年前已經把自己代入女人角色2 d( I* a! a& ?2 J8 N6 H) j
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?" @, T5 Q% |, i1 c/ ~
, A- S0 ^: r+ h$ h2 d/ C) W7 @
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   0 A& W& T& y6 g% v/ E* W* F
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......+ U4 e: f3 I& b6 G9 |
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬, i% y7 a) m: M3 v% H: ^; A
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
8 H% s1 x: B4 P* [* e唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   ' [* T8 E: H) o3 I2 b1 A
又硬又軟,到底硬定軟?& R$ ~* T- p# Y# f9 b
( B# J- {! u+ [8 j
% B1 [! S$ X0 u' l0 Y幻想自己是女時會硬# w/ E9 o  {& q0 c" j7 r
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   # o, a% |5 h! p1 n( @$ q
8 D: x8 b. h( l7 S/ N( x+ H
幻想自己是女時會硬
' \9 [/ l, c8 G: B0 k  p# M* r5 m但幻想不到自己是男角色整極都軟
6 g! X: t5 F4 l" a正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
/ {1 Y- ^8 O1 r; Y# E* O自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......# \; \+ G3 K3 k) X7 ^
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬, A6 Y( {: \# O
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
8 {. y" l/ V- K7 G* S' j唔知有冇人好似我咁?
1 q( S! e& G1 O% C& q& x6 n
3 T  w8 C2 Z1 R4 b% }! j' b如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱7 q2 \4 z2 I" }/ ?
1 K  |& @' c; y+ S1 g* x% z- Q

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !: {: G. y6 p& m" N: `' v
.
4 ^2 J6 p# l. a3 A: q4 p; f# l$ D( a) k, N4 c5 }: q
(睇下冇壞)到高潮的方法
, }/ V1 `' e# P6 K4 whttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html) j2 K8 b5 O. s* m
.2 }0 v$ f  S, `- \" ]! v4 c
" D5 y& s; y6 J- g

$ T; R, o, R0 S, {" z1 g2 K" W8 _0 U8 G
5 c' [# Q6 o* N* Q  t" Y6 p
& R" }, O2 r3 C
6 V7 R& }7 U( H7 D3 ^) u

8 [& Q3 G7 K1 {. Q4 S$ I8 ~, Z( N3 A0 Q4 a5 }8 i4 H  z
! i/ U9 S1 v4 B3 Z. K, x6 D" c

& x9 B0 t$ w" s1 v( S2 D
2 j2 Q, B& R5 t# Y.8 c3 v& w; l2 O' n7 I( |* l/ E
: [9 G& @; F! O7 q9 Z- ~% W7 [" u

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
2 k; f- T6 R8 h, r: K; Y# G不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
3 I; Y# R7 y: [9 u但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
8 p( a/ g- |0 k; c* v9 [. m& Y我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.& n) {$ ~  e; d9 |! Q2 [
看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
: J6 f8 @( g1 X  J0 U  ~7 e切左佢鑽個窿就無煩惱
) J! B7 H  M6 u7 J' p9 ~* ~* X! o0 P' z& k/ H2 I: |
/ ^& o1 t4 Z; m& B, S, W2 b1 j... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
9 w! t/ V+ c. f2 l' Z6 W5 ^
  J) Z; }  K7 ^3 n
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   4 l/ r9 S. B7 c5 R3 L! \
  R) l  B) G. K; A, K
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色8 S9 V$ P& L: a/ C; r
會幻想果度的感覺
* J1 ^  b& v' [2 [8 b4 [不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!) d" \$ s; k5 ?2 }: }
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快