嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

義乳同好交流

義乳同好交流

有無喜義乳同好交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
我的內心是渴望成為真女人

要做d咩ga? 一齊拎個義乳出來玩乳交?

係咪要胸對胸雙撞

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   ; K" k+ \. Y! R; z! I
5 I+ W' R5 F, A4 G7 R( J0 r穿上身影下相! Q3 S8 Q) ]' I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 12:42 發表   0 V! G7 P0 m% g4 i# U- f
; R9 v% X+ X& l& C& O
) l, u4 S$ J, E' k* L我貧乳咁米無得玩

咩牌子?咩CUP?
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾

好好波!) s) e+ o, `% w7 [! B- Z. S" m
目測有C至D cup!

好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。/ X, U& W" ~8 Q: A
想睇埋近頸的一部分。

回復 4# 20151120 的帖子

wow! 樓主所買的是穿戴式義乳7 }: y# u+ C' B/ m) A3 p
顏色很接近皮膚呀!

引用:
原帖由 samou 於 2022-6-30 15:37 發表   / [& \* J+ |& i+ x8 f. _
好靚好自然喎,幾多錢,咩CUP。
5 @2 @& M3 d. R, h  E0 \想睇埋近頸的一部分。
( J( i( n. f, h係C杯淘寶買連運費約HK$300
' L2 S" U8 s+ u- h

加上透視喱士自然D( y" E0 |9 r1 i/ T$ E1 K  P: e. Z9 p

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:58 發表   ) U) g' a' c/ X
加上透視喱士自然D  [7 [+ c( f! P$ Y) B4 A
1 h2 y' e2 z2 `1 u
幾錢
8 M& |2 x# G& k好自然

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   
4 ?2 U2 ?0 ?8 X) m# G
$ ^# ]2 f3 P+ Y2 D2 \; B: B8 c1 M. Y係C杯淘寶買連運費約HK$300
: b" W, ~1 _( h9 p2 f306179
3 ^; j2 Y7 n/ P8 F' }& e; E5 p6 Z1 f/ x/ B9 W9 d

+ g" u# |/ ^0 \2 x. @$ S9 O, m300蚊咁平?
1 \" `! m7 R1 ?
7 }7 ]$ D; ^) H3 C$ A) M: E: `* q似乎少姐妹用呢家嘢
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2022-6-30 15:47 發表   
. C1 {5 ^( ^3 lwow! 樓主所買的是穿戴式義乳
0 J8 \9 {; g' l" @4 s7 t% \顏色很接近皮膚呀!
5 u/ k# W* Y2 ~) r. ?
有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
2 R: A% t# x$ K3 Y

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 15:50 發表   ; W! m. y. S8 o3 J+ A' W) h
+ h! e6 O( Q8 [5 G2 o
係C杯淘寶買連運費約HK$300 4 O6 U& X3 X  }, S- T0 B+ b7 U
3 d1 P& @- K: X0 O" \7 h2 D
價錢OK,個胸型比我的還漂亮!我個一樣係C杯,但外型太醜喇。
3 V+ _& _5 ?" i7 J2 ]
2 S  X/ n$ j8 j7 X! m  Y
3 E7 y6 A/ ]5 f

引用:
原帖由 20151120 於 2022-6-30 17:01 發表   
9 Y4 |4 _+ c- Y# |
" j" `# C  Z3 F5 w8 M有膚色和古銅色,我經常游泳所以買古銅色
- h4 V+ b  x+ ]1 @306181
1 O; ?' ^. Z$ V' S; b
* L, w* N; a2 {% X+ ?2 i0 U我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色+ @, C7 r. L) _! p0 l3 }

' a) }, L$ L$ Q0 J/ @我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
我也曾陶醉在兩情相悅
像飛舞中的彩蝶
我也曾心碎於黯然離別
哭倒在露濕台階

回復 4# 20151120 的帖子

好大胸呀⋯⋯

引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-6-30 20:48 發表   
8 I. U, n. M3 x7 r3 l; D, T5 k, k3 Q, L7 r

9 Y% @9 G4 m4 i7 o( M3 }4 E我買淘寶,有深,中, 淺三色揀,我皮膚黑,揀深色,勉強夾到膚色! h3 I: ~5 P7 e( n5 B
# \7 \* h! j2 @, y  c$ h
我買果間,除左cup size, 仲可以㨂M, L, XL,我覺得要夾返自己體型先好睇。可能要交D學費
& o! j8 f8 L( P! o4 Z% Y% @# Y# Q6 C6 R" @' A  i
我交左學費啦,就係覺得外型怪怪的,接受唔到,最後掉了。

好大胸呀!!) |( r& t' [9 E' z7 o% |

好靚,唔知重唔重呢

最近訪問的版塊