嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
7 \/ d. r: I/ A& g9 q2 e  k7 ~- y+ |0 e' V
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:5 H$ y# V' x/ S' E  j; p  `* M9 ~
* L/ J8 m* Y1 T) C! d
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
) W( K& E' f, W4 v) p  T5 t/ o& m! e2 S9 F: M7 d2 O( J
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
# x1 [+ M& A2 _
# _0 P1 v$ q$ q2 F% a(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
8 ?3 u+ G. M7 m
3 u+ W7 j) c( s. T8 g* F. X" l(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類$ L6 R5 J2 L9 X9 j% k
" V* {  W( o1 E; q' e3 @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美6 G8 i7 z6 I. t( N9 g7 k4 N
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
( B/ E6 \. ~1 C0 D$ z; ~鞋形很美
7 J+ y* }6 P& o& {而妹妹穿上很有上班女仕味兒
  c- I3 ?' b4 T- `
5 Q+ p' N& `: a' D  g
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
' {! x4 s: j  g
& u4 U# E: {% z
; D! ]( w8 t9 D7 n3 q+ H其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
2 P+ d1 w; B' i8 E
% q6 Z) V# l+ X4 Z8 ]+ s( F9 D; t
有人幫手,必更美
# i% {6 j" |; q  x" r: I  t你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
% v" i$ V9 c9 Y9 I, r; ^鞋形很美/ a! b  }6 d/ W' c) Q2 `/ t* G
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
$ x: P5 [: }! E0 v) t. @1 _
( N! D- f7 x+ U) K8 |4 K如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜& v% @/ L* t0 P% I' {8 Y
8 n6 P/ ]% ]3 r) w9 E
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
- s; t3 U' i8 T$ P9 o) s- }  R0 t- F/ Y' d) P8 q* r
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,  p5 \6 n1 I7 @7 }4 h% F  U

) l! L5 L: |3 D) q8 A講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表     a/ D# u' P; X1 y3 `( F
' O0 M* r) N  ?; ^4 ?1 }; c: C: x# v

7 o7 y. l" L- z+ j3 a, n" A8 B其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
  _$ q; d; Z" _5 X; n. M9 R
1 R0 R& g& [* a% C+ g要幫手?
" o9 \2 n1 X  z% [6 Y$ M9 I7 x* ~' }2 k. m) x% X- K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
% ~, v; h% w; q0 p1 H' i. f- j! q完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
+ }/ ~0 n6 n1 H! M* Z4 [+ @  {6 c% b/ o鞋真心正
% @3 I$ k: v* }: }$ }完全擊中我心
+ [& }4 Z$ t4 k
; Y6 c2 }! j9 E+ H: d
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
) n% b% r$ b5 l& D
( T& x+ D7 }6 T8 y. q* T' X[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
5 Z5 c: K' j  a# y7 t( |2 a  A8 t: D8 ~; W- H. {7 ?; |

6 X% v7 K) u. l) S, i如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜- U8 w" a) N, f/ f

) K. f0 R- H5 X+ o. O5 ]加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,2 Q8 u. S% z* p+ f# d4 [
. \* @' L+ }: e$ S  O9 V
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,5 P3 n  y, a3 H3 b0 _
1 h" w4 `& H! d5 |
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
. B3 m. U" ~7 ^' X9 J
8 q( ]0 a) V4 s
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
" B' J: a1 N: w, O0 L  Q% C我未曾穿上那些貴高根
* P, b2 W- j- b5 |也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!3 \% |& S  i. Q6 P- Q: P- l! L, |
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   ! ]5 {% _" D+ a2 M! S8 S# \. V& \7 b$ R
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!; a' ~6 {- ?& ~/ P( L% C
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
. T0 @0 p+ c) P+ ~; B

* I3 A" X* ^: V# L* e* `1 W' ^我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄4 o' f+ A  u0 J3 `: r' W: C; P
4 G) H6 N1 W" c) x7 a4 e9 x
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,3 A/ n& E9 G& ^) k

) K# J7 A' |2 W1 L1 n1 x" J當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
  W2 U2 p( ?5 a3 C
1 T* W$ r) o3 d/ t9 ~# g[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
1 d2 o: h. p% p0 |7 a絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!. n  C" H. t% _% n2 P
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!6 `, N" y! ~1 N- _& E

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
8 x; q5 B$ T* r& `
# W3 Q( ^% T0 T# N1 _+ l' G9 d; {
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄) i9 ~" x& d* Q) a" ^- o

: ]( m" x+ E4 ~- Q6 V" s6 g厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,# X3 G/ ]+ c* n- `5 Q# \; P; n  c

! o5 T5 ]' t+ C4 n% n  J當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
8 a( ]4 @, L8 I3 a7 u
& {1 o3 T% W7 X( o. H
) v" v- n" ^; ^) y
我會穿上,薄c, r0 k0 F$ G" m5 e0 K+ ?" @

5 B. n& K3 N# u7 q, R(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
; W1 M- s. {# i% U% U$ b1 p2 h( O9 q( U2 [* M# Q4 k( ~
5 ^! i( u/ d" I/ h9 F. C! U) j
+ W9 K3 U: b; {$ Y2 H9 ~4 q# q
我會穿上,薄c
+ o0 D; K2 z' _! J8 {( F& z( @. F' g9 N0 n, M9 Y4 [
(o^^o)
: q, j1 L. a+ V9 g' `' b, Q: c8 d2 M7 S7 u7 Y9 P6 u& D$ `
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
" O3 E. s& w- e/ o# k. N2 x" y  h6 D7 R8 @$ z, ]( G; P
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,6 y9 r! q. ]7 ~, b% t
1 o2 ~  J8 D( L6 j
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
1 \" w+ D. Z0 m% A# g+ f) \2 k+ s近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   9 S5 k9 J5 a0 s# W
: Y9 K% a0 c) E% l; A
! D( I6 J6 L0 M5 C! N9 `# o
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)7 r2 ^7 k( r3 {4 Y- ~

0 ?( D% {+ _- J9 V  G7 K其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊," e$ @3 S6 e- \  G5 R$ \7 }

* y  |; ~9 G* j% [1 ?* h再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
$ z5 A, P/ y# S$ t
自拍真係好難

最近訪問的版塊