嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 奴在戶外被強迫露出調教

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 21:56 發表   " s& r4 S6 d) Q4 s6 U6 J  K6 `

4 l9 q: ~4 G; {2 K9 ]0 ^我有戴肛塞呀
- }5 R2 T: @; C7 t- V& _1 k+ K
1 ]+ T% \2 I* o  u: u  B應該會好興奮!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很美很美喔

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-22 22:36 發表   ' f5 Q7 L5 M( C* e# {8 j" J/ O3 \% Y

6 a4 V8 `/ B: }+ v$ _% ?! Q& c; Q7 M  h+ k# `  R5 E
一邊舒服, 一邊淫淫地露出, 高級享受
+ O7 e& {& r  G. E& L9 ]肛塞大唔大架
' @$ H4 c. {5 P3 ^
$ s1 a) }) j. `/ ?3 Z- a+ k9 P插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!

引用:
原帖由 samou 於 2021-12-23 08:34 發表   ( v& b3 G$ k8 l

& y* i0 _  Y; F7 x$ j/ [& K  |! F+ \; C
插了肛塞,時不時要提肛,以免掉出來,感覺勁正!
3 l' M& N. P) {1 o5 |; w1 l& G" F* D

( ]+ C0 D: c& u提肛有冇舒服感覺?

嘩 靚到咁 殺死人咩

回復 1# squirrel99 的帖子

孔面很女性化" `$ e4 n( ?) \; C- o3 Y
內裡非常之好惹火吸引

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-12-23 09:38 發表   # S8 E' F0 T9 m, ?+ {
; r" w" Y2 @/ T) h

* \$ `$ l9 `& E. B/ l0 O提肛有冇舒服感覺?
' g+ U. k3 ~5 y# R. @: r
% A7 [& ^+ m* R$ u+ F! [
可以說有特別的感覺。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 19:11 發表   . O3 b; P( |( U; S5 c+ F
7 Q. W5 d3 _9 j% ]2 ]

+ i: o/ l6 |. L有無咁啱呀 , 見係你對住個女仔有過幻想! Q8 a1 g* v' Q) }" f- U. g
我今晚 update 多幾張
. ]: _$ g, c4 r( @8 L0 @7 B. @. K& u" F: t) I$ b
期待你的新相!

。。。。。so pretty 。。。。。。

姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上

野外露出

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 10:14 發表   
6 _. |# i# `( @2 d6 X; H2 y/ u; T3 r! [8 }: L5 t
係, 無諗住出post , 係主人一定要我出個post比你地睇下我依家有幾賤
, T/ E" K* A! r3 |7 [% h' g( W
very very good r 
最愛淫淫就是小怡 多謝支持
做S做M 都快樂 秀秀最愛 歡迎PM

引用:
原帖由 okmijn 於 2021-12-23 15:17 發表   6 J) U, @$ E0 Y7 ?2 O
姐姐你比之前更靚女,很犀利。你的性感程度真女也比不上
- a( u* }8 u2 V& E
唔係掛
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正,好羨慕你人靚身材正

入咗去
' K- G+ o" O8 N( i- ~* \& d% V& q但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?

妳的腿的線條好美啊

好正 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
I like CD Girl

引用:
原帖由 squirrel99 於 2021-12-22 03:40 發表   & y  j& H$ x) E
被主人強制帶上口球狗繩
: p( I, T" t' u( _% i) n
( ]) B% d$ {. G3 P6 _想看更多請加入 TG 群搵我
+ u5 A9 s( o2 p5 Q, r( D; @+ \香港CD吹水群
2 m: T1 T; i* E8 B# z3 Qhttps://t.me/joinchat/OfhaRQjZB3ZjMDJl
7 v( {% y; f) ~3 @  n精彩呀∼姊妹。。。。

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-1-3 17:17 發表   : V% L) z% p7 h
入咗去" I& M5 {2 `9 k$ z* S- v: k: W4 H
但妳喺TG嗰边用咩戶名呀?
4 }1 y" w5 y% ]$ Y2 e0 x7 t! Q- Vkyoko
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

真係好正
. k. l2 R" \+ m完全睇唔出係CD 仲可以感玩SM& _% x: P4 D6 o
好羨暮