嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食,
  ]& }' I0 y  _5 J+ a- W# M6 t/ U
我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢,
* |% T9 ]4 N1 N0 U! I* ~
. v8 |) M7 v6 n4 y& J$ I: K' Q/ t等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多
* S4 W8 n/ ~4 ~8 U3 g$ d2 f/ s: _$ n2 k- v/ _. Y
我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水
8 |+ X$ c( w& v; v/ b/ N" M6 a% i7 A3 \( L
如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!
$ ?' N4 }* @3 V) I你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表   
' R- K6 b* c: Z. G8 P  c# @. b' f 你小心餓暈啊!3 p. G% l  v- A! N
你幾多腰呢?
$ ?9 n) o' y8 \* s
3 y: P2 _& N0 G7 Y1 d0 A8 X- ^
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
& n5 c" m# N+ X2 m5 c6 E" h+ s' x3 X( {
其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ! f4 e' G; ]; y& t( @: J( ^, J% C4 h
* y9 G( {9 j9 g. q  t- J. S! j
年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到
) M. y. p8 H1 y% ^  i+ p, H1 s: V
! }2 [6 a8 a$ e2 B+ K* c[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-13 12:33 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   
% w% R4 t3 d: D/ m
5 {" _2 N; r7 J. {1 B" l
) R' J% Q2 r# B) n有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
: W# i5 b. Q( k6 H9 y. K8 l
# Q5 C2 Q' z" _  @+ n+ w其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
/ q# |. f- v/ ?; p# [9 v4 Y. {
( x  R" D. ^5 }* o" a晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
! i2 T! E6 Q/ X, {8 e9 k* E; M* J32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
1 {# l' }/ p3 S: F我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   
. e- V5 s, e: W+ Q4 _- P( p! A2 W: D
  _+ C3 Y5 Q' v. O' Y: l: I) ~
晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
) S' m# {" \# b* g/ h& E' H: K% r32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐5 L6 ^( w0 G( w& s. {0 b6 b
我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
9 C1 Q- a: L  h* L' Y. U
" i! Z7 M" @; X7 D+ ^0 _  w) K7 A
26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   
3 \/ Q9 d$ z0 @/ {1 R' ]
9 i, |1 Q: z) _% h0 I7 ?; d4 i
6 F% R/ g- W7 j9 E* a! [$ z7 ?26-7 , 我廿歲時都試過
# e8 H& n9 {4 |8 O# D& { 太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
& U% a; l3 s- n% c/ Y  o. X6 Q- d$ ~& R: b
太瘦喇,男仔!
7 g6 s8 |2 b0 d) @9 }8 z
4 J% o  \. x6 b3 X( r1 p; Z拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
8 s# B2 }6 j) _6 S  c* [* ]
% R( j6 ?7 a' T( l8 B 太瘦喇,男仔!
5 c) @; F- `$ W5 x7 I
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   8 j1 X6 r: h2 O7 F# V1 c# T

n5 A$ c$ @% b( Q我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
$ L- a- E) m8 h5 h 你......仲瘦過我?, g, h" n: r9 G3 v
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   
! b+ L& O9 ?3 B2 d$ d! Y
  C. {- o7 j2 c) m, U( Q1 S0 k; _9 \& Y0 v6 w
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
  Q" E! I4 V" x# L果邊d奶真係好平
  \6 J7 J4 K6 p( \係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表   
+ K2 Z+ d, X! @- B3 E甘都要看磅數ge.....
+ E/ p( ~1 T/ n8 x% E  e
115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   
6 J) S) K7 ], u& y
% a/ T2 O. T9 W$ r果邊d奶真係好平
5 X9 ]( k6 L6 O! V1 Y8 j! G' U3 C/ E係呢,你去邊度讀書架?
- h1 z' O; H, @5 U2 ]. @$ }5 |/ {% }1 P3 ?9 B
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   
/ w6 Q( V& }. i
- L. U/ ]5 k: B: p
2 [3 g4 ~. F0 a/ M- v澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
1 r% w, J( e+ G) V% |9 g* b 飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表   # d# f9 [( k$ K6 z3 v0 |2 \7 U6 R

$ @6 ~0 k5 [; g$ w 你......仲瘦過我?, `( a, ?. @7 Z0 s
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
! q7 J" j6 e; z6 H. E( k" E! j+ b% l

& t3 r% a  E; z8 O) ]: m9 y+ s% _我就28, d 同事成日話我瘦* C* [$ R) }* }! N& U
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦
+ J4 y/ u; {% V9 A8 {8 b8 d但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥
* o5 [( J/ t* n; k係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   * @6 H2 c# {2 j& B( |3 i
# C& r! ~1 w/ a' T, D7 R

0 ~0 z. a" q" v我就28, d 同事成日話我瘦5 G. K, O* x7 _) Y+ J5 i
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦" i( f& @5 X* J' U4 i5 j3 t
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥
8 h" e. O# o( ~" r" [$ b, f係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
/ z) W# a5 C: v% k/ j
肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦3 P$ N; a# T/ [) M% v  v6 `
係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!