嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男性女乳症

男性女乳症

有無人同我一樣都有男性女乳症?
; A. |  {& W! _可能小時食雞翼食得多) Y0 k9 U% }" b3 y2 M' v' f

% k- B$ o. r8 [1 [0 \: G9 i都唔知是好事定壞事
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你有幾大呀?

肥仔大多都好似有

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
. H/ b8 E( O* m有無人同我一樣都有男性女乳症?. J+ i. d" ?# `, s( s' m, J1 C. h
可能小時食雞翼食得多
$ ]$ @$ G  G/ @% I- s
; C" K8 b" A- \1 E' u  }都唔知是好事定壞事
8 M3 W: x+ ^8 z; n
女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡# u' G+ a. ^+ V2 t6 X: U+ x! }; W
1,你係咪肥胖0 |( V1 [& r& t. x$ H
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢
' ?! ~& o" H4 f# y1 i' d3,由於青春期影響,一般會增高至20歲左右,届時發現胸口仍有隆起可向註冊醫生使用處方荷爾蒙
) ?2 }% [+ m3 I. @( X最後,青年時期好多人對身體評頭論足,請不要上心,外表並非主宰人生,性格才是,有煩惱可向知心朋友傾訴
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-9-29 17:12 發表   ! u( e3 i8 W+ _
你有幾大呀?
, U# r1 D5 H( H$ P9 B. ]+ n
應該有A# M( l$ \0 M4 J3 M$ H* Q9 }
問題是乳頭突起
( k0 I: N/ t2 T8 W8 @5 {5 M! _
$ L# `& V5 L) b4 d. VCD的話其實幾好, b( ]+ S" c% g2 |* t7 ]
但平時男裝就有啲麻煩

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-29 17:31 發表   
: N$ \6 p4 o/ t( N肥仔大多都好似有
, a0 W0 Y" w) e5 y/ I/ z  c/ G
的確有啲肥

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-29 19:24 發表   
6 o& s! D1 K* x& k# N) L, o' G+ D9 J& n
8 G  m% y7 b. |) a- y& c女乳症係因為食用荷爾蒙激素引起,特別青春期對激素影響明顯,容易引起荷爾蒙平衡! E1 K) k' W) C8 d& V% Z' ]+ T
1,你係咪肥胖  H- G; A: s6 H6 w& i
2,大有無身體上唔舒服,例如胸口痛,乳頭痕痕哋同刺痛,如果無就唔算有明顯症狀,有懷疑向家庭醫生咨詢$ k; N. }5 l, G, L1 b  B9 {
3, ...
5 Y; {8 _3 n7 L1.有少肥8 h0 _6 d1 C/ e/ S2 Q# C% `; A" {
2. 唔舒服又無
4 m; @7 W7 V& v% h- K, m加上我無食荷爾蒙
- ]7 _5 t4 m! S9 Q
$ A7 l1 Q& U6 t& D' E- y4 A- h! L但可以Fill得曬個bra又幾滿足
2 l3 L) I% I$ l3 ^5 k1 i0 j5 I0 ~4 b' T  j
可能要搵下醫生

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 21:27 發表   9 ?& b1 l/ X( m

$ h; a- }, p+ i5 I1.有少肥: C; P# N, _& W" K. _& ?) I
2. 唔舒服又無' H5 a3 w9 r. @' W
加上我無食荷爾蒙% Q3 ^. k- p( d/ R
2 C4 B5 q: @: B0 h5 S
但可以Fill得曬個bra又幾滿足 7 e' t0 j/ {, r- h
* W) D3 u1 C' E+ l
可能要搵下醫生
! }; c9 H; U% v$ b因為個巴有pad 啫,試下攞走會點, 7 C2 k6 o$ T! Q" H2 ^5 Q8 I
我著慣哩絲走pad, 或直接有綱圈露雨裝
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 jackiechan 於 2018-9-29 15:03 發表   
* I% Y+ j# w" N* Q) s3 i有無人同我一樣都有男性女乳症?) G! J9 e7 y+ s9 p
可能小時食雞翼食得多, s- K) Z+ V5 @9 ]

& t2 Q5 A* t' p3 S# b都唔知是好事定壞事
9 L' A. s9 W. s1 P. F; ~5 f2 u我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動5 A) t- ?, S0 k  E. v
- t" y3 A; [% n; n7 r

[quote]原帖由 ahbee9603 於 2018-9-30 00:44 發表   
) V; H: `% [3 p7 `; q
) F1 L8 d* D& g- M6 E0 ]) ^' a7 g9 H' d因為個巴有pad 啫,試下

回復 1# jackiechan 的帖子

其實發福多數都會有,肥胖就基本有
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

I have... see this post+ @+ {) @# W7 b8 v9 m
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html

引用:
原帖由 jesstangy 於 2018-9-30 11:29 發表   & g- K1 Q  d' F# R- o
I have... see this post. C  b. w% S# n4 p! h' V
http://hkcd.tv/thread-43700-1-1.html
, S/ z, p" b. m. [
好羨慕!3 O+ M* H. G4 v) @
平時有無帶Bra出街

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-9-30 10:27 發表   
1 z- `! r+ K2 u2 K) S) m* p1 y- x0 Y其實發福多數都會有,肥胖就基本有
' u: P( I( h( E* b3 v9 p
我應該唔關肥事 事關我減左肥都仲有
2 k3 e" c/ l7 R而且乳頭位置比較Puffy
5 H; Z  d% a, v/ d$ @所以應該是男性女乳

回復 8# ahbee9603 的帖子

我都有acup 平時跑步都feel到dun8 C: o5 Z" O9 A) p

% @9 g- }2 Q" ^3 G. }7 Y你都有呢個問題?

引用:
原帖由 tkcdream 於 2018-9-30 01:02 發表   & c+ ^+ t9 R" T3 I0 X
( d/ M+ y' F7 W! w8 I7 p
我都可以夾原子筆啦 所以放心 只要你平時會做下運動
9 h2 v  j7 O# {3 w2 m
你都有呢個問題? 係因為食藥定天生

肥仔波算5算

引用:
原帖由 tony921 於 2018-9-30 22:36 發表   # h* \+ V  g" q  c$ e% {
肥仔波算5算
+ I# m& w$ O0 q男性女乳也可以是肥胖引起的

肥仔波呢家野,瘦返就無,女人乳房如肥都會大D,但瘦左就會變dolina 。胸呢家野唔使渴求,有錢想整幾大都得。

回復 13# jackiechan 的帖子

香港好小,冬天如果出街懶得除就可能會戴落街買D嘢咁

最近訪問的版塊