嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
2 {' s; Q( x" m- v9 @亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
7 s) u) m8 x  H, L! d8 E本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
  o$ l4 O, F2 @6 x) r; i' c亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
/ q4 S5 _  [  N
, ?( r1 b, c1 g- }  b我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
3 A/ v% l. ^% r- T(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區+ p! _  @4 W* E6 Q/ F- n
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
3 L0 P. S- Q' U, Q幻想有可能成真.............
1 Q3 ~* |( u$ _& A其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試# |& D# h& C; d4 m" C

8 n& A2 y% B. w1 C+ |* h; v9 [[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   4 ?, j  W" N* ~9 a

4 V/ H) k3 ~" B+ E5 [. I7 s' O% e! W& q0 j3 E0 k! u
我也有幻想,被輪姦
/ o) p, o+ E7 A& U5 w+ ?/ F( T
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
9 b) {# r: T- }+ W# p; I2 q咁你想點呀? 出post在交友區- ?) H3 k8 Y4 }. p8 C1 i
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
1 V1 }* j& @* l. ]哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.$ v2 q3 `2 I( C3 z' u' h

1 b9 w! p' E/ d2 C; @有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..# {" k8 `. O3 w5 c% r& R/ n3 a
" P9 \9 g* R+ x5 f
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
$ b7 y6 c# v8 G' W9 }% _! B% C2 ?6 V' h% c8 f1 \: v/ t3 j
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
  G6 U& }# K' l4 y( O! r
8 a( a  ]  Q8 l$ U$ H# }- N. {. V其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
" u$ c( A- {/ K( }9 A1 U* m) G$ ^4 J" s! i
以前我都係咁% z. G8 g! @. _3 ], D
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
/ r) @, V+ g2 W& ^. o. P3 d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style! H5 [  d3 {) ~# P
& G3 n% x  @4 g0 i; x) _1 {& A" R

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   : U8 y$ W6 ^  n' Z5 i( a4 P

1 w+ p0 S0 O/ {1 C. ~# C% C我常常都有咁幻想架 好有feel
, b9 h7 ?: d2 U# I" P7 l

% I6 V$ n9 r, g9 i喜歡女生這樣穿" b# l8 a3 l  K3 [+ I, z
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   ; q1 @  t- r, D& l/ ]( B7 \
& H1 E& T; b4 ?; U6 P0 F# h
0 \1 @, W# O# c& Y+ a* n1 a) z
以前我都係咁$ b: w3 a! Q6 P4 }
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 , Z6 w) ~* _  l! L; ]4 }: _* @
; O9 l2 [9 v% @# C好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   3 g, H& L: C7 _! E' L& N9 c
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
' t* Q/ @5 M( G  l
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
; U5 b5 a8 s' e5 S0 f
2 |  i& Z- g% r8 t( |0 U& ?% l: P+ p- L. D* `# |' A
喜歡女生這樣穿
4 H, \9 K. r- Q; s% ~& B& Jhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
) ~: U1 \9 e) ?, F' ~5 b. q
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   5 V7 t+ u, u; U2 t/ v" b# B
  l9 s, h( E2 f  [" N6 @
戀戀點數唔夠睇唔到
: ^, B  Z( P/ x- G% _9 ]3 f( ~( t5 i9 U3 r  ?( L
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最近訪問的版塊