嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
3 f* y' b% W" |放飛機
0 o& D5 K/ v1 Z; h隔左成日先覆人話電話壞左4 S+ m+ h3 h1 G
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
3 T' E, q3 s& |3 n4 j, J: KHI完之後講完D性幻想就約你
# s% d; q, r* ~! J3 c中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
# s  ?( `; R7 E( l; V  R2 F) n0 D' E1 {" U
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ |* l$ B  g: ~' [0 H# Q就求其搵CD出火
+ _4 s- Q! S/ N- x9 t2 }睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩7 [) p- G) m& [/ a! b" R% q5 ]8 B
唔識氹人  f0 V% s- a% F9 ]
仲有D 頭像都唔敢SHOW+ Z/ q4 K- t; p3 k! F8 S# U$ w
一味問你拎相黎睇4 I3 v" {0 W* F: {0 Y/ i! r7 k

9 M- P# B3 n4 y: t8 ]可以咁講
& r. [3 j; c8 k. ~2 ~唔敢SHOW相一定有古怪
8 K0 @) j3 S/ b' ~9 L! E) |佢地唔SHOW相,根本冇野輸9 b+ `+ B* u. |% s
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾" f' ?0 H8 g9 b# e9 u, g. x
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
* P3 K- L4 u( C  W% O7 D
" z/ B9 i6 n; G& J[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html  V6 \5 [  U3 B; y

" J" W" A& ]+ u0 H唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   & `- y5 ?; b7 i$ U( z
我都試過WO
- y; y0 h9 e7 `, ~+ n& h5 C放飛機, n3 y" c, S  T. t! }
隔左成日先覆人話電話壞左, ~0 k! W# }9 K; G4 p( O- g6 }" q
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
- i3 \2 ?  a9 T1 O- VHI完之後講完D性幻想就約你
0 Z  K. @) w7 e6 s3 P1 P, ^0 h中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦% P$ [' `; O( n6 W1 y& M

5 O. L, M- S: P/ N& n其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
' H# s/ @. E: b& v( \就求其搵CD出火
$ T* g) E; @) h2 p. P: ^睇講說 ...
& s3 E; ?( L& O" I1 Q( n! X% H7 e) p! d6 m/ V/ B: W, ^
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
( n2 ^% ]9 m' W/ V* i+ r我個人也算是較少約人
+ ^& o3 r; |2 T+ U/ [/ v類似的事也試過, `- O4 _" J2 Y# [6 e! q* Q
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   ' i5 V- H% s/ Q
我都試過WO) H" R! C; j: E# p2 [/ Z5 L4 p
放飛機
. r' o8 A) K5 l3 u隔左成日先覆人話電話壞左
% t. g! X" K1 _6 H7 ]' [( d# {* ~老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出" h; N- W4 d; j
HI完之後講完D性幻想就約你
3 }* p3 L  O5 i8 V7 }中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦% r$ e, [5 g  q
" w2 Q( _' d% C0 C0 C9 R  _
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
0 ^& l3 a7 O( s" @7 [0 n) d就求其搵CD出火
( Z% g4 R; o! U* N9 g: L睇講說 ...
% S6 Q8 S/ u" A1 {! M
咁又唔好數臭人7 T- o9 n/ P; r- a+ t8 }
你問下你自己當初既初心係乜先
: D# t6 E* x+ H/ Q6 o人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
8 i8 L9 }! ^1 F/ A9 f2 R/ v: r. k0 G! N3 ^

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   : N8 @3 h! j& J; ]1 j0 Z

5 @) j, [! l/ k$ ~0 Z1 \4 v% [5 K咁又唔好數臭人
5 L# [( g1 t8 V( n. B: x你問下你自己當初既初心係乜先$ S# t$ I2 M& {2 \4 e. i( L
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
9 d+ O" E7 L8 |' e" h. ^# n8 o

5 ]$ r& }1 b3 F2 D- F  S. F唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....1 a4 K7 J, }. t. J
我CD係為左滿足自己0 C  r( T) T2 q- C
唔係為左滿足D死毒男既性欲 ) R+ r- o9 o! c1 a8 l
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人4 m9 m. d8 ?- w7 U# x2 O/ ^/ I
唔好講到CD係為左男人 % R8 p) ?3 T  c

) Q! n+ P: T( c( ]2 r
  X8 `# z& }8 P; r, @! Y各位CD都要諗0 p# y4 K$ w* \( U  F
你CD為左咩?# b6 P! @' T  c3 L+ C$ a  ^
為左自己開心?
: {/ a# M7 `  c' Q" {" V定係幫D毒男出火?
( X6 r7 e  s6 N! ]
, m( @- z( |$ L[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   . l# j4 ~) N  W: t$ a* b8 ?

; X8 V7 F+ D/ X( d
" z5 {5 ]! @( j+ Q唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
; v, @- B, b2 i, U5 w6 T我CD係為左滿足自己( [, y' y8 D2 J( i" m! z
唔係為左滿足D死毒男既性欲
" @# Z( U8 O7 N加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人8 B6 i" F% k7 D$ S+ R3 o
唔好講到CD係為左男人 ; n% l) o! p0 z

/ L4 z8 j7 h& q- U
1 I8 L6 ?1 h+ X% F. B  x; t各位CD都要諗) N( p8 {( L3 |. p6 k
你CD為左咩?6 {) H, {2 c+ [7 G. B; T" p/ j4 m
為左自己開 ...
1 Z: ~' p5 \9 P+ K* }5 A0 N) v其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
7 B: d* |/ q$ f$ W4 Y) |你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
8 l/ U) n  x4 I+ y& U8 y
% e' E* X5 v4 Q. |3 y其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?% c" q; K- |. T, o% W# l, A4 P
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
5 ]1 I  ^2 e! b" T
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   2 l/ L  w: S1 S: Y* ~# D* ~9 }" N  `

4 E; w- k! G' Q" s3 q其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?6 ]% H- l# r$ o9 W7 o
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
8 V( w" G2 M9 k) Y- j
1 Q9 C" ~) [6 h/ r8 t+ b/ g- }9 ^
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
: N' g4 ~# d; G( u" H" e3 `我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
7 u! c# ^+ q' m9 D唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
1 M+ Z5 R7 O& f$ [! D' X: d! U- m. a3 L# o( r) z
事實係D死毒撚做錯在先
% b) m1 v& a5 w5 F; D0 g唔通要叫先生?
; J" |+ o2 I' i, a  l4 }3 H8 B我又冇開名/ U; z: i# s$ `; ]
唱衰緊邊個?
3 t1 n" @- `2 q* m定係有人對號入座,覺得係自己?. _6 X/ i, n# q
聽完係咪覺得唔舒服?
; X5 ~3 J% @2 I% G- A從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品# Z% Z* r8 L$ Z( v
# `! p' \# L. k- s8 j
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
9 \  Z. ^+ i5 f- d, @7 v' |
  y& K% @' B4 d' h( G- B+ `
. r: @& J* }( S3 L/ R我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?6 i- {; E- k7 ~1 a* I0 g& @
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
: o+ N4 e# X8 z- K, _唔好覺得我因為同男人有關係而去CD- x% c6 i" G' o. y* X* A
  e* w" \$ E0 W( C4 w, i+ D
事實係D死毒撚做錯在先! s3 R8 i% E6 a
唔通要叫先生?4 b* A0 J& W4 v2 x9 _
我又冇開名
( \% o* K" O* @, z. w唱衰緊邊個?
% m5 F+ K- L) k# K定係有人對號入座,覺得係自己? ...
" d! s9 b/ R0 ]
仲要用死毒燃1 A; G- \- u' ^& i; H) I9 @1 A
日日自我感覺良好
8 {1 Y; y* D% a好似全世界都欠左你
& Z4 [( P* ^9 k! B有時一個人突然咁大反差,一定有原因8 P: o" C2 C, A

5 o  F$ e- o- Z. j# V+ z) H' R[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
4 F8 c% Y; L% d2 [7 {; g" F$ ?% l
; i! C) q& s  Z有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
* B( a7 w3 [! I( Y! I+ b1 ]# d& k你唔好幫住佢, [2 g% m* _* m! m; F+ d
佢唔識思考先會咁" A" u5 x* f! k7 O+ O- ~
有時覺得你地既思維好獨特
( P. e9 J7 b( Q對你好,又覺得人地有企圖, Y8 a; g, q% e/ X
對你唔好,就唱人毒男7 X/ f* ^" o! @- L# U
8 I* m8 H+ b. }4 U4 ^! J. o

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。, d5 V( [# `6 l
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。+ ?5 E# Q* T, I/ T6 q7 d
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
: n2 `7 C: L8 L6 Y真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   / N. m5 g! E, R# D. v' n: d
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。* B  L6 ?" h& [5 O
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。" ?0 N4 f" o) q6 a
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
. z% b* z# W1 U! i有時有d人可能想交個朋友% c2 c+ Y8 {/ X& F& f
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
- @& n7 P' y) c; B& @$ A
2 |, `" ~$ x0 w你唔好幫住佢- |. A3 d4 p- C0 j! o# x6 g& A
佢唔識思考先會咁
& X& q$ f. }  Y有時覺得你地既思維好獨特
; [/ v$ ^" U% C$ _2 c: N對你好,又覺得人地有企圖; L% h2 ]+ U0 O
對你唔好,就唱人毒男
+ w7 _/ T( P3 W( f) L$ k; l
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]! l3 Q7 ]9 c. w0 {
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在6 U3 e$ @* n: a+ G: v
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
: [; z6 g& U! h
$ [% \# u: d# \& X6 ~3 }Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
8 D% u; N" O# J- b個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
# ?1 B: S7 D, [2 ?4 \% L1 q1 n: D6 u4 O! @
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD1 w' n  [0 X2 c7 m+ t" f: G$ ?
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je! m) H+ _* W+ k) J2 W

% @( B, _. m- i" J3 \[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
, h6 E6 X& }" K- \; Y. @4 D  x0 u1 }3 s; i
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]- a- G' V; Z  g3 ^0 W& d( Z
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在1 W) m' U& d8 l
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講/ J# _* N& b: ?6 T4 l5 }
/ e( l$ U' c! R( G
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
4 D9 {8 I. Y; g" X0 ?8 b4 D個個搭訕都話想 ...
. A! x' j. u8 z4 T  o6 R一句到尾都係你地心態問題% a2 Q/ |: o  G& n
你地就係討厭男人,先去cd
) Z4 U' R* Z8 O* G就正如你唔鐘意份工,先去轉工
+ P" v3 [' H3 n% [) ]所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
- `5 O" F' G# d5 W/ k9 `$ X即係狗眼看人低3 v* {9 n; M- ~
- H) o$ I% b) Y  f# X' w" ~