嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

引用:
原帖由 愛.o 於 29/4/2019 09:21 發表   5 Q; t: \9 A8 g9 Q; W4 y. t

. D& T0 O7 r/ U) \$ i 明明已經早一日脫好曬毛毛
6 H+ @' G+ f* i1 Q1 J查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
/ F: }# _" `$ S6 e- m點知果晚問極都吾覆 , j! A2 q' ?# }+ {
可能有性功能障礙掛zzz.....
. T! n6 K. _8 y2 L7 B- r8 x/ ~, b如果係我一定出現

要岩傾, 主動聊下我/ v* s; Z/ ?* C) `
提升到大家既情慾# I) c; ^5 U* P+ t9 L/ Z/ Z+ Q/ k
先合格
" q+ A5 a6 S  x! T9 i/ a: [0 }  p' P: m2 ]2 g

咁比妳v7 我啦

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表 [=http://hkcd.tv/redirect.php?goto=findpost&pid=1401605&ptid=67767&rpnum=922159][/url]  
+ p9 m) N, T- U$ B
5 Q7 X0 K4 ^$ {) C7 V 明明已經早一日脫好曬毛毛; ^9 D9 h/ N! i9 C/ k! w
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛% J" B( Z" T* U, \* j- y6 _& _
點知果晚問極都吾覆
& T4 T6 @2 `( K6 d可能有性功能障礙掛zzz.....
+ H) }% x) y: D' e) p3 \
脫晒毛仲油埋指甲油我就最中意架啦,我合晒你要求,不過你要教我點樣pm你先,我唔識點pm,等你靚女

妳好靚女,我183cm可以嘛?

不能用pm功能,我是6尺叔叔

我想搵你傾架 不過我係新手 PM唔到人... 不如你主動pm我吖😝

引用:
原帖由 Sonicchan 於 2019-8-12 01:37 發表   
+ A; l4 H6 e8 K. x( r* w! v不能用pm功能,我是6尺叔叔
9 R1 l  z  r" ~: B; N好有安全感

有意

高188 有意V7 percysnooker

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女........

舊PO仲俾人推緊

可否pm我?

小欣 nice to meet you

引用:
原帖由 tammylai 於 2019-10-23 00:55 發表   
- }& [2 u8 t; [% @可否pm我?
/ H; x7 R# j- R- k7 z% s( E( _係有心既, 應該主動PM 我囉

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表   & d' J% u  m6 X% X
: f# X/ x1 a! H, d. @/ q
明明已經早一日脫好曬毛毛; Q5 i: S" ]% E
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
7 w' q1 {7 |. s" M, e1 [$ Z點知果晚問極都吾覆 . s2 `' I" G# n
可能有性功能障礙掛zzz.....
6 k3 {" N$ P. }6 c
呢種人一定係心裡唔平衡,想玩弄人
; v2 \5 j- |3 D9 R  A1 p- {, M+ N0 I+ R/ ]( j% P

已加了,謝謝

我得170, 唔match......

我可以 VChat tommybse271

可以加你微信!

可否有機會見,VChat tommybse271

最近訪問的版塊