嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

你地玩前列腺可以高潮幾多次?

我買左件玩具準備開發一下前列腺, 請教大家( p* w2 |1 P/ U% t
你地玩前列腺, 通常可以高潮幾多次先射精?
  W. ?# D. P: Z( n& a0 ]& w同埋玩幾耐時間?+ D1 ^7 a& q8 E2 P1 p5 u8 y, O

. j( v3 E7 y" _: F& A( u; f2 q[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未玩過喎!乜好好玩架咩?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-11-18 00:04 發表   ! G" V7 s& a# u' x# d
未玩過喎!乜好好玩架咩?
" S' U3 H2 @( A* D- `9 {$ g- n( e
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 00:08 發表   
- g. p5 W* g, w! {+ I/ [  c" @3 \- L5 e
: j6 b& M/ O2 W9 k& B( F2 x/ L2 R% u( Y
可以獲得同女人一樣有多次高潮感覺
" U. F% _* V- U7 E

1 Z/ z4 ]! u8 |我亦很想得到女性高潮⋯⋯

是什麼來的?

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-18 10:29 發表   
+ z$ k5 H/ w1 ], a7 @! k- H8 F7 j5 I6 @9 t
0 v" C* N3 e: w; N: y* T
我亦很想得到女性高潮⋯⋯
2 s- d; J; [& {) Q% `& i! ^" K

d6 O0 G. X% D! ~# k4 o, i' \乜你唔係好有經驗?!

我都好想試

可以講解下嗎

未玩過喎!乜好好玩架咩?我都好想試!! Q0 r, b5 [* J# Q

原來咁多人未玩過!4 ^# _, k, t) l& `0 D; }" [
買左呢隻,入門版
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

都要到虛脫無力才肯罷休

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-18 12:44 發表   : m! w! \4 V$ |, K2 Y9 {, R* N5 Y
% k- u, ?& ]- H: o- y* C) b
6 F$ \* I; g3 Y. T  u/ }4 I
乜你唔係好有經驗?!
# d2 I/ a. y# y- w$ @3 S8 M& V6 i9 E3 t- U, s" B
不會每次也得到女性連續高潮

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 07:35 發表   1 y3 }1 E8 t( J- f3 v: b. P9 ?4 q

5 D0 A* R9 l! N% `( I' @6 r- w- z1 m' X$ l9 ~
不會每次也得到女性連續高潮
2 E8 n. _# H7 u. a" v, Q
% ^# n2 y2 g; K1 D+ l( U2 t9 K$ g) P
似乎想享受都係有D難度

引用:
原帖由 ueue3388 於 2021-11-19 01:30 發表   # Y. m2 s3 U2 U3 {9 e3 t) `
都要到虛脫無力才肯罷休
' V/ V; a  ]* _7 C( q3 X9 P0 e
4 ?, ]- q2 Z( T* l! k6 ^+ a3 n玩幾耐先會虛脫無力?7 F9 l3 A- T, {2 m$ q/ T# r
好想試下女人持續舒服到抽搐的感覺
( X' {1 H) x  c* l* h3 Q  e9 q- w
+ w) m2 O' h8 z! E" ?2 r我看過你的教學, 請問為什麼浣腸後先喝一大杯水,再等約半小時?$ {% \' c9 G- ~7 [
& i3 b$ F( @2 C6 d. m) l. [

玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 13:13 發表   
3 G* P! F. s: W8 z6 b/ w0 s玩左好多次都試唔到前高, 可能要真男人幫我至得
. l9 s& C# ~) D% i% R
; P& ]+ K+ L3 b6 f( t
你用咩玩具玩?

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-11-19 12:37 發表   ( K; N5 P  U7 g8 D

% C' N6 Z# I  q: K
+ Z! I) f  p2 N  b. y5 a6 V& d似乎想享受都係有D難度
1 n/ D) [) p" W( W! y0 J
  t6 @) e$ ~! l% C看看我的玩物
9 N2 t( L$ o; vhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html
* A8 `/ q6 I3 p, n) j* B9 [7 [5 P很多時只有快感⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-11-19 15:11 發表     l8 ^* t4 h9 q7 o: ~/ Q& v0 v/ b& J

$ p5 {0 Y+ W, ^
& l& ?7 l4 a* G0 ^; [看看我的玩物
/ @# C- f( c1 q5 Zhttp://hkcd.tv/thread-80378-1-1.html, `- s, _* @8 y, D
很多時只有快感⋯⋯
2 P. \( ^$ ~  G& m; D7 I; o6 V

/ P5 ^/ u, @& U我果支都有震動" u9 W4 F, I) ~9 F
遲D開發成功想買搖控玩具出街玩, g1 }, k; W; O$ v
趁著放學時間,在一班女學生身邊,享受快感高潮一定好正

回復 16# xrm6013s 的帖子

乜類型都用過哂
9 P" f1 S4 F  |' s平又有貴又有# G8 ^. Q$ G+ w: b8 [8 |8 j, [
% Y; E3 U+ e/ t) K% N4 D
係未試過炮機

引用:
原帖由 sadm 於 2021-11-19 22:20 發表   2 C' I' I- ~1 \7 k
乜類型都用過哂# G+ H. e" x* o* d8 D  I3 T5 Y
平又有貴又有' z3 a2 s9 T+ N! }
6 p3 X% s; @+ v- g. s  J/ }
係未試過炮機
8 g& t5 j1 @" C. v1 E
. t" z$ _( F9 Q去唔到高潮, 咁有冇舒服感覺?