嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。/ J! e! ~3 A+ q/ Z. x9 l* f8 x
2 ], ~( X* {- M% ]9 `/ ~4 w. Y, M6 R% J6 G
不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。1 x/ M8 F& f- T$ J
7 O: D) w- [+ j$ I. z
檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   
$ E( {5 }. J8 L5 P被人發現的感覺是開心的?
2 y4 ^/ J3 F) J. @
, p7 P7 S& [) H" t+ L; t7 M8 T8 U: L
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
! ?0 C4 _( ]8 S2 j( e1 t. v( ]: [# h' ?) S6 y
PS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   * U5 s2 C4 c2 ]+ k! x

. ]# Y  A0 K1 |' o
8 b, `' g* _( X+ H4 T3 l. d& V當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。; E6 S5 T9 H2 [

1 m% h& ^4 Z6 m5 R' JPS 當時係著8D的薄肉絲
# l4 J2 q  X* |7 }

# E. {5 c  y0 t! N5 U- m- i會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
  L) S2 B  C5 [/ j絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   
6 E+ ^; Z: j9 e; R5 [* _7 F( Z
+ E6 K% W, o: r- ^6 v+ C2 w; e3 j- p  T! g, n
會不會穿上女裝內褲
2 c1 x! J5 N2 c6 U# d# Z# t+ |. x2 L0 X& A! o- X
我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   
! c) P9 y" ]( C: T+ f可能佢知有男裝絲襪呢樣野
' N: d/ f' Z! v; ~! E9 r8 T我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   ; M. X2 e. E, }: `; M( S
擔心都係多餘的......
: x; r; h  ~2 X; P$ q) Z1 B  V
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   
8 d# l3 }* U9 X+ C- h我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
3 j% _. [9 ?8 o7 r  X- O2 R7 J絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
2 A" l' d8 i9 v5 z; N咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
- {/ f& a; l' T* W& x1 ]
* q3 n, z# I- L8 {( n6 ~6 p7 k咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!0 I" u+ t5 z. m7 N
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
$ t+ N1 w/ {- d
6 T' _6 x( q( x: J! u* E! B( ?有點緊張,但沒事
# U: R0 x* \0 M! P8 j0 O  \. v+ M. o0 }9 J
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
- C1 Y/ M# \4 X9 H( Y3 \+ d: D' G9 `0 m4 ^
結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   
8 j# R9 U. Y$ u, u  H/ t" n8 h冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!
5 r& w. D9 r! b我全程冇出聲!
# v' T. I8 c- B4 N7 E: L% Z  G6 x% Y' V; C* |# V
我都試過
' k! @1 o. o. V都係全OL裝) j3 s8 ]% F& S9 b/ M6 j; j& Z
短裙絲襪高跟
* ^" o+ \% r* W) t我估佢其實想抄我牌
2 z- k. Q) E$ k) @0 c; K/ ?不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
6 [' f! N2 d2 M: S
9 E6 Y, v3 J3 M; E8 X  v  ?9 T2 M* X
我都試過
9 c! Z9 j9 g8 x都係全OL裝
- I: Q! z8 e0 l! P6 F短裙絲襪高跟! G/ o! f3 O- S  Z$ b6 z
我估佢其實想抄我牌' ?) p; P5 X- x3 \- }7 ~
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   $ d7 @" P# W! R. L# K
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
: t0 V; W0 b+ M( N3 A: W: b
# O+ D1 J0 P& y" R, t有點緊張,但沒事
% P6 V- ?0 d; P/ N
& c* `. W$ A6 A( A* f4 m& D. B; u; @3 q姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪
: y7 Z. [8 c8 E+ {- j& x0 K& ]/ f. L2 ?. ?# P0 N. j+ A( b9 r" W
結果測到脉搏,唔洗撕。
* s( X2 h( }1 |# R2 W
$ O4 ^3 p  R/ f$ |檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?1 ^' [, o* T8 c& {
" t0 P8 f3 n+ n1 i
師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   0 G$ e, j" S6 x( E  J* W  k
我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,; S9 E2 }/ c1 Q  v, L
絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
! z& i/ V" b2 X1 {
9 w6 l: D5 f' L4 V5 `8 Y會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   1 b9 }, w4 F/ q9 I
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..- v8 V% H' ]/ L# ~1 U5 V* |) m, k  W
& M: O, m  y- k0 P$ S
有點緊張,但沒事2 Z% g# m2 r! I  t$ h% H
" I8 U0 g7 K8 S2 n
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪! A  D" C4 P/ t

5 t; s- N5 I( A結果測到脉搏,唔洗撕。
6 ]  S# ]7 x, _9 y! U7 a+ T3 z9 ~
& Y  y/ |+ J# }9 i2 T% Y1 @
心電圖check心口唔check腳
: `# Y) W" T; j  r6 ~當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   * x; `# A$ l- G

: e! Z" @8 q5 f) T
1 ]8 r! @8 r8 s+ p5 F6 T會不會很麻煩?
* T  Z6 C  a2 m' s; Q. v# M
唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   + P2 {  r  [2 T9 u
7 z! v3 G1 w1 ]' r

8 V9 w+ j8 ]; Z- r: b/ a8 f1 M心電圖check心口唔check腳# m. i! o0 L8 G) ?
當時係咪著咗全身絲?
- `" Z7 E+ H& P) Q. U, Y$ z4 l. c0 p7 q+ l
. d3 r0 f7 f2 u
好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。

最近訪問的版塊