嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買校服....

買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去"健身"
. [% K: t5 |' v. M/ p7 dDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
. O. ^9 {4 `, y) R, b9 x9 l# \如果冇可以俾相佢做

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   : ?) P$ A  T3 r6 n% ^) r
去"健身"( ~: l  S$ {& l; A
DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
4 h+ p! x2 d% F/ D: e如果冇可以俾相佢做
) ~2 c8 W+ s+ K
係邊到泥,有冇長細地紙

寄生蟲不爬文
* k, r3 V; H/ t渡船街boss commerce ctr地舖- y3 P8 n. D% ?. R- U7 |5 s
(八文樓對面)
暫停寫入

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
; I1 r% Y# n) |- \9 r去"健身"
: ], n7 t0 R' P4 E( m/ y# l. U" BDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
; T1 y: s7 @6 @' ?2 C* L) J如果冇可以俾相佢做
+ ]* K, y+ }% S/ |* w. t: j

. \- [# @) J5 N( x( J, t如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   
, h  a# g# M8 O
2 K" R* o) d$ T3 j0 H. a( S6 S3 S
如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
$ a8 b) y2 c6 _
0 m5 f: L1 l$ K% c
, ~( g. `% N1 K+ x1 C/ W% G/ Q
我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇% S* ]1 f; V; U9 W$ A8 o* o; K+ E
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色
2 P# \7 o  y8 {5 s) @5 D9 e; D: f過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   
  z1 K% v0 L) j' \6 b6 ]  c/ p5 o  H: [/ Z2 t
3 K3 [% S2 x! o. m  F' e! s

* X0 v/ \7 |  [. k! w' q* z我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇' Y& C0 Q8 O% D/ g
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色$ Q$ j4 j' a1 A( o7 c
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
; T; |- T: i2 j8 L0 C) Q1 B
咁我都考慮下去做套聖心商科先

回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   # H: `$ k# i% s5 p
我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
4 {# f5 }7 \& c3 ]5 N5 H
6 F  @' s0 V. }# O; ^3 n1 v0 z佢D料真係唔差, 係物有所值的.

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   
7 @5 a0 P( c+ _9 O8 ]$ n2 P/ G7 M  ?
咁我都考慮下去做套聖心商科先
6 v7 o8 C$ |" `9 F. ^- n
1 n) y9 F5 f* [+ n$ `你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。

昌記最方便

等我去試下先

去豊昌順啦,咩都有

MK Tim記