嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
4 y) ]! U/ X& s8 w6 T4 p1 M. i同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
覺得好的就按一下感謝吧~~

我之前行大埔海濱公園,有時在家c完直接出街,有時去殘廁c,而家已小左行公園!

大埔海濱,青衣海濱,沙田艇會…。# ^% [6 T: V) Y6 J; _( [
出左去才換衫。, C. D# A1 @" _( @

9 n3 p$ {" z& G; m) L0 P8 v[ 本帖最後由 BETTY 於 2020-5-6 07:58 編輯 ]

可以影些相上來, M& V8 f) q6 b) E0 B+ o+ o% f: ~. p* x
大家俾意見妳執好才出街

去荔枝角公園,近鐵路站和球場才多人,燈光昏暗,藉著現在潮流興口罩,衣著唔奇特都可以的

我最鍾意行商場shopping 😜

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   5 i8 X, p+ P& N' A1 ^
. c( q4 z6 M8 x# g$ Z2 {同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
- l6 {6 ?. e2 C  C6 Q& m
7 i' y! Q4 T  C機場依家暫時冇乜人. 機會難得.

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-6 10:50 發表   
- c3 ^6 q) ?5 h可以影些相上來' P4 K; a; I% F) U
大家俾意見妳執好才出街
. v* D. m' ]% D- R% B, X0 `& Y
我會努力 影相要搵機會 唔係成日有機會可以cd

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   + Z7 P5 I0 q% e! [; n8 ?* L$ C
; k9 }7 ]( g4 s, j4 M同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
5 Y- S) S8 L1 }$ T$ z) F/ v3 I" H$ q& ]; m3 A& H( u$ `
我在國內生活的, 以前會行小商場

我每次出街通常都係行商場,去内衣店、服裝店、鞋店、化裝品店
  @% N$ Y: h* M, F滿足我無窮無盡既購買慾望
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)/ q; w$ ]3 h  T4 l% o
其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你7 i5 e/ l  y* O4 W. P$ V% |9 j
如果冇,或者唔介意
2 w: H9 V( x6 x5 ]. {4 }( C7 v就可以由家直接出發

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-5-7 00:59 發表   
4 O7 e) z$ n% p6 i0 K8 E" Q其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)3 t( f8 @) }$ ?- z- n
其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你
3 y& ?. C. _# k0 P/ ]- A" M如果冇,或者唔介意" N! L% C0 J1 r: }- J3 B# ~
就可以由家直接出發
( G+ D# s* Q+ [# d% j$ w
3 i+ Q; Z. U1 s1 S保安大叔係一個問題 因為一定認得我

屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD. E1 @" S. R6 q+ d1 }+ }5 w$ n8 s

) X5 l8 D8 f, Q+ Z% t! o不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 09:45 發表   ' F! Q4 q! B  C6 ?' ?) e
屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD
8 [3 [7 |- ^1 Q; y$ g0 t9 }' D$ A1 b
6 d; r1 C8 V/ s1 r! g不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計 :tit ...
4 g* A7 j4 h% D; `/ ^
禁好 起邊到?

回復 14# jessicas 的帖子

個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇+ A$ j/ F5 r' o; h! {! _: l
其實打扮得好,去邊度CD 都一樣

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 12:57 發表   
* w& I0 }5 w& o) P! k個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
/ Z) i7 |6 q4 a$ i3 n其實打扮得好,去邊度CD 都一樣
5 T, E# E( D* j& Q8 Y. I都身形問題

見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
8 d) c8 D3 R5 O+ Q/ F" p8 l. SBTW:我就通常去旅行先CD

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 13:00 發表4 S  C- R. z7 {- N" ?0 n
機場依家暫時冇乜人. 機會難得.
客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
暫停寫入

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-5-7 21:00 發表   " \" q" |" ~' Y$ s2 F$ s  G7 |: L
見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?) O3 T0 N7 ^, Q! S* }7 ]+ s7 h) J
BTW:我就通常去旅行先CD
- Z# F" Z* z* i, t7 Y3 F7 A

, j" x0 l4 h% M* d我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行
% q% H+ f5 N9 T: {4 i2 ]4 s第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步
$ u  L) Y7 M. Y1 `* D3 H/ d1 W* |無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來& X- t/ K+ ^7 m! \/ ~; _4 o% Q6 H% b
如果sport look 都可以諗下' L* U5 k' n, P& c  f
著高跟短裙就好似唔多夾個地方
" s  n0 A9 }0 o9 t2 a& u因為試過有一次著裙加波鞋 總覺得怪怪地 最後行左夾硬行左5分鐘就換衫走人
  `% d2 A1 i/ a& @0 r$ }途中有情侶坐左起到 我急急腳行過左佢地 跟住迎面有個放狗男 當時黑黑地我帶帽連假髮 應該都睇唔出係cd 😄

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-5-7 09:29 PM 發表   
4 U3 M' m" F: O  T% ~客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
; y1 j- a4 b; L4 s3 j; F

( L' j" G+ L% k( K9 f依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
Heels Fetish

最近訪問的版塊