嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   $ I, A1 H0 }7 u; T8 i

$ `# b% h- K. i% N) Q/ O) _- K. z8 _% T# \! y- L/ K. ^4 s  [' V, ?
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
0 V5 y( i& P( s1 i, u5 i
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
. F$ V. d" |/ V, `: e& y. d' s, K8 ]+ \9 |填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
8 n4 a  K8 O: T% F1 ?$ v$ j/ X如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
$ ^3 x  {7 Y  j! n著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 & H! R+ A! U' K
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒) t, s3 z5 F. m7 J% c/ U2 [

( z# ^! A1 F- L. @硅膠款彈下彈下真係好過引架
3 R- ?' X4 Z8 V6 ?+ i: t& Y

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   7 K2 f. v) R! q/ J
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159, j; r$ q5 q  i  \. c& q

! V/ G8 c1 [6 \/ q; `: f% y這款o 唔ok?
6 u4 Z  p) L: r, C
) U9 q8 f$ N' O& ~( Fhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
) D% \# \8 R: Y4 {
3 m! m# y9 b6 s% y& K; J
5 D. }5 U* H) O  ]  n1 T/ O
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
5 l$ Q& n' O1 n+ t: q, T) |7 d& ]* z: L, W1 c! J( n
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
4 N2 h! `3 T$ }& n視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下, o' Z! b& `! c8 G0 x4 b  }! i" P! r
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油- G9 S' t  Z" K5 \9 q2 \6 d
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
9 i& F( g9 Y/ _. }厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
7 m4 l/ W7 c( M9 S0 F7 A+ Z; [  x4 S4 [& }* M
2 N9 s$ |8 u& ]. _; S
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
9 [' ]' ~' w) B  g  ]% Z6 R+ G, X
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 1 m/ {) F* V& z$ S5 Y9 E
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 9 X& G0 t3 ]9 v
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
* D7 v6 w- O4 I4 y) }  g* c4 r* J
- T0 L# y0 N7 B2 i6 w2 q9 V0 y( ?9 R1 L
wow. 冷知識
+ C9 [6 \- B0 D" z0 W5 a, b) N0 w+ V9 {8 q: I# _* i
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   / E% n( Y# R& c# l0 m6 j; ~

1 j5 s* R; X" \( M7 ?6 e真係好大真係好大真係好大 / y4 K% k$ T. A- ~$ k
大到漏出黎
" [0 a. Y) m( h; O* P
$ _9 X* |( E0 r2 z/ ^似,兩個吹的波波,在心口。
% U. _/ S: [9 q$ c
9 j! Q* T$ e! Y2 U, `(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
$ B+ U, u# g6 u4 v9 U% h  z, N
' X/ q) A  ?8 Q( R' ?; A8 g
! j9 [+ Z- Y. V$ r* {9 H' \# z' ~4 D我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
/ H% W4 @$ ?/ s8 f

8 s$ ?+ U1 V& J, x4 y& R4 N應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。3 G! F2 D# I- w, d2 [

& h& z- b; C9 T要身材,也是女性9 ^! G# y) m% v+ S' _5 i2 M4 i+ |* {
( M1 y1 N3 r/ N7 K  n
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿/ m3 R: N, h) K4 @
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   9 \" L- V& t; \* _, `7 a- g8 F

# i2 y. V7 `) ~0 i& S+ w2 ?4 [) p, g, {* T! h
似,兩個吹的波波,在心口。
0 E9 K' U# U+ b$ R1 k1 k% ~7 h
+ c8 F) Z# T  t% C1 D+ K. Q: y! C(o^^o)
男友話我似三頭怪物 $ |+ Q9 W3 I4 K* {

! z+ I* c( W9 E! f2 ?* ~: @7 v8 o

4 \5 w5 Z3 _  [0 [; \+ m
/ a2 L8 \+ s1 ?* v  |
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   8 p7 L9 g' t4 X4 y# p
夏天會唔會好熱?
5 H. S% g, r5 t) G& Q" d
熱,好熱,真係好熱2 l2 }$ E6 s; p3 L* ~
冬天我都要開冷氣玩呀5 I7 o6 E7 z; m6 x3 c% E6 v) N
3 U! c. b& B9 L; v

: T- }7 a# }, V. d: B
) S! V& N& N8 U3 [$ R) n
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
0 L' B+ A5 @4 W* w8 b6 p" r好貴呀
8 N  @$ u+ n# C0 i. f/ `
9 ^! b% c, O& F3 L" O. t+ e9 [; A
但係值得
5 f# M0 N$ [5 Y- f5 P: z; t$ }* a+ r1 d9 A
) d- g# v7 B9 @: G* Q
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
8 o* S' A2 L% {6 a- c' Q 應該好重
. A5 e2 g3 f9 {' \戴左重左 5-6 KG; n5 _+ p0 Q0 Y! Y! W6 W/ c

1 t" d) k2 U3 q, [6 y+ d9 C0 U% t- G0 H! F1 {
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   " l; ?3 ^' C) o: T* a9 u1 S3 X
至喜歡看你腿& O8 M+ H/ n6 j! z0 f/ M
如果我腿似你更妙
- y5 M' t" O+ |- {' l2 x$ @+ r8 ~' X
我以後貼多D比你睇
% x) d8 {6 T( X* }7 ^2 g8 t3 s, U' m: C4 l

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   , ?% I9 w* U8 q& e. E  L9 m$ L% B
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
# `6 E( _1 N% I1 E1 M4 t4 @有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假% C1 {: [2 B' p7 q+ i
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
: u9 N! |0 }: _  l如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   % _& h0 g3 G8 Q5 P

% `& C2 U# _- b4 `$ W+ U2 m有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假& S+ A2 L# E: E- B& f* s
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
% V/ }$ d4 z/ W' X6 n* I6 e0 x6 N- E3 ^5 X
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   1 X: w4 M0 J5 v0 ~4 ~
男友話我
0 y$ j, _, M) v. z1 `7 B1 ]' f! v1 }7 s9 u. a
仲有一個頭,未計,
, q, {3 Q1 c0 D; ~% Y! p" y' `( R0 [1 |% B( V& R/ ?
除非,已經⋯⋯
! X: D% e6 U8 N  E(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
1 j1 B: C" |9 A( x$ {; f1 T上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
) q  D& W% F7 Y; n

3 p) m/ [$ g4 x( ]1 o+ H上身又要,
' f) J( I7 f: I  F, O0 S下身又加臀。* x: n) [  k2 T; h3 K" w9 \& H0 p
9 y; F+ x" W# H( `: h
會不會,好熱,好焗
2 `4 v9 _9 y  D
  s# g, G- V5 t  _(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
$ E9 u2 t3 c6 B, }
$ O" G2 c* e1 y* P有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假% Y+ h3 J9 d; A8 J) ~2 k. [
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
/ q# r3 D# y2 C0 j# t

3 U: \0 X: t" }好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張' m- W& ^0 R  q# R& `3 K& q8 @
Nice