嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

朋友家中發現校服裙

朋友家中發現校服裙

某一日、我到朋友家中、去廁所時在洗衣袋發現兩條未洗嘅東華三院校服裙、應該係朋友個妹嘅🤤你哋估吓我會點做? 或者如果係你哋又會點做呢?) W, D) x  L; f7 o$ W
0 q7 D( d2 b1 J( C; J' a7 V
覺得好的就按一下感謝吧~~

著上身影相

i would first take photos and try it on ....:D; m+ T1 w/ f$ k4 a: k
Have you got any photos?

估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
Whatsapp: 67676070 方便交流

啱著就拎返屋企
, k  Z# j3 j  U) v唔啱著就...... 1 V; r3 b5 F# E2 q& [

# m' q3 o" ?" R  J0 K1 l/ k& |3 j好啦講下笑啫8 a& R# I' m: ?9 X  \; ~: W
買條一手都唔係咁難啫??

先著一下,
. p: e0 ?$ N/ I3 ~7 R; _之後帶一條返去
' h& ^$ W& S0 b3 Z' B" _1 d+ N6 b. a' {% w

回復 1# mimiwong 的帖子

點做都唔緊要,最緊要有相呢!

著上身影相
+ `( n: [8 Q9 J& R; G; h

想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過

引用:
原帖由 5632415 於 2021-4-1 18:29 發表   
8 @3 t0 R9 {* d估唔係問題,但係圖都冇張就唔係幾好
/ U! X$ C; U0 I  |8 B) Y% o6 K我用手機無法放唔到相上來呢
! h! J# j" C; B# m7 k3 o# i有冇人教下手機點樣可以入相上去?$ j7 V2 `( j9 T! a) V
5 \9 i: H: @! \8 c9 c

偷著下就好3 P# M' Z+ E+ `4 q
偷既話好易知道係你拎左

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-4-2 01:41 發表   
1 W, l) \' C8 s) f( e' g5 F% F想當年, 我去我女友屋企果陣, 都有類似既情境出現過
: H2 v0 Y& _1 W/ {

( S- d& T  q5 O/ J1 x, p5 @" u現在呢?  }. u5 e' D( k/ U
( I, _' F! l  l& v( b0 Y/ S6 V+ o
現在有冇穿上?
9 ?% o0 u' Q0 i6 N& t
, N$ z$ w6 O4 P: B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 alpha2008 於 2021-4-3 01:47 發表   
, E% j2 u. T( R+ _偷著下就好: S* ?. l! J! [8 l- a$ j9 Q# P+ U/ a
偷既話好易知道係你拎左
8 F  T! B- C% u0 E' Y我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
1 |; h0 X9 p1 u9 S4 d
! @* R; `# C7 p! x( Z* _) D[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-4 11:58 編輯 ]

吊你老冇,相都冇張,系到9 UP,6uo

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-4 11:54 發表   
; @% S+ D# h0 e4 D9 y* D8 y/ L3 r* ^  W
我試著咗一條上身、之後第二條就唔覺意整濕咗囉 當然唔可能偷走啦、咪一定知道係我、最多以後去多啲探下朋友🤤
0 v* I# @' N- O/ z
6 E: {* j/ M/ p0 ]' y
整濕,邊到?
" B! m3 [# I, c& q- B
' G1 ~1 B( `6 Q- r4 `(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-4 17:02 發表   2 E9 n3 V9 a% F- @3 l: J" I: t
% B9 m: W: q% h/ N6 l8 o8 y8 I" r

, e2 f$ \5 L  H- Z6 V7 t整濕,邊到?$ o, E" q7 e- Q4 m5 K

9 n8 s$ r4 p! G0 m# y; [3 c$ U(o^^o)
8 |: C8 l- e% N' t* u& D整濕咗條下裙中間位置囉

正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便

引用:
原帖由 yt011007 於 2021-4-5 23:19 發表   : @6 H' K% O' K& J! j
正係識係到講,圖都冇改,有圖有真相,食狗糞便
; ]" z$ L8 H! s# p𨳒你老母爛臭閪、你老母生你個含家產冇生個腦畀你、你唔撚信咪咪撚入嚟囉、你老母臭閪戇鳩白癡仔、搵返自己個腦先同人講嘢啦、𨳒你老母含家產

引用:
原帖由 mimiwong 於 2021-4-5 14:37 發表   
5 X( B7 O+ F+ K4 \% K( F: j6 L
# r3 _+ ]0 g+ F5 H' w整濕咗條下裙中間位置囉
; ^- y4 @- z2 [3 v* [+ g$ P
& T7 q6 f! N" V' d* L. b) d咁⋯⋯衝動
( H  U* E9 W5 d& |(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-4-6 15:03 發表   
1 x0 Z9 [$ W9 E3 C3 @& y1 X6 ], a/ v, ^: ^; L2 e* r
' x( C% F3 a) n# R
咁⋯⋯衝動. c" p; }7 |- A' L- _
(o^^o)
0 v8 s& @; B9 T2 H8 T' f- {真係第一次咁樣遇人家嘅校服裙、實在太興奮忍唔住囉、同平時上網收二手感覺完全唔同! I% k  S4 f' ?

; K1 G' p  {! ~/ y  y) K9 u[ 本帖最後由 mimiwong 於 2021-4-6 16:59 編輯 ]

最近訪問的版塊