嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

Hello(玩咗一日好開心,有圖)

大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!7 X. |9 A, Y, v1 e- ]
9 z2 t2 B7 X8 n& V5 w, [0 _% R" X
覺得好的就按一下感謝吧~~

你係乜水? 相又無, 資料又無. $ A4 S* E  f& A$ P
一係騙案, 一係你揀人多過人揀你.
3 e8 V! G6 q, ?8 j+ j* s
/ N/ }' n0 X0 g- a2023-2-5: 謝謝補相. 身型纖瘦, 不錯.: E7 Z7 o- f0 ?/ o
  t$ Z5 b; G3 g8 X

而家出咗相咪好囉3 I5 p' y) g8 F$ v$ B5 a" T2 R
原先乜都無) q) \. X6 ~' A8 u+ F9 n
大家仲以為妳係招搖撞騙$ I1 m' @+ X. |: e4 S

0 ?% k/ X; V/ t5 d+ \$ F[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2023-2-4 21:46 編輯 ]

我也是新戶口 所以也小心奴家

體態簡直完美... 太美了

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-2 20:20 發表   
% ?; H; {  d- r# `0 j) f大家好,我叫KaKa,昨日我去CD玩,玩足一大個下晝!超滿足!
6 w7 p: A2 S; _6 W
5 M- f  O) @, c4 P$ T& H* b5 n
謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話

不錯!! 不錯!!! U8 d7 Y8 x! Z2 h3 K
體態簡直完美 , 真是很美呀!!  J8 ~7 s( N1 ]9 S+ K4 ?

回復 7# kinkikeith 的帖子

都幾好笑
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 kinkikeith 於 4/2/2023 19:54 發表   
* [, B, B0 \+ D: V+ M2 a
8 Z9 j) I% l7 o3 p
, `: y! Y- q2 m& U0 Y# @4 t# |謝謝分享靚相,唔駛理嗰個gila講嘢,佢專講廢話
' r. n2 d* f- e

" B4 Y: L  U! M  \) }
+ ]. s5 d. O) c  @; W6 |" g佢講之前我真係未有相,加上真係新開,難怪的!多謝你讚我相靚!
5 i: [5 ^9 J8 I' |& |+ M
( g9 n3 \" z# Q" N4 T% k[ 本帖最後由 kaka645 於 2023-2-4 23:27 編輯 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 3/2/2023 13:37 發表   , e6 X: V3 v7 Q- M# _1 D1 P
而家出咗相咪好囉
5 U& X8 i$ c, ^5 h6 K% R  |原先乜都無
: r6 I- B# O) `; M3 E大家仲以為妳係招搖撞騙
+ X+ ~2 x( b$ a! D: n. n

9 V! L) Y& E& f- T* t4 X所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!

身材好好,可以著多d貼身或連身裙

我都想瘦下來

下次可找多D人 一齊玩!

身形真係完美

其實你係玩咗啲乜

身形好好,一定落咗好多心機去keep. 靚靚
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 kaka645 於 2023-2-4 23:28 發表   
3 d  Q: x$ R+ W4 A: c8 z4 H! W# d3 T
. v+ `: N6 t3 l
# s$ S0 g+ P0 K( j+ ~: V6 F所以最後無人陪!唯有自己玩!哈哈!
# Q) Y- P/ P  z' ^: X3 k* ^
9 v7 S& x) \, }1 b* T6 b唔使擔心
$ O5 b/ H3 n' D; ]: o" i妳咁索
4 R  p$ P/ c2 v1 p4 c由而家開始9 }; C3 Q0 C; c& [
不但唔會自己一個玩
' P, x4 Q  q) s+ X可能會幾P添

Check PM ☺️☺️☺️☺️
I like CD Girl

Add me WeChat) y. i# f+ _8 V& ]7 A
直男0 \: i4 Z' p  E! Y0 a$ P: x
kayung0125

回復 1# kaka645 的帖子

嘩...姊妹唔洗開幾十個acc. 遮左樣都認得你啦
Connye
V7: 分享完