嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身* G& L) @; ], s* N  F- W# N
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
% \- Q3 ?3 v$ k$ g2 x) x1 J我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
$ z' y/ M8 p1 E" p* `) T3 }8 q9 z我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
; P% p7 H4 K" f; ~) r( R呢個問題好頭痛。: T8 j4 p1 A2 J6 v( T+ c
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
0 z2 o; Z! @: m8 y
/ u- b- f2 o/ |
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
" y. |3 _* m  q. X6 Q0 Q68 , Peach John , Victoria Secret" @: j% y2 t" u& s& x5 D" S9 v6 b
我大多數都係呢3間
. o6 E& V8 |. Z- P0 v
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   - Z8 y4 r7 \& i
呢個問題好頭痛。
% A+ q! P5 o+ q# r3 k" B2 `我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
5 ^% Z- V1 J( d, ]! G1 p4 I) @, T; V/ m" q' \1 `2 S) u2 e0 l
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
" B  b7 h/ T- N9 _有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
# x6 o  M( V& Y2 G( w定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla! y8 \0 f2 B- B4 G7 _

/ a9 u1 w  M/ N[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
9 f, S4 A8 I7 m) V& C+ ~& k
2 E2 h  v4 V0 O行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
" L' M2 P- b! F

2 Y0 F9 E3 B& i, {, cVS我主要買Sport Bra
9 W* Y3 y; A# j& Y! B7 [一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
+ m" L9 K% e7 I5 V, n% E通常只係大中細碼無分Cup Size; v$ |/ n- D8 A& Y$ U; J! U( v  W
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
' n. @$ b& U( s5 J# ^; U3 |* x對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身, ~5 n/ x& V' s9 o
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
# q0 A+ v1 S9 ?* I3 V. q# T% x5 c; Z( N
" M) L' K6 }/ a9 ]
VS我主要買Sport Bra
, Q$ U9 E& h( U1 H" G; G+ s一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
) t# s0 k; ?0 j4 X! i/ d$ G8 p通常只係大中細碼無分Cup Size
# D& @8 i# g! `; V1 J& rVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇- |) p" Q' y+ }
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
8 a. ^; ?( |/ T% Z咁當然...款式就見仁見智
7 y. u! j0 V$ y3 R% i/ L3 c$ \+ W+ }/ n
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   3 V! _4 r+ I7 V% E7 R4 q; U0 n
) _' d& W. L  o7 `3 v, T1 L
6 B+ q1 K4 i# I. j3 y5 x
其他 bra 呢 ?
* W0 c$ v* d; f. a- Q

+ V1 b8 C& v' {+ D7 m) `- m6 z68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra6 V7 Q! G. z. ^1 F/ j
有時買左新衫又會買Bra襯衫9 ~4 B, i! z4 i1 G, k, s
) k: @8 I0 a; z2 k3 ^' f
   & }$ G, `) Q" v. v& x' R; w

1 u/ a6 @* I& J) R/ C其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   $ W  b/ B3 g$ h3 c& x5 r+ O

3 A9 L8 z& k6 b+ [) {1 ?, O8 s5 p" R
0 _8 }  H0 `6 c2 }! R( {. X68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra) k, r+ ^. O& T8 V4 L6 \
有時買左新衫又會買Bra襯衫6 o, u9 W! H+ K) S/ n4 D" o

0 V, R. P5 `( k- K6 Z8 l1 ?   ; x9 @4 I* W. e( G0 Q$ i

, H8 R5 r' I7 Z3 x* I1 a9 v其實你話其他Bra既意思係指 ?
- u6 ]. I1 N. ^$ f: {有個地方一直覺得諷刺+ |2 s, l0 ]; x8 {) ^; D, H, K
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
) f' f# B/ {! `9 q呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
. y( X$ j6 ^* L" r/ X6 K但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
8 n9 B# l/ ?0 b* f6 |; N1 Y* |% w2 e- _$ _: L* U0 d
有個地方一直覺得諷刺
; {1 {$ x' H: |68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫6 h8 p) r# k2 x; b* a7 d
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d% D! _8 d. _0 E- a! a9 X* B8 R5 E
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
' y  G. Q7 n$ c

# Z" W# D" I  B2 v: a3 i5 s7 `因為講舒服既話一定唔輪到佢. z  g6 y9 g% M8 e; |
一日帶足十幾個鐘既就會明( j. s8 D# Z6 n
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
# m3 Y1 i5 p" o  {# u/ k' A
7 J' h, w$ J! A9 M
; ~9 u  r$ d( G0 ?0 F因為講舒服既話一定唔輪到佢' B5 s& {3 _2 Z& i! T
一日帶足十幾個鐘既就會明" H3 {% m+ B; c! m7 ]
佢係勝在平
! W  N. w4 ?, G! I' k8 k$ E- y  {托得又唔好,長遠著壞胸
5 [( H* Z* a4 T* z, W) A5 {* f所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   ! s$ @$ L5 v9 p% c

, b3 n/ m/ j- v8 J$ X0 l
6 _, f# ^6 e4 b  }- R因為講舒服既話一定唔輪到佢$ b$ T0 `- W* j1 M+ t0 A& d! [# T, R6 \
一日帶足十幾個鐘既就會明  N# F9 D( F( m+ p
佢係勝在平
( J1 {# \6 B' n; ]; Q6 w. @
0 [; I5 l1 R4 U/ Y是,68 是平的。2 Z2 i1 e6 r# R7 M" j7 @0 I

% o+ P0 e& S+ P6 [6 w. v入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD