嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
( i! ~  L1 v& H- H5 `. O5 O7 R& ]因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
* ~: U! o& o7 f. u! }. W) F# R3 a! }想試又有D驚驚
8 @3 |) f2 }& V" [) ]7 K4 E
' p6 e+ I2 J$ v係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
/ g7 U0 s: s% M3 B/ F2 I3 M$ S; p( j有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.' g" B1 B% U; V6 V# h. V, F
9 T4 {. v) W, U' X7 m4 w
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
6 S& b2 q4 c3 O" G7 W' l* n) R& ~* p4 E- \* G5 U
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   % h( l& s2 P/ q5 b2 M
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?" c/ q: i& \% \9 h
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用0 o; [) f3 B: g4 v
想試又有D驚驚
' \8 k: t% X6 X+ V6 Q
& s( H4 z7 F) I  {3 g( O9 A係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?) A2 Y0 g: r/ g' x
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
' V2 ^! F5 T+ ^/ I0 f9 `' H
3 b# ]$ y5 _' ~$ S! [" f順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
/ f2 R" @! j* `, A其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
; f% E  t3 z# i% ~9 m% u2 _9 E7 m4 R
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
$ v2 k3 r, W7 k( [  v  S; I9 ?令皮膚滑D同毛少D+ L7 H$ K3 U" ^1 j+ _+ D1 m4 p
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   + w6 N* z' A8 G+ v5 o" N
# _1 o  }( G/ w/ ^
令皮膚滑D同毛少D8 ]3 Q; l+ y# g# I, O, `; i. e, z
呢個已經係原因
& a! y4 v0 ?8 x, l5 d
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
# q. x* a1 L( F: B% N& o
1 y' s: c7 m7 b$ n) j: l6 i令皮膚滑D同毛少D4 }6 y8 D9 I0 C8 u' V* Q% L
呢個已經係原因
4 }2 i; j& m, _4 |# K. n& D  i附送黑眼圈添.....
, j6 l  E4 s* M- K. Q唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
5 b# P& q/ t9 K3 b% h4 R% ~% T* Z; V/ O# C! S! w
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
/ M6 o3 s6 J. T, Y) f% m2 T: g8 L" y7 {4 S5 b7 x
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
+ _, G9 m8 l. ~$ {" x: S0 q+ `) f想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  - Z, f  b) `/ b) R
/ N* ~  ^' d, E8 E
食藥得既話 話美容行業要關門9 i9 z5 G! S! s! ?" V8 A3 y
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
4 A2 }& N' y# @* K3 l. }) R1 c; X5 A8 ]( v$ ?
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?* h7 z3 `, b& b1 f( s. i" Y
或者問你拿醫生處方
3 ~5 E9 P5 B2 m* i4 k# `(原來係香港字食左字
7 J7 p7 }7 J: `. E% X4 _' o2 q; g) K, h/ F1 O' z/ K6 ^0 T

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   ! k5 T# d& Y8 }
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? ( z+ x9 \) n2 S7 y2 E0 ?* ~1 v3 V
想清楚會 斷欲望做聖人  % P5 k+ d) f/ s7 S" c# s/ D
8 J  B- V6 {) `9 @' j  R2 @
食藥得既話 話美容行業要關門2 \: r6 r2 [% g% i6 Z0 x
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既' M: ]6 m* M. ^

; K2 M& p: ]: s2 H去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?2 m4 |  Q  V7 U
或 ...
5 C+ c5 W/ R; f2 y
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛4 V2 ~; U  o& P  [
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
! o4 \: J) j6 o6 ?係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
6 M' A3 c  B1 m9 t感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
/ C" x9 s8 A, s& Z! v" {甘樣仲衰仲辛苦
/ C; C  S; z2 k+ F7 r同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
% v% b  T4 `) T& ]: e當然你有將來又要付出真心
: @! S9 f6 q+ }  t月入無5w真心唔好做男
) Y" d/ n8 X4 L9 T) ^5 V) [6 e, g& Z$ e* m

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   , E- y# B* _* }5 n0 M$ Y* u
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
' }0 o9 [7 u4 P係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧  \! `3 l& [' }# f$ A8 g3 o2 K' y1 Z
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女1 j$ {$ U7 b8 v; Q& Q) h
甘樣仲衰仲辛苦
$ g" E  y5 E; ?同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
3 ?1 E7 d% m8 w) U6 |5 [當然你有將來又要付出真心 ...
7 r( f1 x* E5 ?! V
食完藥唔見得有成就囉
, {: @8 ^/ D! n; Q+ p
4 h# {+ G% G9 }$ M同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
. [1 ?: A8 Z! j就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉" ]/ Q* C, B% m. w! S( J+ @

: y! X: c# c8 F% R8 @9 P* A[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ! u0 s3 d0 G; [- k! V
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥5 o  M3 n# `5 _/ F; o/ J
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
# o& n, v# J) S5 a% m感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女0 n# x8 g# @3 G9 {6 e+ i% }
甘樣仲衰仲辛苦
, w9 L& d' p. E0 s7 J0 Y同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
* ]2 h) s- e. }6 q1 }當然你有將來又要付出真心 ...
3 E5 S$ T( R+ Z0 G! z% ]/ f6 d
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。. w9 n0 q" `% J4 M
% h8 f0 ^+ \- j1 J0 r
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
, A$ X8 p2 y' S  M/ k已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
7 ~# Q" }3 j9 M. a! {係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
0 ?; L) C5 i/ B+ z感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女5 s; t+ ^& w' d; n) U
甘樣仲衰仲辛苦
2 J% {) _& J* Q2 P同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎, `; _  D" P; P$ Q* _; v/ r
當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 * J; k9 U/ j3 V
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 W. `/ `. H* D! f+ \% E2 p. v! K已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
  N! f: j& F6 O係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧! _) V$ ^5 @/ x' S' b
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女$ e6 Y' y1 |. ^* i( U9 B0 j9 s7 l: ]/ S
甘樣仲衰仲辛苦 & D( d8 N  G- R2 n3 T: |
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
' d$ m: r" u, n1 y) x' q: x當然你有將來又要付出真心 ...
5 x2 o5 B& y& S
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   # m0 |5 |% @8 X

( m" R# a  s; f; W- {; E6 B食完藥唔見得有成就囉( i" S+ E: s' q) N6 v
, d( I) o; N. l
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
+ B* r6 O9 F* }# w3 M; p6 G就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
  I% V, A# o& `) E) ^5 t0 O# E& _8 s  w3 T. e+ l  l7 F8 }% U

; v0 A% k6 k9 l; X; C佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
5 n+ i% r  O* p5 G1 l, w9 a8 H2 Q. \7 P
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
8 D4 j6 l6 l% x) I" e. [: s3 x! S$ x  {% F' n
日日想女 性慾依家野係好難控制
3 N5 K. |4 f7 F0 C, [# P4 o8 @
- w" }$ l% F! V, c3 g3 x% }到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難/ j! Q$ w  v" @( S

4 t1 F; i, ^- @2 _% V& c) D3 s8 n5 b$ B) [# v1 ]
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   ' Q) r2 ?3 S5 w# D( r8 `: Y. T
, x  k) ~( W9 m+ Z) ]
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
- I1 \3 M) Z) z+ E% O

+ a0 u$ q8 `$ I0 h或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖' z5 G* Q6 S' P0 W% j6 O6 S, ?
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
2 {8 o) u7 Q) U3 O! A2 _$ [; m2 c! s; D

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   8 Z3 P- g) d0 b
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無/ g" g5 h, z/ W! O6 B7 j
% j8 [5 e% H" B* R8 @+ Z
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難' q8 o2 Q5 v+ p- {5 @& [9 V

4 X0 s2 a) Y: C/ g2 ?! R或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
- {1 Y* A4 r+ K& B. N8 I# f後天保養/天生 ...
- Z. E5 b' L6 {7 Q' ^0 x, h  v* Y
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
; I2 @, N2 Z7 b5 z8 E- }) T唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
% y2 l! M4 @9 }( M0 r9 a; t" I7 ~# U# ~" D( f9 H) j0 I
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   - y+ E; [; M5 a" k# `  U. @, {+ g

# x* _: V, p" T9 V3 ^做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser9 h" l) ?& z" A5 e" e5 M
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?( J7 ~3 e5 W/ N
* @2 u. p% q+ z& S. Z
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
4 }0 ^( Y8 Y# @2 U" c
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi