嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

老婆就開心啦,一千大洋{13P}

華歌爾買三件錢包很重傷吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 昶寬 於 2023-2-15 00:00 發表   & S$ K; x7 A6 l9 @4 L: v' D, {" v
不錯的胸衣,有穿搭上嗎?
+ @8 s2 Z) P0 x$ c
我穿不下
# Z1 o  m6 _) K1 K
引用:
原帖由 rita0083 於 2023-2-15 00:17 發表   9 h1 [9 d% Z2 {& J
好正, 一千都值
+ d( S; |7 |+ Y( E5 _* c" q7 b一般啦9 L; R3 ^1 x3 {+ B" {4 u
引用:
原帖由 夏天 於 2023-2-15 06:17 發表   
  t2 K" H- [3 s; O華歌爾買三件錢包很重傷吧
6 n8 Z' M- m" t5 }9 Y4 F一共一千一百幾,情人節也不算多了;好在那店冇salute,否則。。。。。。

引用:
原帖由 samou 於 2023-2-14 18:18 發表   8 P  V! x- H5 N8 d
) Z% W) T$ @9 m7 L! ?( h# F/ O
女sales話,加了加長扣,比較容易適應,隨時加減細半個碼,其實我不同意的。
! }' ?1 Y7 K3 N) O4 f
* M  |8 ]  f* f: `8 Z# W3 m
佢唔知你地係夫妻
  k- W) d+ J' K- j- f其實佢係為你好
& h6 _0 Z% b9 [加長扣會減少個扣的拉力
: y5 p5 i: O. {, W4 B& U7 C男生比較容易單手替女生解扣
; k* V6 I$ P3 i" Z$ y

Seeeedssssesssss

It must be good!

老婆就開心啦,一千大洋{13P}
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-2-15 10:39 發表   
0 S9 a* A+ L4 |4 p$ l  O
1 S. C7 k3 U5 `9 m" X. }% U0 R
+ ^3 d& y4 x, y6 s佢唔知你地係夫妻
( P) q$ P4 Q7 d) V4 |3 H- Z, X1 I其實佢係為你好
: T8 s# N$ s/ G加長扣會減少個扣的拉力
4 e; v+ P3 h6 X( g, K男生比較容易單手替女生解扣
5 B& S) ^0 @9 ~* V7 U# a
% @# _& R  O- A又係喎: |0 f  k+ O9 n- j) @
加左加長扣,分分鐘我都穿得到!搵日試下先

3 b8 b. H7 L- f2 ^' s1 T4 \- H5 M+ C) u; i

( ]. J, S4 e0 D* B, m/ V; V! a/ B
$ W  j4 p1 R, J' `[ 本帖最後由 samou 於 2023-2-15 11:47 編輯 ]

正啊~~ 淑女款~~ 你老婆对奶都幾大啊~~

回復 2# 346 的帖子

想看看,回复下

有立刻穿上嗎?

3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系2 \& V& _; f" n4 y5 x1 Z, f4 {
老婆知你有份著?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2023-2-15 18:29 發表   ; G1 A* T7 u6 G: ?; Q
3個一千, 貴呀, 俾得起錢不如買日系" n4 H; ?8 E& a/ L( v7 z
老婆知你有份著?
9 L! Y5 @  c3 G7 `
三百幾一個,差不多啦。日系買不到兩個呀!# ~0 J9 s2 ~6 W: @- @7 p6 J
我不穿老婆的,因穿不下,間中試下而已。

我都成日買wacoal俾老婆
  n' i0 u6 {' {' W6 ?+ E1 u不過佢近年啲款麻麻,買少咗

你可以共享嘛

wacoal 係舒服D

唔起眼,但都好睇

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
( v& C, U. I9 A, X2 o我都成日買wacoal俾老婆& ]- |! P- I7 `! j  g" x4 q
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
8 u3 d  U, l; x9 X
係呀,曾經轉左買台灣貨,但係洗幾洗個胸杯就殘晒。% ?# }9 [3 b9 Q+ w; X0 i
引用:
原帖由 herond 於 2023-2-15 23:18 發表   
1 H- J- V* B/ L* A8 V$ swacoal 係舒服D
" E7 U) o2 M% b& v) O0 \應該不錯$ b$ q/ J6 `+ r/ r4 x
引用:
原帖由 xxxhh 於 2023-2-16 07:10 發表   2 a# f* E1 l2 L: t8 `  t. M
唔起眼,但都好睇
2 p2 b, v: H6 P! Y/ R) |( K: c; j
老婆戴起來好看多了

引用:
原帖由 warrenist 於 2023-2-15 23:01 發表   
9 v% ?9 x0 _. i; q3 ~" Y8 _我都成日買wacoal俾老婆$ C) s( }* U; R" Z6 {$ ]
不過佢近年啲款麻麻,買少咗
2 d3 Q# U/ a+ W0 z

% C# y& J0 K" zWACOAL 啲 其他 line 比如 Amphi, Salute , 不錯
享受 一分一秒的 CD

1000不算多了

回復 1# samou 的帖子

也是想要自穿上