嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO. x% v: X0 P. P* g+ f: E
放飛機/ E4 X  \$ k1 c+ D& G
隔左成日先覆人話電話壞左
- z  w+ X5 r. p  _老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出8 l* Y0 `+ C4 |! \& ?/ B
HI完之後講完D性幻想就約你# I1 C4 ^  Y* W4 g
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
  @8 D: J  ?7 N1 A/ T  m3 N3 s  C- R  P3 _1 U% {* \
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女5 h/ r: U0 S; I2 Q0 p$ T( w' e4 J
就求其搵CD出火  ]' W* U& `7 {+ U4 v; d+ c
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
9 w/ f9 ^0 v8 N0 i唔識氹人
* X& x, }1 {& T( `. Y! C仲有D 頭像都唔敢SHOW
8 H% F; o0 u* u0 U6 n: n) C' r一味問你拎相黎睇8 Y- v* y3 J1 Y5 P: `6 Q: [
& L8 s; l2 }. @$ q
可以咁講
2 H( S( I4 _) @7 W7 G. f  h" I唔敢SHOW相一定有古怪) m( U' o' S; p7 s0 B  X. D
佢地唔SHOW相,根本冇野輸
( p  B$ g8 D) ?你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾) x* u9 E3 D! i+ G
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
2 o# u0 p- j, ]4 q
* Z# |8 \% V$ t& Y3 ?+ S+ Q* S[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
8 X# ~" `) D5 O/ _  o! N3 _! M3 h1 T4 k
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
% o6 A' @* D' n* V/ D我都試過WO
3 W+ ^7 Z4 G. c" \6 _放飛機! _$ D, T, Q6 ^; ?4 k' e
隔左成日先覆人話電話壞左
5 f/ M2 w/ H& e" F, S, d. X$ {老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出, W1 z# c5 R( C! j) Y# w: J8 D1 n4 l
HI完之後講完D性幻想就約你
1 C! a4 Y& u1 V  R中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
' P, Q0 N3 j6 @8 _
' R; L! b- V) O" H# P' Q* Q' N其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
; E1 }5 j  X# @就求其搵CD出火
6 L2 ?' s/ q8 e睇講說 ...
5 e, b' D! Z9 K% F
7 I5 A' H! p" ]( {+ Q: y8 p( G8 `
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉' i' ~/ k: u* P, w
我個人也算是較少約人0 R, n3 y5 E- w6 m- g
類似的事也試過: @) q5 ?' A" e) G3 }
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
- F7 j; C; g& G/ v  M& O我都試過WO
& Q4 d( \- ^" O1 a' Z- i放飛機
5 j3 L7 \# f# ^0 Z隔左成日先覆人話電話壞左! @: R- R( Q( ~3 X' _
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出+ M2 H( v4 R! a4 v! p
HI完之後講完D性幻想就約你! X4 d6 y) c; z9 Z% {
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦8 C; j% e6 b( U- e( Y
' [( V- X( G4 [. _3 @1 O
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女! A) |) F5 c) D! e& ^
就求其搵CD出火# o" K, y* c7 U* r
睇講說 ...
9 Y9 j" l9 t9 \) O, s6 M咁又唔好數臭人6 z' t  F, Q% e0 R9 _! w
你問下你自己當初既初心係乜先1 [5 j# T" o# q) |: l
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔+ V# i+ j" k( ]. [3 ^
5 T9 m0 G% |& ~1 t1 y/ }

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表     X: @( i: o& G: ?1 x7 s

, ?2 E2 w/ o7 n/ i# a1 a咁又唔好數臭人& t' z. G! i) o9 r# |# U
你問下你自己當初既初心係乜先
/ ]( E9 e- {9 B, s8 Y3 I0 y. h人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
! P4 h! q3 R% d( \) b0 x5 g& T3 p9 P: e0 r% p& I
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
  Q4 p+ g4 f0 K2 J0 p2 o7 Z我CD係為左滿足自己
! b" g5 ~3 t% z* u0 b5 C' a唔係為左滿足D死毒男既性欲 ; t# \" v" l" u! R. o# ]
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
3 R9 K' C$ D' x! U唔好講到CD係為左男人 + P; h" L# o7 E& f% K, E0 {2 d

6 h' E: y# |- U' M* `9 a2 `! G- Q* ?$ r4 x& ~: \
各位CD都要諗
, E* }$ y$ j% \: m2 M, l% i你CD為左咩?8 p5 D8 L; y0 p) j
為左自己開心?
/ r7 q9 |1 a: @+ D+ B定係幫D毒男出火?! d: M+ h- ^8 o" n) Q" j! N; m

# R+ D; F6 s0 q: G  _/ {, U, f[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
" I1 Q  v% c1 [9 o. S9 H8 a
0 v7 K! u* g7 F2 {8 M, k4 J/ k% Z! ^' F; r. d" D# E
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
2 ]" {4 v9 h0 T5 n" B我CD係為左滿足自己
( g' B8 g. ^; k, A唔係為左滿足D死毒男既性欲
2 K9 V. K5 M: p, v3 X- ~加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人6 z# _3 U( l# p
唔好講到CD係為左男人
! H2 H6 W( k3 v$ J) w+ u
- d) x( Y3 E* w$ g" B1 k  A; Q7 j. E9 N! U7 Y# H; y# e. z
各位CD都要諗
& C5 R# R$ R' ?* @5 @你CD為左咩?2 B+ E+ |1 d8 H- h+ X$ }  l- d$ D2 _
為左自己開 ...
  o1 I( U) t4 w8 @" B( S+ H其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
! P; `" E6 ?/ i2 n' L你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
5 S3 A& \- c7 p+ Q' |1 j. K  D" Z  d+ N; j$ i
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
7 e: {# }2 K+ {8 n1 o7 E, ~% p你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
3 I7 c* F# y/ n$ D: h
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   6 Z+ ^' @5 g4 D& k2 Y1 A

) e' ^# i. H5 g, _其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?! V/ t* }: [. I( B& \
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
/ z! ?8 u8 x5 O8 f0 A/ ~9 [
9 E8 i/ K  o  A( m5 X
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
( a, i. B/ Q0 c$ k' c$ e2 G我女朋友有時都會同我一齊買衫衫0 l/ Z+ R  Y) v( r! M
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD# _( I* M" q% h7 f6 `7 R1 W- j5 |

! a( h$ L7 ]: G3 C% L0 @; u" U事實係D死毒撚做錯在先
* L+ P: [5 c( x; M1 m' S# T5 Z5 y唔通要叫先生?; V. R- W/ R; }5 x! I; A
我又冇開名$ i/ @6 A& ?( ]! b+ c, ?
唱衰緊邊個?
; B  L9 Y7 y# ]+ p定係有人對號入座,覺得係自己?5 F/ P7 w5 |& m. p0 Z% p" Y# Q
聽完係咪覺得唔舒服?5 g) i! U6 L1 H. j9 v
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
5 M$ X7 r. j/ r$ _6 r5 a( A/ l$ [9 J$ X' j/ w. K  n
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
% L/ u: s  a# h4 d. ?8 g$ o7 `5 v, g+ G* p) N* {

. A/ h$ A. d0 l: \" \# \我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?% q! N, `2 c7 _
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
3 ?$ v3 Y( a+ R5 e; z唔好覺得我因為同男人有關係而去CD  Z$ v. a0 N8 A) D

! ?: \2 n- T1 M' }$ I7 F# u6 \0 t事實係D死毒撚做錯在先, b* p4 l' O& I8 ]- z' N
唔通要叫先生?. |6 a0 u7 b0 O6 D
我又冇開名" B; g2 o$ F' V0 Y1 v
唱衰緊邊個?
7 t( H2 D: J  ]/ s/ @3 O' Q# W定係有人對號入座,覺得係自己? ...
" m' f( p4 N8 R) q3 D+ A
仲要用死毒燃
( @! G% U: l( T' q0 ]- Y+ ~& S! F. u4 u日日自我感覺良好, P) c6 K. o) j
好似全世界都欠左你
  w. T% W: B: s" P; y, Q0 F有時一個人突然咁大反差,一定有原因
% p2 K0 O, K1 M) `: s
) Q0 H9 r: @5 X# J- p$ K[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
8 O8 `" @5 c" b* z# H( a9 A6 O/ S, B, w4 W
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
! l' h9 }# W3 I6 B
你唔好幫住佢  E0 \' M2 c8 ]. \; [" z
佢唔識思考先會咁7 ^4 v2 C- i: H8 a8 }
有時覺得你地既思維好獨特
6 s& ?  N. T/ Q3 B對你好,又覺得人地有企圖
9 Z  ^0 c# t, |) q( Z! V對你唔好,就唱人毒男: j- ?" |) l# k: O6 A4 i1 T& ^

+ g% |" A  h* p+ l  M# z5 k[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
6 a/ r) K7 d( L: }! \* D+ B; |# F) N可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。* g+ V7 X, u% [6 r; C
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
: v6 p5 }( _% T9 a) q9 @真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
& p" c, [' t8 K; q6 z咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。) A8 e8 M( n& V/ ~  `
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。7 ]6 v! z2 f4 F
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
' w8 R6 ?" L! W有時有d人可能想交個朋友
+ P4 V0 b1 |/ {7 n5 p$ ?, a想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
, J5 X! h' @6 B, F
, t' R( ^2 n; u# N6 t) ~/ T3 G你唔好幫住佢
  v, G* n# t4 L3 y/ x佢唔識思考先會咁
0 b) t! ^. P+ J' D3 Y有時覺得你地既思維好獨特( m5 L8 b  |( M. H0 x
對你好,又覺得人地有企圖9 G* g- [5 @2 ?2 k
對你唔好,就唱人毒男
: q; t7 K0 C- ]2 e
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]# i1 U9 N) E0 k( ?9 I$ Z
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
$ [: e7 U9 D, s; M* S3 K3 Y! o: y不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講0 u7 T( t% y2 Y4 G; s2 E  c
/ V' i$ a5 G/ @8 k% G( V5 K+ z9 f
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
3 f! n: f- |* e9 \" u- n4 c個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
" |6 u, a) I3 m* b: x4 }6 J* t3 j- M) J5 ?- w# {  e( k
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD; T5 X7 V$ V2 c
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je2 Z7 G, a: z  O. ~* ]
6 n& X& I/ g% p, D# i) {
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
& H% g+ t' a" c* L, J
3 O4 X# q5 {- B2 U; s8 Q% V; ~睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
; k2 I. ?- W: M7 o# R! A可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在3 }1 r4 c' \' F, }: L% t5 |  g$ L/ |
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
) a& B! U) ]& M% @, a
6 t* i( D  ?8 Y) aSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心1 D2 L/ |0 x: c( L1 v9 K
個個搭訕都話想 ...
5 o! E$ A5 U  [0 k# {一句到尾都係你地心態問題9 Q0 j8 V9 i+ ^4 \3 m
你地就係討厭男人,先去cd7 z9 Y$ [2 L; g- p% u* D, O$ k
就正如你唔鐘意份工,先去轉工
0 @0 Q; q8 q+ E; q  p所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
& i9 Q7 K9 m+ K' a) S# p; d" g即係狗眼看人低/ ~# ~. Y  b5 B- Y( K6 z
, T- p: X: @+ s% r+ t/ k. ]