嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,  L7 R: G! O) Q3 ~4 I
在youtube上有不少的介紹跟試穿," b( y# G" B' S* N
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
& q# \, ]  |; X( U% C買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,' `* ~! M! L2 D' M2 L0 y: F
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,: Y+ [0 [' v* ]4 e/ ^8 G3 u
之後有什麼新的感想再上來說說…2 B4 p) I4 b6 B

5 ^) i/ P0 w+ }# |9 G  h" V+ o4 w5 l7 U; ]

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
% k1 V. b2 X5 b+ V) H期待妹妹穿上

是 T 檔的?
8 {2 `2 D" Q+ y. y3 |3 @4 D
, F- }8 b/ C( e8 p1 ~, b. p(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   $ {. O! L. N5 T* Z& M
是 T 檔的?
! _$ E# Q$ r* {& }4 J5 j% u$ S( P- T- B/ z$ R" a* ^
(o^^o)
; N4 b7 G# i: u( z. d0 V/ H
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
/ s4 [$ u0 w6 y" `我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
% U& ]( `* b3 w4 E' _$ j# k5 |世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,% p$ O* ]- j& S/ I; `7 i
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,6 e" G+ [& q/ s) o, ~$ `
這種光澤真的很漂亮,( j' q3 l1 `5 X* o  s+ \
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
' b7 {4 o5 N, {7 s- n$ b沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,; `9 W6 V% |! ~* t5 k+ |
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,  ~6 `) r0 K3 H7 k- p4 b0 d
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
) z, S- ^; A( U謝謝。
* J5 G0 R) E2 d# ~6 d* u6 u, Y7 F4 A) C. ~' t$ J! W- k+ U& ?
0 `, e: Y: W$ A
9 q! |( {0 n4 a( ]' b$ S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
7 O; E% n  U9 w4 b# b  m: R; |+ U, y% O" ?6 }/ G% d7 g
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
6 Q; {" I9 [$ i
/ y+ G; A" q, y; ?- p3 o: |" Q7 r, X
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
* z8 m! F( L" g$ e( _; v" q今天在室內穿了一天,
& p/ m3 x8 e' ]$ n在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
  `; {- d4 i  ^這種光澤真的很漂亮,% o2 o5 |3 b$ _" a) A
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
' @6 Z3 Q( w6 \2 u# O& p% W沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,( C: p( n0 m4 x) A4 j
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
; f% ~/ O' D% _) e5 E日後還會再買Wolford其他 ...
6 l, r/ ?: e7 t  ^& D8 D( ^
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!; W. a0 c  m# |3 b; q0 j& z1 y
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   3 n7 h, d* ~8 s- @/ L4 k/ l; B

8 |! c) k! v6 a8 j2 q$ L  b太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!# U" Y$ d8 h% i* B
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
$ M; S2 M  J' B2 t: a* F
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
+ s3 Q! |8 i) v4 ?0 d9 r2 p4 I8 }, b
, S8 K' h0 w; s" J1 I& t% F[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   # U8 l2 F+ x8 n" }
3 X- f3 H4 r5 w0 H7 f5 H2 C
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!0 {# H, I4 m$ }, v: U
; }+ c, ]/ o: h6 z5 b/ U, c. y& F# ]% V. b
老婆唔摸你大脾嘅

so shining.& ]0 G. k- U+ r) |- B

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃$ U3 R# k, h+ Q7 V4 t6 D
, w9 {6 Y; x6 R. {% f0 F7 k# V
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子* v# b8 g  [  k$ m- @

1 L" X6 g3 n2 W; R0 w! E( Y0 ], p你意思係街頭定屋企?
* T& a  X$ W- ?: q/ I1 S
# X* v; F& |$ O6 A8 z( M: L[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]